jonq Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2017 Boneslark ın bahsettiği addon master merchant , ancak şahsen kullandığım ve daha çok özelliği bulunan addon olarak CraftStore kullanmanızı öneririm. Evet craftı sonraya bırakmayın. Ne kasacağınıza karar verin ve ona yönelin yoksa inventory ile başedemezsiniz. Enchantment için üçgen ve yuvarlak runeları saklayın, kareleri vendordan alabiliyorsunuz boşuna tutmayın inv/bankada. Provoising için önünüze gelen kutu sandık ne varsa bakmanız gerekiyor ve ciddi anlamda yiyecek çeşidi var. Tam bir inventory düşmanı craft skillidir kendisi. Blacksmith, Clothing ve Woodworking de trait öğrenmeniz gerekiyor. Öğrenmek istediğiniz trait e ait bir item buluyorsunuz ( Ah, loot vs ) daha sonra craft menüsünden o itemi kullanarak research ediyorsunuz. Her research bir öncekinden ciddi anlamda daha uzun sürüyor. ( Şahsen blacksmithing deki son research sürem 30 gün görünüyor ) Bu sebebden Trait Research edecekseniz pata kute dalmayın. Ne kullanacaksanız önce onları öğrenin. Ayrıca Multicraft addonunuda tavsiye ederim. Yeterli malzeme topladıktan sonra adet belirtip macroya bırakabiliyorsunuz. Her level aralığında farklı craft malzemesi kullandığınızdan belli bir noktadan sonra düşük level malzemelerde siz farkında olmadan inventory/bankada yer tutmaya başlıyor. Dipnot; bineklere skill öğretirken herkes speed gidiyordur doğal olarak ancak capacity öğretirseniz sizin inventory inize etki ettiğini belirteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 bir şey soracağım bu yeni alan arkadaşlara bu 58gb in üzerine bir şey indirecek mi? akk yüzünden bitmedi bir türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Ben iş yerinde indirip götürdüm ama şimdi baktım güncel hali 53GB datanın :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 steam yorumlarında biri "steam üzeirnden verify yaparsanız bütün dosyaları baştan indiriyor, launcherdan verify yapın çalışmıyosa" demiş. bilgi olarak dursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Steam değil bu arada direk launcher kendi sitesinden indirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Indirdim ben ama zaman yok başlayamadım bi türlü. Wait for me ANNEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 konsolda olsaydı, ANNENe gelmek isterdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 ANNEN'LE oynamak bir ayrıcalıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 fi tarihinde almıştım tekrar başladım oynuyorum ama ne yaptığımın bilincide değilim hiç, annen yol gösterir umarım. Onun dışında anlayamadığım ama kendini sevdiren bi yönü var oyunun, atmosfer sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 steam indirmesi bitti, launcher açtım bilmem kaç gb de bu indiriyor :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 steamdan indirmedim ben ama arka sayfalarda vardı bişi bi baksana ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 steam indirdikten sonra 10gb filan daha indirdi toplam sanırım launcher ayrı ayrı birkaç parça, toplam 200gb filan tekrar tekrar yazdı her defasında, ssd helak oldu. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 gelin bekliyoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2017 Bu aksam bende annene geliyorum Ne yapmak gerek kime yazıyoruz? Yeni başlayanlar için bi rehber var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 @zaugnakhaldun @Xynocide nickler bunlar, invite isteyen pm-mail vs. atsın. 10 kişi olduk, guild bankamız açıldı, 500 slotu var ohş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Artik beni taciz etmeyi bırakırsın sdfsf Aksam onlaynim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Lan herkese officer tarzı bişi verin arkadaşımız gelir arkadaş yaparız bişi olur biz de invite atak açlara gel hele sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 applev0dka said: Artik beni taciz etmeyi bırakırsın sdfsf Aksam onlaynim çok da fifi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 AYRICA O BANKAYI İSTİYORUM!!1 yetki falan istiyorsa bana verin 3 dk da bir bankaya gitmekten gına geldi amk hep üstüm dolu fakirim ayrıca upgrade edemiyorum xeno hariç kimse yardım etmedi bana!!11 kırgınım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 bankaya deposit yapabiliyosunuz diye biliyorum. withdraw yetkisi herkeste yok sadece. yetki işlerini ayarlarız ya. herkese herşeyi verince biyerden mutlaka patlak çıkıyo sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Log tutuyordur illaki kim ne yapıyor diye ne patlicak ya birinin malzemesini kullanmak isteyen de izin istesin bi zahmet. BANA YETKİ VERİLSİN TÜM BANKAMI TAŞIYAYIM DA RAHATLIYAYIM YHAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 ANNEN pis gaza getirdi bir gold paket alıp bende başlayacağım oynamaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 dun gece rekor kirildi ANNEN'de, 10 kisinin 7 si birden aktifdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Zamanla oturur ben çok online olamıyorum şu aralar ilerde sıklaşır diye umut ediyorum xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2017 En fazla build seçeneğine sahip class hangisi? Baktım biraz DK'nın çok buildi var stamina veya magicka. Sorcererin az herhalde? Uzun süredir oynayan varsa bilgi verebilir mi biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar