Densiz Mesaj tarihi: Nisan 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2019 Oyun diye başladık ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2019 3 saat önce, Xenus dedi ki: lion king, toy story, wall-e? kubo and the two strings de iyiydi yakın tarihte. abi western demişsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Nisan 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2019 (düzenlendi) Shallow Grave 1995 7/10 digiturk 13. kanalda karşıma çıktı, yıllar önce izlemişim, birazını unutmuşum, tekrar izleyebildiğime sevindim, aklıma gelip kendim arayıp bulup izlemezdim, iyi oldu https://www.rottentomatoes.com/m/1058923_shallow_grave Nisan 15, 2019 Mc_Lovin tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2019 şu john cho spike'ı nasıl oynayacak diye izleyeyim dedim. net bi izlenim vermedi ama film güzeldi. Bokudake ga inai machi - Erased gibi. yönetmen 28 yaşındaymış vay ak 7.5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Nisan 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2019 Being Flynn (2012) 7,5/10 Robert De Niro ve Julianne Moore'un performansları harika. Hikaye biraz değişik. 80'ler Boston'ında evsizlerin hallerini, bir baba oğulun ilişkisini anlatıyor. TRT 2 akşam kuşağında yakaladım. İnternette puanı biraz düşük ama kendini izleten bir film. Güneşli Pazartesiler'i anımsattı bana nedense. https://www.rottentomatoes.com/m/being_flynn Writer-director Paul Weitz turns his hand to this moving portrait of fathers and sons. Based on a true story, Being Flynn follows Nick Flynn (Paul Dano) who is shocked to have his eccentric and long-absent father, Jonathan (Robert De Niro) reach out to him unexpectedly. Still feeling the loss of his mother (played in flashbacks by Julianne Moore) in the midst of starting a new relationship with Denise (Olivia Thirlby), the last person Nick wants to see is his father. But you can't outrun fate and slowly Nick comes to realize he has been given the chance to make a real future not only for himself, but for his struggling father too. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2019 On 14.04.2019 at 00:25, Xenus dedi ki: izlediğim en iyi top 5 western animasyon filmlerine girer herhalde. abi kac tane western animasyon var ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2019 adama aynı soruyu sordum. herif bütün pixar animasyonlarını saydı. western olmayanlarla tabi ki. tipik epik geymsçi işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2019 Western dediği kovboy değil kekolar, japon olmayan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2019 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2019 (düzenlendi) gaijin animasyon desin o zaman bir dahakine. sanki animasyon japon kökenli bir şeymiş de sonradan batıda çıkmış gibi, kimsiniz kardeşim siz. Nisan 22, 2019 goldbären tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2019 Animasyon dese yeter, diğeri anime zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2019 Sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2019 Triple Frontier 7/10 karanlikta, kosu bandi uzerinde izleyince bayagi bi keyifli idi ya. oteki turlu dumduz bayardi askldfj Spoiler ikincisi gelir umarim, koordinatlari oyle verip de birakmasinlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2019 oyunculuk, art direction iyi. senaryo eh. sinemada izlemelik bir film. 6.5 / 10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2019 Fatih Akin filmi; diger filmlerinde gordugumz Adam Bousdoukos, Moritz Bleibtreu ve Birol Ünel var yine oyuncular arasinda. Adam Bousdokos ve Birol Unel dokturmus. Film 2009 Berlin'inde geciyor, mekan secimleri / muzik gecisleri / diyaloglar gayet iyi. 6-7 sene once izlemistim, tekrar izletti kendini surukleyici bir film. "Heimatland" / "kendi dogdugun toprakta yabanci olmak" temali bir film, tarzim degil ama film iyi. 7,5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 23, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2019 Kelebekler - 7.3/10 Seyir zevki yüksek, akıcı bi film olmuş. Yer yer baya güldüm, bi iki sahnede duygulandım. Bartu baya iyi oynamış pij. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Nisan 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2019 On 23.03.2017 at 08:32, yildirimokur dedi ki: Brimstone 88888888888888888888888888 Vay be, iyi bi film izledim az önce. Dinazordan robottan sıkılanlar için yapılmış filmlerden. Güzel senaryo, on numara anlatım. Atmosferi-müziği alıyor götürüyor sizi western dünyasının bilinmeyen pisliklerine ( Filmi izleyecekseniz, sakın trailer'ı izlemeyin, belki de ben bu yüzden beğendim filmi. Süpriz oldu tüm hikaye benim için. ) Gizli içeriği göster con snow Lan rezil ettin bizi ! begendim ve abiden kimseden tiksinmedigim kadar tiksindim. en cok nefret ettigim karakterler siralamasina girdi sagolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2019 Lost River (2015) 5/10 Sinematografisi çok tatlı. Hikaye namına pek bir şey yok veya varsa bile ben yetemedim hikayesine. Bir yerde ufaktan bir Great Expectations göndermesi vardı ama gerisini pek anlamadım açıkçası. "Neyin kafası?" filmi olmuş. Ryan Gosling yönetmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2019 Arctic 7.5/10 normalde bu tarz hayatta kalma filmlerinde bayarım. bunu sıkılmadan izledik kardeşimle. mikkelsen reyiz kral zaten. 2m dolaresle çekmişler hlls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2019 Wetlands ( Feuchtgebiete ) / 2013 9/10 unrated - aşırı derecede kan, pislik, çıplaklık içeriyor bazı sahneleri izleyemedim, izledikten sonra karın bölgem kasım kasım kasılmış onu farkettim. ama çok iyi not:basuru ya da çatlağı falan olanlar izlemesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2019 Capernaum (Kefernahum) (2018) "çocuk rızkı ile doğar" anlayışının islam coğrafyasını getirdiği hali gösteriyor film. izlememiş olana tavsiye ederim. sırf yonas'ı çıtır çıtır yemek için bile seyredilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2019 iyi o film baya evet. çocuk oyuncuların hepsi iyi bir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2019 Batman vs TMNT 8/10 Donatello'yu creep patates cuvali gibi cizmeselermis iyimis gerci lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2019 western, biraz da gerilim tırstıracak sahneler var özellikle filmdeki dış sesler, gerçeklik çok iyi 10/7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2019 (düzenlendi) Bu film benim de hoşuma gitmişti, bağımsız bir yapım aslında. Normal bir western filmi beklemeyin ama. Yönetmeni bu filmdeki başarısından sonra Brawl in Cell Block 99 filmini çekti, onu izleyenler tuhaf tarzına aşinadır biraz. Mayıs 26, 2019 eldar tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar