Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 hahhhahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 KHaRoN said: GERGE said: Hukuk burosundayim su anda ben abi, bu sefer dogru. Ortada kanun, yururluluk tarihi, falan filan. GERGE said: Tam tarihi bilmiyorum, yeni bir avukat aldik ise, o arastirmis ehliyeti olmadigindan. Sorarim sonra. http://b1210.hizliresim.com/12/3/dmhlg.gif AHHAHAHHAHAHAh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 internetiniz hayırlı olsun gençler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Liebe said: bilgisi olan var mı ben 2011 martta galiba ehliyet sınavına falan girdim kazandım ettim ehliyet karakolda o günden beri duruyor. şimdi gitsem verirler mi acaba yoksa patlamış mıdır o ehliyet çoktan? yoksa 0 dan gidicez mi kursa? 5 sene falan duruyor diyorlardı ama galiba geçen sene 3 seneye düşmüş gitmeye de üşeniyorum varsa benzer şey başından geçen dürtüversin. şu nasıl bişeydir ya? almayacaksan neden sınava gırıyosun? en uyuz olduğum insan tipi (üzerine alınma dostum, sadece sana demiyorum) gitar çalmak ister, gider 1000 liralık gitar alır koyar eve bi yere hiç çalmaz hayatı boyunca ya da sörf yapmak ister, kiralayacağına 5000 lira yatırım yapar malzemeleleri satın alır ve 2-3 kere deneyip atar kenara. nasıl belli kendi parasını kazanmadığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 ehliyette parayı alırken veriyorsun yalnız, adam tam tersi kullanmayacagım bari para vermeyim demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 son aşamada çıkartılan masrafı ödeyememiştir o an, çıkartmamıştır. niye atarlanıyorsun ki öyle virvir. Kursa beleş gittim ben, Doktor bir tanıdığımızın kurstaki imzası karşılığında ücret almak yerine yıllık 2 öğrenci kontenjanı varmış. Öyle gittim, ehliyeti almak için de 300 küsür lira isteyince adamlar param yoktu, bir sene sonra aldım. ne çok seviyorsunuz insanlara yafta çakmayı, yapmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 stimpak said: son aşamada çıkartılan masrafı ödeyememiştir o an, çıkartmamıştır. niye atarlanıyorsun ki öyle virvir. Kursa beleş gittim ben, Doktor bir tanıdığımızın kurstaki imzası karşılığında ücret almak yerine yıllık 2 öğrenci kontenjanı varmış. Öyle gittim, ehliyeti almak için de 300 küsür lira isteyince adamlar param yoktu, bir sene sonra aldım. ne çok seviyorsunuz insanlara yafta çakmayı, yapmayın. aynen böyle oldu zaten, tanıdık aracılığı ile kursa çok uygun fiyata gitmiştim 2 kişi olcaz diye 300e anlaşmıştım 2 taksit, 2011 senesiydi galiba. daha sonra 306 tl tutuyordu toplam ehliyet çıkarma masrafı, o kadar para vermişti annem bana ehliyetini git al diye. o arada trenle gidip geliyordum okula yemeydi içmeydi sigaraydı 20 lira gidiyordu günde, annem ordan harca sonra eklerim ben alacağın zaman dedi bir gün iki gün üç gün derken para bildiğin eridi bitti. sonra benim kabahatim oldu ben yemişim o kadar parayı da bilmemne. o aralar durumumuz şimdiki gibi değildi zaten araba kullanacağım da yoktu ne diye kaydolduysam işte. boşuna ders çıkarmışsın kardeş hakkat =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 herif aglıyodur şu anda afasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 bence emniyetten tanidiklari aradi senin ehliyeti cikarttiyordur simdi sfdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 bu gözlemci işi motorda nasıl olcak. belime tutunup gözleyecek emma stone veriyorlarsa kabul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 GERGE said: Tam tarihi bilmiyorum, yeni bir avukat aldik ise, o arastirmis ehliyeti olmadigindan. Sorarim sonra. bana da zimbabwe li zengin bir iş adamı e-mail attı geçen gün, çok parası varmış ama bi türlü transfer edemiyor, yardım istedi, baya büyük bir kısmını yardım edene verecekmiş. Hemen olur dedim. Parayı alırsam paticikteki tüm ehliyetsizlerin ehliyet parasını da masraf yazıp ordan öderim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Nekro said: bence emniyetten tanidiklari aradi senin ehliyeti cikarttiyordur simdi sfdf yok lan artık çalışıyorum fena da kazanmıyorum alırım 3-5 ehliyet sfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 hahaha abi şu muhabbet 1980 yılında var derdi rahmetli halam 90 yılında ben ehliyeti 15-20 sene evvel aldı doğan sürücü kursu vardı son dönem busefer gerçek bu sefer harbi doğru beyler gerçek stajvar diye reklam panosu asmışlardı bakırköye :D ne günler be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzo Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 GERGE said: Tam tarihi bilmiyorum, yeni bir avukat aldik ise, o arastirmis ehliyeti olmadigindan. Sorarim sonra. Aman abi ilerde böyle legal advice verme. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 beyler adam bot niye bu kadar şey ettiniz. hem gerçek insan olsa böyle başlık açar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 beyler hemen gidip ehliyet kursuna yazılın adamın canını sıkmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 özür dilerim liebe kardeş, ellerinden öperim. bu da bana ders olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 GERGE said: Hukuk burosundayim su anda ben abi, bu sefer dogru. Ortada kanun, yururluluk tarihi, falan filan. yalandır o ya meclis te yok öyle bir çalışma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Liebe said: CthuLhu said: Liebe said: bilgisi olan var mı ben 2011 martta galiba ehliyet sınavına falan girdim kazandım ettim ehliyet karakolda o günden beri duruyor. şimdi gitsem verirler mi acaba yoksa patlamış mıdır o ehliyet çoktan? yoksa 0 dan gidicez mi kursa? 5 sene falan duruyor diyorlardı ama galiba geçen sene 3 seneye düşmüş gitmeye de üşeniyorum varsa benzer şey başından geçen dürtüversin. 2 yıl tam. sonra gg ferit götünden mi attın lan herkes böyle diyo "kurstan sertifikamı aldım, tam 16 yıl sonra motosiklet ehliyeti alacağım diye B sınıfı sertifikamı gidip karta çevirtirdim.sadece sağlık raporu ve sabıka kaydı götürdüm.hakkınız bitmez,kazınılmış hak geri alınmaz ilkesi gereğince bir şey olmaz korkmayın." "doğrusu busur arkadaşlar kazanılmış hak geri alınamaz" "yok o dosya ıstedıgın zaman gıt al gıdıp ehlıyetını alıursın zaman asımı yok" o dosya evde bi yerde inş bulabilirim ya Şirketteki araç sorumlusuna sordum uğraşıyor bu işlerle diye. Bildiğimden değil onun söylediği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 ona da gergelerin işe aldığı avukat söylemiş heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 ajksgdfajdlashdka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 ama artık ehliyet sınavında araçları park ettirmiyorlar mı? eskiden yoktu böyle bir şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 ARKADAŞLAR KESİN HABER YAYALIM BENİM TEYZEM GERGE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Gergenin dayısının sürücü kursu zincirleri varmış ondan bu gaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2014 gerge avukat olacan bir de ha. her denilene inanılır mı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar