Milamber Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2014 bok gibi bitti eheheeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 24 final leone kurtuldu tam derken o da gitti teeey. :( najenda'yı da abuk sabuk öldürecek mi dedim son anda artık. esudesu ile tatsumi ahirette kavuşurlar artık. güzel dövüş oldu. koote heka ve daijin ettiklerini buldu. yalnız son akame'nin gittiği sahne direkt referans olmuş. (tu) http://namakajiri.net/pics/diary/hokuto/kenshiro_walking.jpg YOU WA SHOCK bekledim ehu. mangaya bakayım sonra madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 mangayı ayrıldığı yerden itibaren okudum, bayağı değişmiş ama bazı yerleri c&p yapmışlar değiştirirken alakasız yerlere. MANGA spoiler 39-54 lubbo'ya acımışlar anime'de ehu. run'ı filan da sağ bırakmışlar anime'de hayret. budo, esdeath dövüşü filan daha yeni başlıyor, hadi bakalım. bitmekten bayağı uzak daha görünen o ki. anime için "yeter bre daha çekmeyecez bitirin bir daha da yapamasın kimse" demişler resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 normalde murasame tarafından kesilen kişi en fazla 5 saniye içinde ölürdü. esudesu'nun ölümü drama olsun diye dakikalar aldı sdfdsf leone'ye de yazık oldu ya. "ben gideyim artık diğerleriyle buluşurum" dediğinde bir an korktum "ölecek mi lan yoksa" diye düşündüm sonra koşa koşa gidince "hee tamam ya bir şeyi yokmuş baksana ölecek adam böyle koşabilir mi zaaa" dedim. sonra da aqLadıM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 baya kaliteli bi final oldu benim açımdan böyle bir anime için. temizlediler ortalığı mis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2014 final önceki bölümlere kıyasla fena değildi ya ama... 24 Leoneden ne istediniz lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 esdeath beni kölesi yapsın, üzerimden topuklu ile geçsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 bu arada 1dk'lık her bölümün akame theater'larını da izleyin, bayağı referanslar var sağa sola. lubbock akagi oldu bir yerde lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zyrobod Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 ben sevdim bu animeyi. opening 2 müziği çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 iyiki bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 çöp anime. iyi ki bitti aynen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 işte şimdi favori gay karakteriniz sonunda erkekle yatamadan diziyi bitirdiler diye üzüldüğünüzü belli ettiniz ulan benim de iyi anime kriterim ne acayip. dominant akıllı karı olunca bayılıyorum. http://media.animevice.com/uploads/0/69/569412-kokoro_connect___06__6_.jpg keywordü ne bu tür animelerin? yol gösteriverin bi. esdith: anidb'de ruthless olarak karakter araması yapınca çıktı bayağı. kesin bilgi yayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 acımasızlık başka, strong female lead bambaşka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 strong female lead olunca nana falan da giriyor, olayı başrol olması değil. yan rol alsın vurdun mu ortalık inlesin. kelimeyi çarptın mı kırbaç gibi tost makinasında fazla kızaran ama lezzeti kıtırında ısı yayan ekmek gibi olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=q2qBEsYtP04 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Ren said: işte şimdi favori gay karakteriniz sonunda erkekle yatamadan diziyi bitirdiler diye üzüldüğünüzü belli ettiniz Şu detay sanki sadece "kişi kendinden bilirmiş işi" sözünün anlamıyla tespit edilebilirdi gibi duruyor asdfa no ofens Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2014 hayır o kadar çok abartıyorsunuz ki, 20 küsür bölümlük anime ile manga oluyorsunuz, abartmayın o kadar izleyin geçin yoksa ilk bölümlerde ki o eğlenceli hava ve müziklerin olmamasından bende şikayetçiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 manganın son çıkan bölümüde efsane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2014 Ren said: işte şimdi favori gay karakteriniz sonunda erkekle yatamadan diziyi bitirdiler diye üzüldüğünüzü belli ettiniz ulan benim de iyi anime kriterim ne acayip. dominant akıllı karı olunca bayılıyorum. http://media.animevice.com/uploads/0/69/569412-kokoro_connect___06__6_.jpg ... Ya arkadaş, konuyla biraz alakasız olacak ama şu resmi görünce bi' Kokoro Connect neymiş diye bakayım dedim. Şu an diyorum ki ulan ben bunu nasıl kaçırmışım. Acayip beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 13 yaşındaki kuzinim önerdi de seyrettim, ehe. Gayet çıtır çekirdek aktı gitti. 7/10 would watch. Akame <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Sonlari kotu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2015 brotoss öldükten sonra en kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 ost ler çıkmış http://www.youtube.com/watch?v=FEErLoOdaY4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2016 Bugun manganin 76. bolumu yayinlandi, mangasi bir bolum sonra bitiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar