Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game of Thrones (2011) - HBO (Kitaplardan sıpouylır yasak)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Hastaniz Tyrion, Tywin e bir "Senin ruhun ve benim ruhum ortaya gelecekse, seven gods ustüne yemin ederim ki senin ruhun benim ruhumun onunde diz coker tovbe ister" demedigi kaldi.
Su Bolton un picini de birisi dograsin artik. Ne antipatik adamdir yahu.

Iyi bolumdu.
Mesaj tarihi:
çok deli bölümdü ya.

gelecek bölüm tahmini. tutarsa deli spo yemiş olabilirsiniz

oberyn dobra adam. duruşmada tyrion a sempati beslemeye başladığı ve takdirini kazandığı anlaşılıyordu. duel de onun yerine savaşırsa süpriz olmaz. heleki karşısındaki giant olursa.

her türlü tyrion yırtacak da şu olaylardan sonra nasıl bir tavır takınacak, karaktere dönüşecek onu emrak ediyorum. adam o kadar öfke dolduki alev alacak sandım.

Mesaj tarihi:
imamizer said:

çok deli bölümdü ya.

oberyn dobra adam. duruşmada tyrion a sempati beslemeye başladığı ve takdirini kazandığı anlaşılıyordu. duel de onun yerine savaşırsa süpriz olmaz. heleki karşısındaki giant olursa.

her türlü tyrion yırtacak da şu olaylardan sonra nasıl bir tavır takınacak, karaktere dönüşecek onu emrak ediyorum. adam o kadar öfke dolduki alev alacak sandım.

babasıda dağı koyar karşısınına sen o zaman intikamı gör

Mesaj tarihi:
Gallant said:

Su Bolton un picini de birisi dograsin artik. Ne antipatik adamdir yahu.

Iyi bolumdu.

şu eleman misfitste o kadar tatlı bi roldeydi ki nefret edemiyorum adamdan
Mesaj tarihi:

Ne yani Tyrion Duvar'a gitmekten kurtulacak mı? O kadar da sevindim gidecek diye. Duvar'a adam lazım işler kritik orada. Bir de dizinin ilk bölümünde Can Snow ile çok testis geçmişti duvara gideceği için.

Bir de Stannis için loser falan demişsiniz de adam kaptı parayı ceolardan. Sırf, parayla tuttukları korsanlarla akıncılık yapsa Westeros'un canına okur.

Mesaj tarihi:
imamizer said:

çok deli bölümdü ya.

of inanılmaz tahmin falan diye gaza gelmiş ben de bişey sandım LOL APTL
Mesaj tarihi:
fotoşop bilsem duvarın önüne pink floyd koyar bütük karakterleri de another brick in the wall gibi tuğlalaştırarak wallpaper yapardım
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...