Emaleth Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 http://cdn.collider.com/wp-content/uploads/2015/11/revenant-poster-leonardo-dicaprio1.jpg Harika sahneler vardı cidden, baya sinematografi dersi niteliğinde, ama imho çok gereksiz uzatılmış/büyütülmüş sahneler de vardı. Düşük not vericem ben o yüzden: 70/100 http://screenrant.com/wp-content/uploads/hateful-eight-poster-michael-madsen.jpg Tarantino yanıltmadı. Adam şahsi cennetini yaşarken (morricone'ye müzik yaptırıp o kadroyla western çekmek) seyirciyi de boşvermemiş. Baya sevdim ben, saygı da duydum hatta yer yer. Verinays! 84/100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 eh işte, 6/10 tam günün konusu. Şans eseri seyrettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Günün konusu ise abused teenage girl yazması gerek ti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Emaleth said: http://cdn.collider.com/wp-content/uploads/2015/11/revenant-poster-leonardo-dicaprio1.jpg Harika sahneler vardı cidden, baya sinematografi dersi niteliğinde, ama imho çok gereksiz uzatılmış/büyütülmüş sahneler de vardı. Düşük not vericem ben o yüzden: 70/100 http://screenrant.com/wp-content/uploads/hateful-eight-poster-michael-madsen.jpg Tarantino yanıltmadı. Adam şahsi cennetini yaşarken (morricone'ye müzik yaptırıp o kadroyla western çekmek) seyirciyi de boşvermemiş. Baya sevdim ben, saygı da duydum hatta yer yer. Verinays! 84/100 dvdscr izleyip 70 vermek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 böyle mi ablalık yapıyorsun bu adamlara? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 kzpmaza said: 7/10 Şu güzeldir inş. gece izlicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 O kadar güzel ki, yarım saat izleyebildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 güzel bence ya abartma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Cep telefonunu elinden düşürmeyen kızlar için çok güzel bi film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Guzel film. Bakmayin bunlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Peregrin said: Nako said: https://images.sterk.ch/movies/posters/normal_2x/uploads_2F1444811980501-sn2zk6j54h-fe7afec38fcffb36d552fc996c40c8a6_2Fburnt_poster.jpg?1444811985 7/10 ilk defa tavsiye ettigin filmi begendim (tu) 8.5/10 6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 yildirimokur said: O kadar güzel ki, yarım saat izleyebildim. ben maalesef bitirdim 5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Red said: 5/10 animasyon severim. değişik bi konusu da vardı ama meh bence. hayda millet bu gem'i atlamış :D bu adamın hiper kalite filmlere alerjisi var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 redin plebliği tartışılmasa da o filmde zorlama bir şeyler var. wall-e , up gibi gelmedi bana. fazla formülize mi desem, fazla tahmin edilebilir mi desem. beyin ve hafıza hakkında güzel somutlaştırmalar var iyi kafa patlatmışlar ama tam içime sinmedi. 7'yi zor verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2016 Inside Out bence Pixar'ın bugüne kadarki en iyi filmiydi ya. Hani her şeyi geçtim, göndermeler ve herkesin empati kurabileceği anılarını, komik karakterlerle öyle güzel birleştirmişler ki, hayran kalmamak elde deil. mesela bana göre de Up fazlasıyla abartılıyor. Pixar'ın benim için en düz, etki yaratmayan filmiydi. ha ama kalkıp yine de 6.6 falan vermem, ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BNTY4MzA4Mzc5Nl5BMl5BanBnXkFtZTgwNDIzMzk5NjE@._V1_SX640_SY720_.jpg 9/10 yukseklik korkusuna sahip biri olarak zaman zaman durdurup durdurup tekrar baslatmak zorunda kaldim. real story bazinda sonuna kadar ovguyu hak ediyor. lan bunuda imax 3d izlemek vardi : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 ben beğenmedim abi the walk'u ya. daha önce discoveryde belgeselini falan izlemiştim, çok yönlü ve cidden efsane bir adamı çok daha iyi anlatabilirlermiş. hani belgesel gibi olmasın tamam sığ olsun ama duygusal yönden de yetersizdi bence film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 sabonis said: mesela bana göre de Up fazlasıyla abartılıyor. Pixar'ın benim için en düz, etki yaratmayan filmiydi. ha ama kalkıp yine de 6.6 falan vermem, ayıp. tepede pixar yazıyorsa taksimetre 7'den açılır zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 reyou said: http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BNTY4MzA4Mzc5Nl5BMl5BanBnXkFtZTgwNDIzMzk5NjE@._V1_SX640_SY720_.jpg 9/10 yukseklik korkusuna sahip biri olarak zaman zaman durdurup durdurup tekrar baslatmak zorunda kaldim. real story bazinda sonuna kadar ovguyu hak ediyor. lan bunuda imax 3d izlemek vardi : iyi mi ya o kadar, evde duruyodu, izliyim bugün bari.. 9 nedir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 metacritic miyim olm ben oturup ince puanlama kasıcam. film bokum gibiydi çaktım 5'i. bi wall-e bi big hero six bi how to train your dragon varken bu film direkt 0-5 yaş filmi. nolan filmleri iyi diye dark knight rises'a ayıp olmasın diye 7 mi veriyorsunuz mesela. pixar filmleri iyi ama bu olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Dark Knight Rises candir. Aksini iddia eden fenerlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Red said: metacritic miyim olm ben oturup ince puanlama kasıcam. film bokum gibiydi çaktım 5'i. bi wall-e bi big hero six bi how to train your dragon varken bu film direkt 0-5 yaş filmi. nolan filmleri iyi diye dark knight rises'a ayıp olmasın diye 7 mi veriyorsunuz mesela. pixar filmleri iyi ama bu olmamış. haydaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa (ROK) wall-e hadi neyse de, hatta big hero 6'i de sayalım da, how to train your dragon çok daha 0-5 yaş filmi Inside Out'a göre. Ha eğlenceli mi güzel mi, beğendim mi? Tabii ki ayrıca Dark Knight Rises kesinlikle 'kötü' değil ama The Dark Knight'ın yakınından bile geçemez. O çok farklı bi seviyedeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 A Million Ways to Die in Wild West https://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/2/22/A_Million_Ways_to_Die_in_the_West_poster.jpg 3.6/10 Çok iddialı bir kadro heba edilerek tam bir ucuz komedi filmi yapılmış. Recep İvedik seviyesinde osurdu sıçtı esprileriyle, her boşluğu ABARTILI ÇOK KOMİKLİ ERGEN SEKS ESPRİSİ ile doldurarak yayvan konu doldurulmuş. Kadroya bakıyorsun, hadi Seth MacFarlane'yi geçtim Charlize Theron var, Neil Patrick Harris var, Liam Neeson var, Sarah Silverman var. Bunlar nasıl kabul etmişler bu senaryoda oynamayı yahu? Film boyunca kaliteli 1-2 espri vardı sadece. Bu kadar güzel kadroyla neler neler yapılabilecekken israf edilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Yaa o filmi bi arkadaşım güzel bi film abi izle bence ben baya güldüm dedi. Çocuğu da severdim indirdim hakkaten bok gibi bişey çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Liam Neeson artık kaliteli senaryo seçen, kaliteli bir oyuncu değil ya. İkinci sınıf para kovalayıcı basit bir aktör oldu gözümde... hep aynı tip filmlerde aynı tip roller falan. geçti ondan artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar