reampage Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 abi borderlands 2 çok az oynadım acaba goty alsam değer mi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 aquila said: basindaki adam birakmadi mi zaten bu dizayn cok dandik diye. fundementally flawed bu oyun dediydi, DayZ nin başındaki öküz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 toggie said: foil badge nasıl oluyor? foil cardlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 toggie said: foil badge nasıl oluyor? foil kartla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 foil kart nasıl oluyo .p bana hiç düşmemiş daha ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 bal ile oluyor o da :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Kırmızı yine önde başladı, patlarız şimdi go go kırmızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Tori said: Certhas said: call of juarez'in blood dragonlu paketi. (tu) İkisi de yoksa gözünüz kapalı alın şu paketi 6 dolara call of juarez leşo gibi duruyo ya. bi türlü ikna edemedim kendimi almaya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Abi hikayesi/anlatımı adamı vahşi batı hayranı yapar. Ve arcade modu var leaderboardlu, düello modu var falan hani arada sıkılınca tekrardan girilebilitesi var. 3 dolar için fazla bile content var, dolu dolu resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 eski günleri hatırlar pehey dersiniz hem http://api.ning.com/files/YpAEDK09C4*qQiQMu-TGHiK9mhTsPPdXJwV4ppOuGIaFKUK*GnCaH2D2jJO*4QDLt1y2O5z48dB3ll86a*cBIWqoW*kSzGDt/012.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dhoward Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Summer adventure badge 10 puan. Düz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 prison 5e düşsün almam vallah beleşe indirilebilir birşey sonucta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 game dev tycoon aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 toggie said: game dev tycoon aldım. baya leş. tamamen random gibi bir şey oyun. 4 kere oynadım galiba batana kadar ama random is random'dan öte bir şey göremedim. hayır diyen varsa çıksın söylesin de biz de alalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Aslında almamın sebebi marketi kullanmaya baslamak. Farklı bir cihazdan login olunca koruma amaclı market kullanımımı locklamıs. 26'sına kadar beklemem gerekiyordu, tek cozumu para verip oyun almak oldugundan gittim onu aldım ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 sen oynamayı becerememişsin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 NolaxThensbane said: sen oynamayı becerememişsin =) batana kadar oynadım derken 2 oyun yapıp batıyordum demedim, hayvan gibi büyüdüm yanılmıyorsam 2 üst ofise de geçtim ama işte bi noktadan sonra naparsan yap tutmayabiliyor oyunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Norak said: eski günleri hatırlar pehey dersiniz hem http://api.ning.com/files/YpAEDK09C4*qQiQMu-TGHiK9mhTsPPdXJwV4ppOuGIaFKUK*GnCaH2D2jJO*4QDLt1y2O5z48dB3ll86a*cBIWqoW*kSzGDt/012.JPG of böyle birşey vardı cidden, iyi hatırlattın. :) NolaxThensbane said: sen oynamayı becerememişsin =) aynen böyle. slider'ları uygun ayarlayınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Ama ayıp ya kafadan yeşile attı beni, bi hellhound var bi de ben lol Bunun olayı ne ki neye göre attı beni yeşile? Karadenizliyiz diye olamaz heralde :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Mora komutanı atmış ya, ikinci günün de galibi belli. Bu arada kartlar da 40 sent civarında sabitlendi galiba. Gün içinde bakamadım arttı mı fiyatı hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 bir ara 50 centi gördüğü oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 game dev tycoon yerine başka bir "oyun yapma" oyunu geliyor greenlight'daydı demosunu oynadım game dev tycoon'dan 5 kat daha iyi. GDT game dev story'nin acıcası bir taklidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 game dev guzel oyun ya yane 1 2 kere bitririlir hiç bisi yoksa oyun kombinasyonlarını old fag olup bilip show yapınca asfasfas dşye gulmek şcişn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Kırmızı olarak önde gidiyorduk puanlarımızı hayvan gibi çaldı deyyuslar be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 naruto neymiş böyle 3 dk oyun oynuyorum 30 dk intro izliyorum ahahah güzel ama çok karışık dövüşler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar