Lord_Argos Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 DoGMeaT said: Oce4n said: tinder ciddi ciddi çalışmıyor bende :( 1 senedir tinderda karı kız beğeniyorum. 1 kere bile match olmadı. en sonunda gittim başka bi telefondan kız hesabı açtım. kendimi buldum. karşılıklı kendimle likelaştım. hala match yok bana :( tinderin destek masası da yok ki söyliyim bozuk benimki diye... ban yemişsin. Ahah şu doğru olabilir mi? Eskiden çatır çatır matchleşirdim, aylardır tık yok. Edit: En son daha fazla like uğruna yarı çıplak ayna selfileri koymuştum kesin bizim kezbanlar beni report manyağı yaptı başka açıklaması olamaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 lan benimde mi bundan hiç eşleşme olmuyor acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 sardalya said: bi de matchlestiklerine yazacaksin abi begenmesem bile ona bir iki laf ettireceksin ki tinder seni konusturucu/eglendirici kisilik olarak classify etsin. fakat 0 likela bunu yapmak biraz zor tabii. ahaha dungeon sistemi gibi çalışıyor. önce dungeona girmek için kendini kanıtlıyorsun, girdikten sonra tanışma lvl1, flört lvl2, bölümsonu bossu buluşma şeklinde ilerliyor, sevişirsen achievement alıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Biriyle buluştum, kız arabasıyla 150-200 km yol gidip milletin evinde kalıp. Ertesi gün dönüyor. Hergün biriyle buluşuyor, maksatı çevre edinmekmiş. Öğretmen hanım kızımız :) Sevişmiyormuş, sevişmek isteyenleri tersliyomuş falan :) Tek resimden ertesi gün buluşalım demesinden çirkin olduğunu anlamalıydım ama şans denedim işte. He birde hesabını kendi ödüyor. Israr etsem bana ödetir miydi bilmiyorum ama hiç zorlamadım açıkçası :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 nedense 200 km gidip milleti evinden alip diye okudum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Komodo said: Biriyle buluştum, kız arabasıyla 150-200 km yol gidip milletin evinde kalıp. Ertesi gün dönüyor. Hergün biriyle buluşuyor, maksatı çevre edinmekmiş. Öğretmen hanım kızımız :) Sevişmiyormuş, sevişmek isteyenleri tersliyomuş falan :) Tek resimden ertesi gün buluşalım demesinden çirkin olduğunu anlamalıydım ama şans denedim işte. He birde hesabını kendi ödüyor. Israr etsem bana ödetir miydi bilmiyorum ama hiç zorlamadım açıkçası :) tipini beğenmemiş bence senin "önüme gelenle sevişiyorum" demicek tabikide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 senko said: lan benimde mi bundan hiç eşleşme olmuyor acaba? profilini koy buraya , ne yazıyo profilinde ,instagram fln şe ettirdin mi ? spotifydan şarkı koydun mu ? hangi fotoları kullandın varsa derdin yardım etmeyi deneyek ama bence sen yine yakınıp bi hareket etmicen bu konuda :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 abi o da olabilir de açıkçası ben onun tipini beğenmedim, gayet arkadaş gibi yaklaştım. Birde uzun uzun kalıp zorla 2 mekan değiştirdik, heralde öyle olsa biran önce gitmek isterdi. Ama beğenmemiş olsa da sorun değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 tipini beğenmemiş goygoy , ama cidden bi düşün öyle bi hayat mı var ,çevre edinmek için tinderdan adamlarla tanışıp,onca yol yapıp kimseyle sevişmemek fln.. hayatın normal akışına aykırı sanki bana dha olası gelen : hatun bayada sevişio , laf cıkmasın diye evden biraz ırak yerlerde adamlarla bulusmayı tercih edio , istediğiylede sevişiyo ,senden uğraştı ama bi elektrik alamadı,belki sen o hamleyi yapmadın,belki arkasından koşturup uğraştırmayı seviyor (ıyyy) ilk defa bulustugu adama bu durumu anlatamaz pek tabi o yüzden öyle saçma bi hikaye yazmış olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Büyük ihtimal dediğin gibi çok sevişiyor ama mesela bi adamla buluşmuş, adam ben evliyim demiş, kızımız da sorun değil zaten ben arkadaş edinmek istiyorum, eşinle de arkadaş oluruz demiş asdad. Adam da tamam ama tinderdan tanıştığımızı söylemezsin demiş. Kız sayesinde 1 yıllık muhabbet çıktı bana, çok ilginç tipler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 DoGMeaT said: öyle bi hayat mı var ,çevre edinmek için tinderdan adamlarla tanışıp,onca yol yapıp kimseyle sevişmemek fln.. hayatın normal akışına aykırı sanki çevre yapmak için kullanan baya var ya, özellikle üniversiteli kızlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2017 çepeçevre küsküyle mi çeviriyolar kendilerini ben anlamdım etrafta blueballs bıraktığı adamlardan örülü bi çevre mi yoksa onun adı cevre edinmek değil başka bişi bence :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Hesabı tamamen sildim kökten. Yeniden hesap açtım. koydum gene aynı resimleri. İlk günden match oldum. Arada bir hesabı resetlemekte fayda var galiba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Beni tanimadan 200km yol gelicek, evimde kalacak ve sevismeyecek. Cool story fjdj. Hatun baya baya seks bagimlisi bence. Eleme yaparak sevisiyor belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Oce4n said: Hesabı tamamen sildim kökten. Yeniden hesap açtım. koydum gene aynı resimleri. İlk günden match oldum. Arada bir hesabı resetlemekte fayda var galiba... HAYIRLI POMPALAR KARDEŞİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 sardalya said: nedense 200 km gidip milleti evinden alip diye okudum volkan demirel'miş kız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utk Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 eşleşirseniz şanslı, konuşursa duble şanslı, telefonunu verirse ekstrem ballı,buluşmayı saymıyorum zaten türk kızı tinderı götünü kaldırmak için kullanır, cyber filan düşerse muhteşem bir gece geçirtebilen uygulama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Çevre edinme hikayesini siz iyiyormusunuz ya ? 150- 200 Km yol tepecek, evde kalacak, vs.vs. bildiğiniz paralı Lejyoner onlar be. Müşteriyi tartıp ona göre davraniyor. Bu şekilde Polis ve yakalanma durumları minimize ediliyor. Ve tabi mahallede rezil olma riski sıfır. Çevre edinmek isteyen okuduğu çalıştığı yerde edinemiyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 mahalle baskisi agir tabii... zor hayat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Birisiyle buluşmuştum, iyi hoş kızdı ama muhabbeti pek açmamıştı bi daha görüşmedik ama hafta sonu kayağa gidiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 nerede kaycaksın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2017 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utk Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Quo-Vadis said: Çevre edinmek isteyen okuduğu çalıştığı yerde edinemiyor mu ? nope Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Beyler benim fake gps yanlislikla Buenos Aires'e gitmis geri istanbula getirdim cikis yaptim telefonu kapatip actim herseyi denedim ama tinderda hala arjantinli hatunlar karsima cikiyor nasil duzelir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2017 telefonu değiştirmen lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar