Kaede Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 geçen 75% indirimde alıyım dedim 40 dolar kırk ı r k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Herhalde dediğn dlclerin büyük kısmı ile satılan paket fiyatıdır. Vanilla oyunu istersen bende bir tane gift var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 bütün dlcleriyle fiyatı 160 dolardı evet sanırım season passli falan kol of dütiler daha ucuz şu oyundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 butun dlclerle 40 dolara indi gecen indirimde. gamersgatede normal fiyatlar daha ucuz paradox oyunlari, o yuzden indirimdeyken oradan alin derim. yani bircok aaa oyuna indirimde 5 dolar veriyoruz complete pakete bu cakallarin iki uc yuz paketi, unit renk paketlerine 40 dolar istemesi cok abarti bi olay. ben 11 dolar verdim paradox grand strategy paket ve crusader kings 2 dlc collection (bircok dlc ve 2 tane ek paket eksik) icim gitti yemin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Toplam 5 tane ek paket var, kalani kozmetik. Tatava yapmadan secip alin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 içerik/fiyat olarak en iyi değerlerden birine sahip oyun, complete pack almaya hacet yok. bin kere yazıldı şurada bile hangileri lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2014 abi dlcsiz bie oynayın,oyunun mantığını anlayın sonra zaten şunlarıda oynasam iyi olurmuş bunu oynasam zevkli olurmuş diyerek karar verirsiniz hangi dlcyi alıcağınıza. ben mesela republic hiç merak etmediğim için almadım.Bir ara bizans ile sıkça oynuyordum,onu aldım,old gods zaman dilimini değiştiriyor ve vikingler var diye aldım.birde ruler designer sonra baktım vikingler epey zevkli ve sıkça oynuyorum.yüz paketini aldım heriflerin falan. tek pişman olduğum sword of islam sanırım.zira pek oynamıyorum müslüman ülkeyle ve müslüman ülkeyle oynarken oyunun mekanikleri zayıf kalıyor çünkü tamamen savaşla büyümeye çalışıyorsunuz bu sefer. onun için ilk deneyin oyunu neresi,kim ilginizi çekiyorsa onun pakedini alın.sonra çok hoşunuza giderse unit packini,face packini alırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 vassal limit ile öldürmüşler oyunu roma oynamak isteyenler için, cidden bravo. tam kaldığım yerden devam edeyim derken patladı oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Şarlman'a para vermem diyenler için şöyle bir faaliyet var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2014 boşver yada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2014 mmfs şarlmanı aldım oynadım güzel olmuş ama 15 dolarlık fiyatı haketmemiş. şarlmanlada oynarken hızı en sona alıp ekrana bakmak bile yetiyo. ragnarr lodbrok var ama oynanıyor mu denemedim hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Ragnar oynanıyor. En son eklentiyle gelen ilk tarihte başlarsanız. Ragnarın babası ile oyuna başlıyorsunuz ve ragnar 2 yaşında bir çocuk :) İsveç bölgesinde bir bölgede mönsö hanedanlıgı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Stokholmun orada, svipjod mu ne onda munsolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 yeni dlc'yi açıkladılar bugün; "Way of Life" a project that will allow you to get even deeper into the role-playing aspects of the game. Way of Life, the next DLC for CK2, will let you become a better (or worse!) ruler and grant you more power over personal relationships than ever before. Son çıkan Şarlman dlc'si anca adam oldu zaten 2.2.1 ile, bi dünya bug vardu (5 haftada 9 tane beta patch çıkardılar sdf) Open betayı erkenden başlatıyorlar bu sefer -haftaya. http://forum.paradoxplaza.com/forum/showthread.php?818076-Crusader-Kings-II-Way-of-Life-announced-Patch-2.3-BETA-will-be-open-to-anyone! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Oooo bu iyi olur işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 benim de beklediğim böyle bir şeydi, oyunun en zevkli yanı rp, o event'lar vs. Ama sürekli başka şeylere odaklandılar. Öte yandan bu dlc'ler endüstri oldu resmen, oyunu geliştirmekten ziyade şirketi karlı tutmak için çıkarıyorlar diye düşünüyorum. O yüzden almayı bıraktım, indirim olmadan almayacağım. Oldu olacak aylık abone olalım oyunlara her ay içerik yüklesinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 zaten bizim nesle kalsa oyunları 1.00 versiyonları ile 3 yıl oynadığımız zamanlara dönücez, oyundaki bugları bulup abuse ederek lamer lamer takılıcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 oyunun buglarını yama çıkarıp düzeltmekle oyuna sürekli içerik ekleyen dlc satmak arasında bir bağ kuramadım. Ben dlc'ye de karşı değilim, boku çıktı diyorum, adamların para kazanmak için düzenli olarak çıkarttığı 10-15 dolarlık dlc'lere de verecek param yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 bu way of life ı deneyen, fikirleri olan yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Yeni DLC güzel,şayet ck2'yi seviyorsanız edinin >60 yaşındaki İsveç kralıyım >Şerefiz bir dük karımı yoldan çıkardı >Ben de onun karısını yatağa atmaya çalıştım,ama kadın beni reddetti >Dük doymadı,kızımı ayarttı >Bende sinirlenip onun torununu öldürttüm >Dük ,kızımı SEVGİLİSİ yaptı eventler fln var,KÖPEĞİM VAR LAN AHHAHA marshallım bana köpek verdi,besliyorum büyüsün,beraber ava çıkacaz. fena değil yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 abi o nasıl dük. tahta otururken falan dikkat et, taht olduğuna. heryerden çıkmış adam kbjdfgb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 adam strong du,seducer diye trait almış bide,şerefsiz herif adeleli kaslarıyla ülkeyi çoğalttı valla,taze gelin var çoluk çocuk var hepimiz korku içersindeyiz S2Ci dük'e karşın ayrıca homo bir karakterle oynarken hemcinslerine yavşayıp homoluğa teşvik edebiliyorsun,%50 "evet ya homoluk güzelmiş gel dibimi döv" diyor yazdıgın adam,yahut "höööt ne alaka lan" diyip tersliyebiliyor bu dlc çıtır çerez dlc si olmuş,oyuna gerçekten kattığı çok somut birşey yok,ama eğlenceli,15 tlye bence değer,olmadı 1-2 haftaya yılbaşı ayağına indirime girer 15 tl vermeye kıyamıyorsanız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 bana asker çıkarma hilesi söyler misiniz? bir tane old gods'un var ama o da çalışmıyor sanırım. tüm dünyayı feth edicemde.. teşekkurler şimdiden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 hileyle dünyayı fethetmek iş mi aga? moğolalr yahut bizansla oynarken hilesiz yapabilmen lazım,al sana challange. asker çıkarma hilesi bilmiyorum ama para hilesi yazıp paralı asker tutabilirsin heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 sadece paralı asker yetmıyor buyuk yunan imparatorluğu için. hayalım büyük müslüman yunan imparatorluğu! asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar