Glatheros Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Ne bahtsız adamsın varys, kimse anlamadı seni. Ned Starkı kurtarmak istedin olmadı dinlemedi. Şimdi de tyrion mu var sırada. Ne zaman doyacak bu kanlı taht... cCc Varys Reiz cCc
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 4 bölümdür izlemedim iyice birikti hmps
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 progamer said: http://www.youtube.com/watch?v=QX2TVw9xByE şu bölüm beklediğim şey olursa Serçeparmak'ın zekasına hayran kalacaksınız..
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 beyler Sam spoiler chat oluyor diye aglamis, kitaptan cok konusuyorlar falan demis, devam edebilirsiniz. beter ol sam. sdfg.
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Dedim hayırdır azmo bölümüne msj atmış, çıka çıka bu çıktı ahah banla axe'ı öyle git bari.
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Hastaniz Tyrion, Tywin e bir "Senin ruhun ve benim ruhum ortaya gelecekse, seven gods ustüne yemin ederim ki senin ruhun benim ruhumun onunde diz coker tovbe ister" demedigi kaldi. Su Bolton un picini de birisi dograsin artik. Ne antipatik adamdir yahu. Iyi bolumdu.
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 çok deli bölümdü ya. gelecek bölüm tahmini. tutarsa deli spo yemiş olabilirsiniz oberyn dobra adam. duruşmada tyrion a sempati beslemeye başladığı ve takdirini kazandığı anlaşılıyordu. duel de onun yerine savaşırsa süpriz olmaz. heleki karşısındaki giant olursa. her türlü tyrion yırtacak da şu olaylardan sonra nasıl bir tavır takınacak, karaktere dönüşecek onu emrak ediyorum. adam o kadar öfke dolduki alev alacak sandım.
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 imamizer said: çok deli bölümdü ya. gelecek bölüm tahmini. tutarsa deli spo yemiş olabilirsiniz oberyn dobra adam. duruşmada tyrion a sempati beslemeye başladığı ve takdirini kazandığı anlaşılıyordu. duel de onun yerine savaşırsa süpriz olmaz. heleki karşısındaki giant olursa. her türlü tyrion yırtacak da şu olaylardan sonra nasıl bir tavır takınacak, karaktere dönüşecek onu emrak ediyorum. adam o kadar öfke dolduki alev alacak sandım. babasıda dağı koyar karşısınına sen o zaman intikamı gör
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 giant derken gregor clegane i kastetti zaten sanirim baska giant sayilabilecek bi tek hodor var zaten. mini giant
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 lan imam ne adamsın. bir de tahmin ediyormuş gibi yapmıyor mu? asdf
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 yok ya valla bilmiyorum. kitapta falan yazıyorsa söylemeyin, banlatırım sizi. cep telefonu var ben de yöneticilerin asdfghj
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Gallant said: Su Bolton un picini de birisi dograsin artik. Ne antipatik adamdir yahu. Iyi bolumdu. şu eleman misfitste o kadar tatlı bi roldeydi ki nefret edemiyorum adamdan
Max Damage Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Ne yani Tyrion Duvar'a gitmekten kurtulacak mı? O kadar da sevindim gidecek diye. Duvar'a adam lazım işler kritik orada. Bir de dizinin ilk bölümünde Can Snow ile çok testis geçmişti duvara gideceği için. Bir de Stannis için loser falan demişsiniz de adam kaptı parayı ceolardan. Sırf, parayla tuttukları korsanlarla akıncılık yapsa Westeros'un canına okur.
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 bence stannis o parayı daha başka bir amaç için kullanıcak. jaime tyrionu kurtarmak için kendini feda etti zaten son bölümde daha da fazlasını yapacaktır.
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 beyler bu arada iron bank = illuminati. ayık olun.
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 imamizer said: çok deli bölümdü ya. gelecek bölüm tahmini. tutarsa deli spo yemiş olabilirsiniz oberyn dobra adam. duruşmada tyrion a sempati beslemeye başladığı ve takdirini kazandığı anlaşılıyordu. duel de onun yerine savaşırsa süpriz olmaz. heleki karşısındaki giant olursa. her türlü tyrion yırtacak da şu olaylardan sonra nasıl bir tavır takınacak, karaktere dönüşecek onu emrak ediyorum. adam o kadar öfke dolduki alev alacak sandım. of inanılmaz tahmin falan diye gaza gelmiş ben de bişey sandım LOL APTL
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 diaboliq said: kitabı okuyanlar; bu duello çok mu afilli herkes duellodan bahsediyo ortamlarda. hem de ne... anlayamzsınız
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2014 fotoşop bilsem duvarın önüne pink floyd koyar bütük karakterleri de another brick in the wall gibi tuğlalaştırarak wallpaper yapardım
Öne çıkan mesajlar