yazuach Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2016 7 milyon şu ana kadar bütün platformlarda satılan oyun sayısı. Yinede aktif olarak 1-2m oyuncusu vardır. Ki buda gayet iyi bir rakam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2016 Oynayan varsa hangi faction da? Orda açayım takılacak insan olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2016 abi 5 gündür oyunu indiremedim. 40gb -> 17gb (elektrik gitti) -> 40 gb -> 0 gb (hdd'de yer yok dedi. depot_-1to105 ve depot_-1to106 diye iki ayrı ayrı versiyon indirmiş. o yüzden yer dolmuş. sanırım ben dl pause yaptığımda, araya yeni patch girdi. depot_-1to105'leri sildim.) -> şimdi tekrar 30gb. bileklerimi keseceğim sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2016 sonunda bitti dl. girdim pek bakamadım ama combat beta'ya kıyasla baya akıcı geldi. kabızlık son bulmuş, güzel buldum. beta'da açtığım char isimleri duruyor birde betaya katıldığım için maymun pet vermişler. double win :P daggerfall'da açtım bu arada. ign: Xenus. ekleşelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 pvp harici takılcaksanız one tamriel ile birlikte questing de faction ayrılığı kalkıcak ona göre rahat takılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2016 Xenus said: http://massivelyop.com/wp-content/uploads/2016/07/eso-boxes.jpg said: - The Elder Scrolls Online - DLC game packs: *** Imperial City *** Orsinium *** Thieves Guild *** Dark Brotherhood - Palomino horse mount - 500 crowns to spend in the in-game Crown Store for new game accounts 9 Eylül'de gold edition geliyormuş. steam'de gaben bize ucuza verirse alıp başlayabilirim bu yoklukta. 500 crowns'la en ucuz bi tane süpriz kutu alırsın ikincisine yetmez. Ayip la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 pc de vakti zamanında imperial edition almıştım. şimdi ps4 için standart versiyon alsam oradaki end game imperial karakterimi ps42e taşıyabiliyor muyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 ya çok pahalı değilmi bu oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 170TL ( gold ) tek seferlik ödeme yapıyorsun ve MMO olarak içerdiği content e göre gayet normal. 200+TL saçma sapan yada 3-5 gun oynanacak oyunlara ödeniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Oyun mmo, beğenilse de beğenilmese de baya content var. biyerden sonra beni sıksa da yine de başarılı yapmışlar. aylık ücreti yok. 160 170 tl. No Man's Scam'e 170 TL verdi burada nice yiğitler dsf ha şöyle bişey var tabi güzel ülkemde dolar 3 tl olduğundan 50 dolarlık oyunu 150 170 tl'ye alıyoruz, e doğal olarak pahalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 haaa aylık yoksa ıımıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2016 yok yok. Skyrim yerine bunu al oyna yaptılar işte. Xeno, Sadece Dolardan değil Aral'danda o fiyatlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2016 Sadece klasik content bir yerden sonra sikar. İllaha exp oynamak isteyeceksiniz. Bir de kesinlikle hakli bulmakla beraber, aklinizda olsun free contentteki sorunlar ya giderilmiyor ya da cok gec gideriliyor. Orn: cyrodiil. Oyun fena degil ama bence subs gerekiyor tadi cikmasi icin. X platform calismiyor, karakter tasiyamazsiniz bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geez Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2016 bu arada xbox one da oynayan varsa Gt: Honour XL. yardimci olabilirim her konuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2016 One Tamriel Geldi. Önce launcher patch sonra da verify - download olarak ara ara 10gb civarında bir download yapıyor. Detayları Patch Notes da yazıyor. Launcher da ilk başta beni tedirgin eden bir durum oldu açıklaması yapılmış. Görünce rahatladım. Patcher Updates We’ve made several updates and changes to the ESO patcher in this update. The patcher will no longer have a selection for the NA and EU realms. Instead, the selection will now be made in-game. You will receive a pop-up when you first log in after this update to choose a preferred realm. If you have characters on both realms and frequently switch, you can find this option under Settings on the login screen. Known Issue: The patcher will still display “The Elder Scrolls Online (NA)” as the main server. However, both NA and EU are accessible by selecting that realm. This will be fixed in a future patch. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xxbar Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Beyler bir sorum olacak..gw 2 yi 1,5 yıl zevkle oynamış biri olarak Esoda da aynı tadı alabilir miyim?(sorum pvp içindir tşk)özellikle open pvp için..tşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Bende çok kararsızım başlasammı başlamassammı diye şu ara hiç emin olamıyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2016 xxbar said: Beyler bir sorum olacak..gw 2 yi 1,5 yıl zevkle oynamış biri olarak Esoda da aynı tadı alabilir miyim?(sorum pvp içindir tşk)özellikle open pvp için..tşk Alırsın. Solo ve small scale çok zevkli oluyor. Zerg seviyosan bile yine iyi GW2 den. Siegeler, open field pug fightlar falan zevkli baya özellikle newbie campaignde. Baya coşkulu oluyo ordakiler:) Youtubedan izle sen karar ver, keywordleri verim aşağıda magicka dk stamina dk magicka templar stamina templar stamina sorc stamina nb vsvs. başına sonuna eso solo roam/small scale falan koy arat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2016 Dayanamadım aldım, şuan level 9 oldum. Takılıyorum öyle malak malak. Yanlız bu launcherı yapanlara burdan söylemek istediklerim var ama ban yemekten korkuyorum. Bide çok saçma birşey yaşıyorum, oyuna her login oluşumda karakterim kaybolmuş oluyor. Direk yeni karakter ekranı açılıyor. Gir çık gir çık kendine geliyor, bu nasıl bir saçmalıktır ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2016 4 gün boyunca f2p ve steam indirimi var. http://store.steampowered.com/app/306130/ alınır mı diye çok genel ve klasik bir soru sormak istiyorum oynayanlara 57 gb dedi öh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2016 oyunun kendinin iki katı fiyatı eklemek gerekiyormuş imperial edition diye görünce vazgeçtim şahsen. kazıkçılık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 28 lira olmuş. B2P mi şimdi oyun ne alemde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2016 B2P değil ama arada ek paket var wow kafası alman lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 B2P oyun, aylık ödemesi yok. Aşağıdaki fiyatlarda almak isteyenler için gayet makul. Extra indirim kodunuda kullanınca ESO Standart 8$ , ESO Gold ( tum DLC ler dahil ) 22$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2016 ya ben skyrim oynuyorum bayagi begendim de baktim simdi bunu yapan firma skyrim'i yapan ile ayni degilmis skyrim seven, oynar mi bu oyunu ne diyorsunuz? ayni firma olmadigindan bir cekimdim simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar