Laraken Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 hah kafana kafana ye sonra spoilerları. kitabı okumadan diziyi izleyenin başka bir kitabı okumadan dizi izleyene yaptığı zulüm gibisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 yıllar sonra 3 bölüme zor dayanırsın baya kötü der kapatırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Az önce son bölümü izledim, spoiler yok ama olaylar olaylar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 dizi çok spoiler veriyo yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 http://static.fjcdn.com/large/pictures/cf/40/cf40cf_4637235.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 ejderhaları zincire bağladı ama çene yapısı itibariyle o ejderha, o zincirden kafasını çıkartır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Bizimkilerden örnek alsınlar biraz. Eylül dedi mi iş başı. Hastalık, ölüm-kalım, darbe falan olmadıkça asla ara yok. Hazirana kadar 9 ay boyunca köpek gibi 90 dklık bölüm 3 ay da tatilin var. İşine gelirse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 işte o yüzden bizim diziler rezalet zaten, ders almışlar ki böyle yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 benjani said: dizi çok spoiler veriyo yalnız misal 4. sezon 8. bölüm http://imgur.com/pqvosWN.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Tamam 1 sezon 15 bölüm falan yap bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 türk dizissi finali gibi olmuş her şeyi özetleyelim finale bağlayalım demişler ama yarım bırakmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Suark said: ya aynısı geldi aklıma izlerken =) Sam said: total war Yalnız total war'da ormana süvari sokarsan gg olur, grrm oynamamış belli ki ehu. total war dan ziyade direk mantıksız geldi ya. orman abi sonuçta atla yardırıp o hız ne öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Abi dizi gayet iyi de işte kitaplar dizinin 5-6 tier üstü bir seviyede iyi. O yüzden 3-5 postta bir millet S*K GİBİ DİZİ BUNELAN diyor. Whitewalkerların kitapta isimleri farklı, görünüşleri farklı, böyle mal zombi yerine tuhaf bir güzellikte/majestik olarak tasvir ediliyorlar, o nights kingdi long nightdi hikayeleri falan derken çok daha başarılılar. Dizide sıfır lore ile kutuptan gelen random zombiler hue hue hue gibi birşey herifler resmen sdf. Kitapla birebir aynı yaptıklarında millet zevkten geberiyor zaten, bknz 1. sezon, bknz prens oberyn. ARYA ABOOOV İŞTE BU falan diyenler, kitaptaki aryayı görseler gözyaşları içinde orgazm olurlar heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Iste o yuzden saf gibi gidip kitabi okumuyoruz, diziyi izleyip egleniyoruz :) Diziyi/filmi once izleyip kitabi sonra okumak baymaz. Tersini yapinca hayattan sogursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 diziyi bu haliyle beğenenler kitabı okurken orgazm olurlar heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lierozip Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Archangel_ said: ayrıca sorulardan en büyüğü, la o kızıl karı sırf "king's blood" (nedin piçi) a ulaşabilmek için stannis i wallun kuzeyine sürdü gibime geliyor, feci de bi bakış atmıştı jon a. neler bekliyor bizim snow u acep spo kızıl büyücü kings blood istiyorsa wilding kralı var, üstat aemon var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 filmini dizisini iziedikten sonra kitap okunmaz ne zevki kalır ki önce kitap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Emaleth said: Mis gibi final yaptı sezon. Nasıl bi foruma göynümü verdiysem bookfaglerin mıyıldaması diziye bayılan milyonların sesini aşabiliyor. Kitabı olmasa, mesela Lost olsa, yayından takip etsek gık demeden izleyeceğiniz şey bu. İçinde ejderhadan brit mezara, çocuk katilden çıplak prensese, dev kurttan orjiye, dövüş sahnesinden entrikaya kadar her şey var, daha ne istiyonuz? Ben şahsen düz dizi izleyicisi olarak çok eğleniyorum. Size de üzülüyorum helak ettiniz kendinizi zengin, ünlü ve keyfi yerinde bir yazar için boş yere diye :/ Safça izleyici yorumlarım için tıklayın Öncelikle bildim, hah hayt. Emaleth said: ... tywin gg. Emaleth said: jaime'nin tyrion'un idam edilmesine seyirci kalacağını sanmıyorum. bi dahaki bölümde ordan bi drama bekliyorum. bi de ss'lerde bi varys bakışı tespit ettim, o herif boş oturmuyor genşler. güvenimiz tam. /discuss Tyrion kendine yakışan süper hareketleriyle göz doldurdu. Ööle sepet gibi kaçsaydı yine kızamıycaktık tabi ama yakışmıycaktı be! Çok kral işler yaptı canıms, seviyoz. Kendi babasına ve aşkına kıymakla bir nevi katarsis yaşayıp daha da süper bi herif olmasını istiyoz. Varysçiğim konusunda da haklı çıktım, gururluyum. Hatta son sahne beklentilerimi de aştı. Çok memnunum bu taraftan. Kalpkalpkalp Bran'in dragon rider olacağı bence kesinleşti druid'in sözlerinden sonra. Ay o druid gibi ağacın kökünde oturup ordan beyaz gözle filan uçucaksa hiç zahmet etmesin, çok sıkıcı pffff.. Her halükarda adının Drogon olduğunu anladığımız siyah ejderha karışacak bu hikayeye. Peki diğer esir dragonlar nolcak? Ana yüreği buna nasıl dayanıcak? Yarın öbür gün o ejderhalarla nasıl sefere çıkılacak senelerce aç biilaç karanlıklara tıkalanmışlarken? Ezik Jorah vıyvuyvıy ağzının içine bişe geveleyip ikilemeseydi işe yarardı iki satır tarih bilgisi filan anlatıp belki. Öbür ihtiyar biraz düz kafa :/ Brienne-Hound kapışmasına çok laf edilmiş, ben kitabı henüz okumamış cahil cühela olduğumdan bana tuhaf gelmedi örgü. Arya da yeteri kadar cooldu halel gelmedi başkası öldürdü diye merak buyurmayın, ama hound ölmesin istiyorum hala. Çıkar mı ki bi grand maester kayanın ardından? Pls lordum... GM demişken, Cercei'nin yeni adamı mountaini dirilttiğinde bir başka büyük rezalet bekliyorum. Frankenstein gibi kalkıp gidip olmadık birini kesecek filan. Ay hatta bizzat Cercei'yi öldürse ne tatlı olar.. Bu bölümde gemleri iyice azıya almıştı artık, onun da cezası yakın olsa gerek :) Kendi yarattığı canavar sonunu hazırlasa manidar olur hem ;) Stannis'in kuzeyde ne işi var anlayamadım. Bööle kuzeyden aşağı inerken troop süpürmek mi istiyor King's Landing'e doğru mesela? O bencil budala good of the realm kovalamaz bence, var mıydı buna mention önceki bölümlerde? Ay bu hikayede bi de kızıl kadının jon'a bir bakışı vardıııııı, yemin ediyorum kanım dondu. Kral kanı kokusu mu aldı vampirella, hallendi mi nedir. Ayrıca kendisinin kuzeyde olup bitenler ile ilgili duruşu nedir, god of light bu walkerlara filan ne öngörmektedir, bunları merak ediyorum. Velhasıl çalkantılı gidip iyice final yapan bi sezon oldu. The plot thickens. Yapanların ellerine sağlık. Nisan 2015'e kadar esenkalın. sesli guldum bastan sona cidden super tespitler klavyene saglik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 ben kitabı da okudum diziyi de izliyorum ikisini ayrı yapımlar olarak ele alıyorum. kitap da kitap diyenler kitabın konusu var gidin orda konuşun be hacı. yada kitabı okuyun sadece. tahakküm uygulamayın olum yeter drogon yesin sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 yemesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Heyecanlanmadım. Şaşırmadım. Sıkıcı bir sezondu. Joffrey öldüğü bölüm final bölümünden daha heyecan vericiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 ben mi yanlis hatirliyorum yoksa tyrion ile jamie arasindaki cok kritik bir konusmayi atlamis mi bu adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Kaede said: ben mi yanlis hatirliyorum yoksa tyrion ile jamie arasindaki cok kritik bir konusmayi atlamis mi bu adamlar Evet, ben de konuşma bitince daha vardı dedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 yazın konuşmayı bari hikayanın zevkini alalım bu yetolar beceremiyor dediğinize göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Güzelim diziyi failin önce gideni olan Lost ile karşılaştıranla, tek kabahati kitap okumak olan ve dizinin daha da iyi bir senaryoya sahip olabileceğini belirten kişilere "fag" yakıştırması yapan; bence aynı cehalet seviyesindedir. Gerçi zaten aynı kişiymiş lan, tutarlı demek ki :p WoT içerisine gizlenmiş "milyonlar seviyor sizi kim takar :hıh" mesajı ise tam bir "ileri demokrasi" kafası olmuş, es geçmemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar