Lopeth Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2016 kizillelma said: 229 TL konsolculara üzülüyor insan.. Sonra ekran kartları pahalı bıdı bıdı.. oyunları 200 liraya alıyorum, bokunu çıkarana kadar oynayıp sonra 180 e satıyorum steamle vs ile karşılaştırıp üzmeyin şurdaki bir avuç konsolcuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Kankim ile "kardeşlik" şeklinde oyun alıyorum. Üstüne hayvan gibi bilgisayarım var ama oyunları yatarak kanepeden oynuyorum zevkine doyum olmuyor. Mestır reys filan olaylarına da gülüp geçiyorum, tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2016 ben mesela takasla alacağım, sadece 45TL'ye mal olacak falan sadfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=3uKia6kb1fk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=zqqHeOuqhPI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=IsXHjqr2fBg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 http://i.imgur.com/LLTpI71.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Yapamayacağın şeyi niye gösteriyorsun di mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 çıktı bugün. 1-2 saat oynadım da baya iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2016 Ara demolardaki ve oyun içindeki karakterlerin vücut hareketleri ve mimikleri harika olmuş, film izler gibi. Şaşırtıcı. (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 uncharted 4 çıkmış ama başlık 2. sayfa neredeyse. önümüzdeki hafta uzun süren ps4 suskunluğuma ds3,uncharted4 ve heavy rain & beyond souls alarak son vericem. oyun nasıl hiç mi hype olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 epey guzel valla. Oyun uzasin diye fazla tirmanma koymus olmalari disinda sikayetim olmadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Vr gelsin ole oynarim heralde. 2d olsada full atmosfere girmek daha heycan verici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2016 oyun kesin guzeldir de ben uncharted lari 5-6 ay sonra 2. el aliyorum 4 te biri fiyatina falan asd nasi olsa multi falan oynamiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2016 Bitmesin diye büyük çaba harcadım. Harika bir oyun olmuş bence. Bu tür oyunları sevenler kesinlikle oynamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Uncharted'ı inadına PC'ye çıkartmıyorlar 4 oyundur. Ne PS lobisiymiş arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Sony kendi yaptığı oyunu niye PC'ye çıkarsın ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 PS lobisi işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Sony mi yapmış hiç dikkat etmedim ona. O zaman kendisi oynasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Lobi mobi filan ama bu oyunda kendilerini aşmışlar. Detaylar, incelikler, atmosfer çok olağanüstü olmuş. Ne yazık ki herkes overwatch filan oynuyor bu oyuna yazık ediyor. Neyse belki hype gidince değeri bilinir. edit:IMLA overwatch oynayanlar nazar etti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Anhora said: Uncharted'ı inadına PC'ye çıkartmıyorlar 4 oyundur. Ne PS lobisiymiş arkadaş. Ya sen niye böylesin abi sdfsasddfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Oyunu yeni bitirdim bütün treasure, optional dialog falan filan toplayarak, efsane iyi. O kadar başarılıki karakterler, gerçek gibiler. Troy Baker, Nolan North falan direkt o karakterler olmuşlar. Zaten seçtikleri konuyuda çok severim. Son derece tatmin etti oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 su an oynuyoruz. ef sa ne. ortamlar, texturelar falan super. sinematikler, diyaloglar, karakter mimikleri, senaryo hepsi harika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2016 bitirip de dark souls 3 ile takaslamak isteyen varsa alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 daha önce hiç bu seriyi oynamadım fifa16 yı verip bununla takaslayım diyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar