µh Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2018 the china hustle 7/10 indie belgesel. çinliler hayın amerikalı bankacılarla bir olup us sitizınların parasını cukkalıyor. banker bilo tadında, borsa finans falan ilginiz varsa izlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2018 Phantom Thread Erteleye erteleye ancak izledim, sinema gibi sinemaydı. Bana böyle filmlerle gelin dedim, oyunculuk, yönetmenlik, kostüm, hele o müziği, bildiğin dört dörtlük filmdi. Gel gelelim beni açmadı. Muhtemelen bir ara tekrar da izlerim, kusursuza yakın bir filmdi(en azından ben bir kusur bulamadım). Fakat kimseye de tavsiye edemem, saçma bir yorum olacak ama fazla kusursuz olması tekdüzeliğin sınırına getirmiş filmi. Sinema meraklıları izlesin ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2018 http://altscreen.com/wp-content/uploads/2011/08/Editors-Pick-Three-Colors-Trilogy.jpg trois couleurs dün ilk iki filmi izledim bugün de sonuncusunu izledim. red'de oynayan abla ne tatlı güzel öyle ya -hatta daha öncesinde aynı yönetmenin o ablayla çektiği başka bir film vardı onu da izledim-. her film ayrı bir bağlayıcılığa sahip. sinema dilinde nasıl denir bilmiyorum tam olarak da hikaye anlatımları biraz biraz başka. ama küçük ayrıntılar çok hoş. misal geri dönüşüme giden yaşlı teyzeler ve bey amca. sadece son filmdeki ablamız teyzeye yardım ediyor ki bunun da ayrı bir anlamı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 The square 5/10 Gidip paramparca asklar ve kopekler izliyip kendime geleyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Tomb raider seyrettim Tum film boyinca guzel kiz ama memesi yok, bi de eski bir arkadasima benziyor, o kiz me yapmistir acaba, kesin evlenmiştir, diye dusundum 20. Dakikasinda fln uyumusum zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 senko said: Tum film boyinca said: 20. Dakikasinda fln uyumusum zaten film 20 dk olmadığına göre YALAN söylüyorsun MUHAFIZLAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Ahahahagsgq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 uyumalik filmler diye baslik acsaniza, orda ne guzel uykusuz gecelerimize derman buluruz belkin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Se7en Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 evet bunun 10 dakikasini izlemistim, ilgimi cekmisti ama sonraya atmisitm. Izleyeyim. Daesu said: 8 bölüm, daha 4e yeni geldim ama cok acaipmiş olaylar, en azından 2 bölüm göz atın https://www.youtube.com/watch?v=hBLS_OM6Puk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 Genel hintli kurnazligini cok guzel islemis belgesel. Bagvan ve yardimcisi sila tam bir kurnaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 izlemedim de standarddir. bir hintli ve bir yilan ile karsilasirsaniz ilk olarak hintliyi oldurun derler bolge halki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 senko said: Tomb raider seyrettim Tum film boyinca guzel kiz ama memesi yok, bi de eski bir arkadasima benziyor, o kiz me yapmistir acaba, kesin evlenmiştir, diye dusundum 20. Dakikasinda fln uyumusum zaten bence bu sorunun cevabını zaten biliyorsun, foruma saplantılı stalker olduğun belli olmasın diye normalize etmişsin. kendimden biliyorum çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 Yok ogrenemdim ya Feyste ismini arattim bulamadim Ama evlenmistir kesin guzel kızdı bayagi, birakmaz bos simdiye kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 Daesu said: 8 bölüm, daha 4e yeni geldim ama cok acaipmiş olaylar, en azından 2 bölüm göz atın https://www.youtube.com/watch?v=hBLS_OM6Puk Olm bu ne lan 3 bölüm izledim stranger than fiction gerçekten, Amerika carpet bomb atmamış allahtan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=Gwx9nqknu-c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 osho reyissss efsane belgesel-dizi neyse artık adı. shila ya, tam türk dizisinde işlenecek kadın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 abi yıllardır arada karşıma cıkınca izliyodum konusmalarını utubeda fln ben, öle bi tane guru sanıyodum :((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 yok abi bildiğin hoca efendi bu fasd 80+ rolls-royce nedir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 belgeselde yer almayan şeyler varmış misal 14 yaşında kızlar, bagvanın bi kaç kez zehirlenmesi vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 sex & drugs & house - Bollywood edition. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 hayır sonuna kadar yaptıkları bir plan da tutsun diyr bekledim, bu kadar mı beceriksiz olur bir komün. beyaz yakanın imtihanı olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 https://4.bp.blogspot.com/-UEomWGga6Vw/WITInSOyZFI/AAAAAAAAIQc/Sf5wW2Zv_1QiMyyu1iGv_dPJLOAear1uwCLcB/s1600/lalaland.jpg Bi şekilde bugüne kadar bekletmiştim. Biraz şişik gibi bi izlenime kapılmıştım yorumlardan. Fikir güzel, teknik müthiş, renk paleti falan çok tatlı. Nitekim konu işlenişi yer yer yavan kalıyor. Emma tam oturmuş, Gossling kaldıramamış rolü yer yer, nitekim şarkı söylerken de yakışmıyor pek. Ödüle oynayan film olduğu fazla sırıtıyor. Her şey tekdüze gidiyor derken, tam öyle derken öyle bi final yapmışlar ki insanı mala çevirip öylece bırakıyo ekran karşısında. Çok pis bel altı vurmuşlar. Filmin notunu final de yükseltiyor, ama öylece de tatsız pis bırakıyor. Ayıp lan. 7.5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 http://img.moviepostershop.com/monty-python-and-the-holy-grail-movie-poster-1975-1020465239.jpg film dersi için izledim, reflexive sinema mı ne varmış 5.5 fln, bikaç espri dışında esprileri bayat, sanat filmi diye heralde filmin neresi reflexive onu da anlamadım, google'da anlatmışlardır inş bikaç güne de purple rose of caire izlemem lazım, o da kesin saçma sapan sanat filmi çıkacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 o puani bone gormesin xd senko said: http://img.moviepostershop.com/monty-python-and-the-holy-grail-movie-poster-1975-1020465239.jpg film dersi için izledim, reflexive sinema mı ne varmış 5.5 fln, bikaç espri dışında esprileri bayat, sanat filmi diye heralde filmin neresi reflexive onu da anlamadım, google'da anlatmışlardır inş bikaç güne de purple rose of caire izlemem lazım, o da kesin saçma sapan sanat filmi çıkacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar