µh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 böylece senin de neye triggerlandıgını ögrenmiş oldu kxd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 ben xunn'u çok seviyorum ya kablolardan geçerek 0101'ler ile insan dövebiliyor no homo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 xunn niye kibarlaşmışsın anlamadım. davayı satıyor musun yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emek Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Ben niye hep böyle görüyorum? TASINDI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 muhtemelen feyk account kullanıyorsun. öyle olduğunda bazı mesajlar taşındı olarak gözüküyor feyk koruması var. yazmasaydın iyiydi admin farkederse banlayacak şimdi seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 gold üyeliğe geç rahat et. nickinin başına "gold" ibaresi eklenmesi bir çok avantajından sadece biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 µh said: böylece senin de neye triggerlandıgını ögrenmiş oldu kxd Yok pleb-kun 2005'ten beri triggerlıyor beni boş laf. Yeni bir durum yok. https://my.mixtape.moe/aytlkf.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emek Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Hep de sana denk geliyor goldfeyk TASINDI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 goldbären said: xunn niye kibarlaşmışsın anlamadım. davayı satıyor musun yoksa? Olm yaylım ateşi yapmıyorum ki ben, ayrımsız katletmiyoruz bi method var. Önce pleblikten emin oluyoruz ciddi postla sonra jerusalem'e yürüyoruz. https://my.mixtape.moe/lbwaob.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 xunn laurelin in meme-boy versiyonu mu şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Hep haklı olanı abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 cahillerle tartışmayın, sizi kendi seviyesine düşürür sonra da tecrübesiyle yener. xunn ile de tartışmayın, sizi kendi seviyesine çıkarır sonra da tecrübesiyle yener. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 xunn said: Hep haklı olanı abi. well played. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Bana göre xunn onlara göre şokolat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 abi allahtan internette milletin, sinema kulübüne yeni başlamış 20 yaş gibi kendini gösterme derdi yok da film zaten hak ettiği yorumları almış her mecrada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 neutrino said: Sinema cahili olarak şunu sorayım; yeni filmlerin böyle eski kült film sahnelerine gönderi yapmasının o filme ne katkısı var? Bilgili seyirciyi daha zeki hissettiriyor ama bilmeyenin üzerinden akıp gidiyor bunlar. Sinema sanatına ya da filme nasıl bir pozitif değer katıyor benim göremediğim? sen aslında biliyorsun cevabını da neyse. soruya wotla cevap vermicem ama bu sefer. o sahneler filme istenilen duyguyu taşıması için var. en basitiyle misal o resimde tüm yüküne ve cüssesine rağmen o kötü ortamdan bağımsız yaşabilmeyi sembolize ediyor. bunu bilgili seyirci anlıyor da bilmeyen anlamıyorsa anlamasın abi. yönetmen izleyiciyi mimar sinan güzel sanatlar fakültesi bitirme sınavıyla salona almıyor. akıyosa aksın adamın umrunda olmaz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=42PezWDleRU İlker reis yine haklı çıkardı beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 nötrinocuğum sormuyor zaten, kendisi de farkında. chuckle yapıyor. başına da sinema cahiliyim diye serpiştirmiş uyanık alabamalı. dön de ödeyeyim dürüm borcumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 neutrino said: Sinema cahili olarak şunu sorayım; yeni filmlerin böyle eski kült film sahnelerine gönderi yapmasının o filme ne katkısı var? Bilgili seyirciyi daha zeki hissettiriyor ama bilmeyenin üzerinden akıp gidiyor bunlar. Sinema sanatına ya da filme nasıl bir pozitif değer katıyor benim göremediğim? Ustaya selam çakma durumu da var. Teknik olarak meme posting abi referans dedigin şey. Aynı kompozisyonu kullanıyo göz kırpıyo anlayanla gülüyosun. MEME OLM İŞTE REFERANS. Tarkovsky göz kırpıyo Kurosawa'ya, "KANKA BAK İZLEDİM FİLMİNİ BAYA İYİ, KIPS, KİB." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 şu azerbaycanlı arkadaşın kanalına bakın işte tüm örnekleri var. ben direkt ordan ss alıp koydum ikinci fotoyu. filmi ara ss al editle postla falan uğraşmamak için. https://www.youtube.com/channel/UC4gn7cjJlLjSzDpvfmqnW_Q videolar kısa zaten hepsine bakmanız 15-20dknızı alır kanalın. bitince woah aydınlandım kafası yaşayabilirsiniz lkjhlfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 xunn said: https://www.youtube.com/watch?v=42PezWDleRU İlker reis yine haklı çıkardı beni. bı video özellikle bayağı aydınlatıcı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Yıllardır sanat tırt diyorum inanan yok baba. Şimdi ilker dedi diye evet öyle denecek, o da iktidar çünkü dsfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 o yüzden diyorum ya sanat kısmına hiç girme taraftarı değilim diye. beyhude bi tartışma dönüyor hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 ne oldugunu anlamadan 36 dakkalık vidyo izlemişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2018 Canıklıgil çok iyi herif ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar