Araz Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Dün sabah 9 buçuk gibi henüz 1.5 yaşında olan dişi kedimiz vefat etti. Hayattan soğudum resmen. Kaybetme sebebim ise daha vahim. Kalp krizi. En azından ben öyle olduğunu düşünüyorum. Olanları birkaç veterinere danıştım ani ölüm sebebi olarak kalp krizi en yüksek ihtimal diyor. Başımdan geçenleri anlatınca daha kesin konuşuyorlar. Herşey 1 dakika içerisinde oldu. Koltukta oturuyordum. Kapıdan bana bakmaya başladı yavrucak. Bir anda arkaya doğru fırlattı kendini sonra yığıldı kaldı. Hemen koştum ağzını açmaya çalıştım hava alması için. Sımsıkı kapalıydı açamadım. Göğsüne masaj yaptım ama nafile. Belki boğazına birşey takılmıştır diye ensesinden tutup aşağı doğru tuttum ama kurtaramadım. Hiçbir aşısı eksik değil. Her ay veterinere götürüyordum. Daha geçen ay veteriner maşallah çok sağlıklı dedi. Dışkılarında ne ishal ne kan hiçbir sıkıntı olmadı. Yerinde duramayan hayat dolu bir dosttu. Doğum bile yapmıştı. Yavrularına çok güzel baktı. Hiçbir sıkıntısı olmadı bu yaşına kadar. 1.5 yaşında bir kedi kalp krizi geçirir mi ? İnsaf ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 of ya en kötüsü de bu olsa gerek... başınız sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Baslıgı degistirin pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 çok başınız sağolsun ya. çok iyi bilirim o acıyı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phillamon Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 toggie said: Baslıgı degistirin pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Basin sagolsun tabi de cidden oz kizin falan oldu sandim basligi okuyunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 toggie said: Baslıgı degistirin pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 toggie said: Baslıgı degistirin pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Başın sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Başlığın değiştirilmesine gerek yok diyenler quotelasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 öz kızını kaybetmiş olmak gibi bişey zaten, aralarında çok fark görmüyorum şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Basin sagolsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Yok baya farklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Başın sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 başın sağolsun, çok üzüldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Başın sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Başın sağolsun. Çok fena olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 başta bir nefesimi tuttum sonra patipeti görünce rahatladım ne yalan söyleyeyim. başın sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 bende çok hayvan dostuyum ama yine de pati peti görünce rahatladım, yapmayın böyle arkadaşlar ama başın saolsun tabi benim de kedim var, ona bir şey olsa çok üzülürüm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 toggie said: Baslıgı degistirin pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Başın sağolsun. 4 ay önce bende kötü bir acı yaşadım köpeğimle ilgili. Zor atlatılıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 başlığı değiştirmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 başın sağolsun zor bir durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 başın sağolsun, başlık falan işiniz yok mu lan sizin. herif acısını paylaşmış, o mu dert oldu size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 evet o dert oldu. bi de artık alıntılamazsanız, kutum doldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar