sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 parlement paketinde prestige içerdik biz bilae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Son 2 sayfayı tam okumadım ama, Ready Player One a uyduruk diyen arkadaşların çok beğendiği bilim kurgu/aksiyon filmleri nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Eyvah, akar şimdi paragraflar, sanatçı kişilikler sıraya girer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 uzaylı zekiyeyi seviorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 hazır tartışma varken araya iliştireyim cloud atlas sizce de efsane film mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 hayir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 https://m.media-amazon.com/images/M/MV5BNTAyOTkxNTQ3NV5BMl5BanBnXkFtZTgwMjQ1NzQxOTE@._V1_UX182_CR0,0,182,268_AL_.jpg yiyişmesiz yiyişmeli bir film olmuş günümü yedi namıssız film droplamak istemedim ama tek seferde de izleyemedim. renkler yüzünden muhtemelen direk droplamayışım. yönetmen renk körüymüşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 yekeyeke said: Eyvah, akar şimdi paragraflar, sanatçı kişilikler sıraya girer. sana mı sorcam birader, herkese açık bir başlık burası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 j_bLiND said: https://m.media-amazon.com/images/M/MV5BNTAyOTkxNTQ3NV5BMl5BanBnXkFtZTgwMjQ1NzQxOTE@._V1_UX182_CR0,0,182,268_AL_.jpg yiyişmesiz yiyişmeli bir film olmuş günümü yedi namıssız film droplamak istemedim ama tek seferde de izleyemedim. renkler yüzünden muhtemelen direk droplamayışım. yönetmen renk körüymüşş lol sinemada izledim, festival filmi. senin ekranın veya indirdiğin rip bozuk. 6,5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 rengi mengi geçte oynayan kız muazzam bişiydi ya kız zaten güzel filmde neonlu meonlu iyice muazzam gözüküyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2018 övgü amaçlı dedim, rengi güzel anlamında. onun için bırakmadan izledim. sonuçta kaliteli bi monitörde izlemedim tabi ama seg tv falan da değil yani izlediğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Haziran 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2018 https://dg7kra6zb39sn.cloudfront.net/media/spotlight/page/poster-1830312e-ee0a-410e-adae-153dfe35476a.jpg stoker çekik bi yönetmenin amarikan filmi. izlerken oyuncular da çekik olsaydı olduğundan daha garip gelirdi diye cıkcıklayarak izledim. serim düğüm çözüm böyle hafif karışmış bi ip yumağı gibi, çözmesi zor değil ama yine de bir karışıklık var ve çözülmesi, çözülen ipin ortaya çıkması haz veriyor. zaten kızımız çok güzel, resmen ortaokul aşkım. başka buna benzer olduğu pek film bulamadım. birkaç tane var onları da ben izlemek istemiyorum :p 7 veya 8/10 karar veremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2018 bana da oyuncular ve context asyalı olsa daha uyumlu olrumuş gibi gelmişti. sanki yönetmenin kafası kültürü ısrarla koreli de o baskın gelmiş gibiydi filmde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2018 Trias said: Son 2 sayfayı tam okumadım ama, Ready Player One a uyduruk diyen arkadaşların çok beğendiği bilim kurgu/aksiyon filmleri nedir? Aksiyonlu bilimkurgu mu soruyosun bilim kurgu VE aksiyon mu soruyorsun emin olamadım ona göre verebilirim tavsiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Haziran 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2018 Sen yaz ikisinde de, Netflix’de olnlardan, ucaga binmeden indireyim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2018 xunn film önericek çok heyecanlıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 önermiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 Barathrum said: Uyduruk bir ready player one filmi için ne tartışmışsınız be. HArbiden çok traş film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 Ahaha hadi bir tur daha tartisalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 jurassic world izledim güzeldi. Tabi hikaye el clasico yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 Black-ice said: xunn film önericek çok heyecanlıyım. Olm gir tarkovsky'den çık primer'dan, çok fazla opsiyon yok malesef sci-fi'da. Edebiyatı çok zengin de sci-fi'ın sinemada hollywood'un fazla abuseladıgı bir mevzu. Ready player one sci-fi değil mesela, fütüristik =/= sci-fi Zaten hakikaten iyi sci-fi'lar kült olmus durumda, oturup buraya Bladerunner, Alien izleyin abi çok iyi film diyemem. Ama Stalker ve Solaris mevzusuna bi girin, hepimizin bünyesi bu quip'li aşırı hızlı pacing'i olan filmlere o kadar alıştı ki aslında normal tempolu filmlere yavaş falan diyoruz. Bu arada yeni Bladerunner çok iyiydi bazı pacing sıkıntıları olsa da, malesef izlenmedi yeterince. Aşırı cesur bir proje, gerçek bir devam filmi ama market cezalandırdı işte, ortalama izleyici yaşı yukarıda kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 abi klişe girmişsin. sen öylesin diye demiyorum da az çok sinema edebiyat kültürü görmüş birine spesifik janra sorsan bak şunları izle diyeceği filmleri vermişsin. genelde bunlar sırt dayama gibi algılanıyor artık. ben mesela böyle bir soruya ciddi cevap vermem yani çünkü sorunun içinde aslında hak verebileceği bir örnek görmek değil atışma var. hani stalkerı izleyip gerçekten ne olduğunu anlayabilmek için birinin ciddi anlamda resim sanatı, din ve edebiyat kültürü hakkında biraz da kurosawa sineması hakkında bilgi sahibi olması lazım yoksa kalkar der ki abi puff bu ne adamlar konuşuyolar kamera ağır ağır ilerliyor, anlattı bir şey yok ki vs vs. çünkü günümüz izleyicisi daha çok popcorn scifi seviyor. anlatılanın görseller ardında gizli kalmasını sevmiyorlar en fazla diyaloglardan ve senaryodan çıkarım sağlayıp amacı ilişkilendirmeye kasıyorlar. Misal şu sahnenin ne demek istediğini görebilmek için rashomon izlemiş biri olması lazım falan. http://www.imgim.com/5408incia4671636.jpg görsel allegoriler tavan yani tarkovsky sinemasında. gerçi wot girmeyeyim en iyisi. Hani ben mesela mad max fury road'u sevmedim derken niye olduğunu söylemiştim ama takdir ettiğim tonla şey vardı. şu sahne mesela harika bişeydi http://www.imgim.com/madmax.jpg şeyi demek istiyorum yoksa yadırgadığım için değil. bu örnekler falan çok uç noktalar. desen ki mesela videodrome ya da the fly izle falan daha net cevap olur ama dediğim gibi ben kasmam o soruya şu filmi izle diye :p bir dönem şey vardı mesela millet tarkovyski mi kubrick mi falan diye boş tartışıyodu, birilerinin şu yorumu vardı ki verilebilecek en güzel cevaptır heralde. "Kubrick kept only significant things in the frame, Tarkovsky made everything in the frame significant." "I have always felt that Kubrick showed us fantastic photography while Tarkovsky made us walk through paintings." neyse işte öyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 Sen bilgili bi abiye benziyorsun, benim ödeve yardim etsene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 abi bu gatekeeping olmuyor mu ? sanat sanat için mi toplun için mi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2018 sanat hiçbir zümrenin tekelinde değil abi kime sunacağını zanaatcı karar veriyor. yoksa tuvale fırça darbeleri atan adamın sanatı uç kesime hitap ediyorsa zdzislaw beksinski gibi adamın sanatı her kesimden kişiye hitap edebiliyor. işin sanat kısmına girme taraftarı değilim aslında bana her zaman sonu olmayan beyhude tartışma gibi geliyor. üstte demek istediğim ile bu postun tek ortak noktası herhalde kimin kime neyi neden tavsiye etmesiyle alakalı olduğu. yoksa enişteme göre back to the future türüne göre daha iyi bir bilim kurgu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar