Gizli Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 abi ben böyle bir sermayeyle başlayıp walletdaki paramı arttırmaya çalışmaktan çok hoşlanıyorum lan.zaten borsa gibi yapmışlar yeni steam pazarı da çok hoşuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 http://i1.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/778/404/818.jpg a colossal joke a day keeps hl3 away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 purple team reporting: oyun aldım bir tane. Sam gibi mezarcı olmasa şampiyonlar ligindeydik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Don't starve dürtüyor alıcam şimdi 1 saat sonra daha iyi indirim gelcek daha istediğim bir oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 aldın da ne oldu, hala 0 puansın ehue. benim oyunları bekliyorum daily için. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 bu takım muhabbeti nertde cıkıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Kırmızıya attı beni de. Bi halta yarayacağını düşünmesem de sonuncu olmak üzücü. Skyrim legendary edition almanın bir anlamı var mı? Klasik olanı alsam çok şey kaybeder miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Lan bu South Park'ın oyununun indirimine noldu? Gün içinde %30 inmiş diye konuşuluyodu, ne adar başladı da bitti emenike :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 http://d3dsacqprgcsqh.cloudfront.net/photo/arpQOG6_460sa_v1.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 South Park'a isyan ederken System Shock 2, Skullgirls, Democracy 3 ve Far Cry Franchise Pack almışken buldum kendimi :( http://i.imgur.com/YnxFX0v.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 bende democracy 2 vardı. religious party kurup muhalefet olarak seculer party'i seçmiştim karşıma.ülkeyi tayyip gibi yönetmiştim. ilk seçimlerde kaybettik. tldr oyun gerçekçi değil arkadaşlar. diğer bir seçenek ise oyunun yapay zekasının türkiye seçmen kitlesinden daha üstün olması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Ben artık oluruna bıraktım oynamayacağım oyunları almaya üzülmüyorum. Farkettim ki library e ekleyince oynamış kadar oluyorum çoğu oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 euro truck sim'i dayanamadım aldım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Bu summer adventure ın nasıl işlediğini anlamak için bu konuda hangi sayfaya bakmam gerekiyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 bir şekilde işlemiyor para akıtıyorsun gabe kazanıyor. onun dışında bir takımın var, 1. olursa 1 kart, eğer sen takımın 1. olduğu gün badge falan craft yaptıysan 2 kart, binlerce oyuncu arasında 30 kişiden biri olursan da whislistten 3 oyun kazanıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 bu takim degistirme tokenlari nerden dusuyor ya ? ya da nasil satiliyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 doneklere otomatik gidiyomus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 mor takim oha ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 purple'da olsam acimaz satardim.. 35 dolar ne be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 önümüzdeki maçlara bakalım arkadaşlar moral bozmak yok. bastır blu bastır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 lathspell 33 puan (tu). moru tek başına sırtlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 takımımı satabiliyor muyum sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 lath cidden nasıl yaptı bilmiyorum ama mor takım (tu) http://media-cache-ec0.pinimg.com/236x/c1/ef/06/c1ef06c09c33c55a6ab3700acecec5cd.jpg ahah mavi istiyordum ama mor da mavinin kardeşi sayılır. purple master race Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 don't starve aldım ama puan vermedi :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 yeni indirimler meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar