hunty Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Abi neyini tartisiyorsunuz? Oyun cikacak. Insanlar dolusacak. 2 ay oynayip birakacak. Bu cikan iyi kotu her oyunda bu sekilde oldu ve wow bitene kadar boyle olacak. Wow ile kiyaslanacak(bu her oyun icin gecerli) ve birakilacak. Oyunu seven bir kesim oyunda kalacak en sonunda. Ama bu kesim hicbir zaman wow'la kiyaslanacak kadar olamayacak. Sorun Wow. Ortadan kaldirilmadikca. Server'larini bombalamadigimiz surece bu sorun cozulmeyecek. Benim kucuk oglan arkadaslariyla cakma Wow server'inda oynuyor. Bir suru bedava oyun var diyorum baska bisey oynayin, scriptleri calismayan su sacma server'da ne isiniz var diyorum. -Ben wow seviyorum diyor. Wow bence mmorpg dunyasina zarar verir hale geldi. Hastalik oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 sen de oglana al da oynasın adam gibi serverda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Addon Konusunda ekleme yapayım meraklısı varsa, Wildstar client klasorunde Houston diye bir program var. O program addon yapma programı, Beta forumlarında adamlar onun kullanımı ile resmen seminer niteliğinde ders yazdılar. Biraz merak ve lua bilgisi ile, isteyen istediği addonu yazabiliyor kendine. Release de kalırsa oldukça ilginç custom addonlar ortaya çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 wow bitirmeyi hedefleyen bir oyun değil zaten ya. alternatif niteliğinde. ayrıca wow neden bitsin, madem millet bu kadar seviyor, oynasınlar ne zararı var. sıkılan adama alternatif niyetinde wildstar - ufak tefek değişikliklerle. wildstar zaten öyle milyonlarca satacak bir oyun değil. orta derece oyuncu kitlesine sahip olur. 1-2 milyonu geçebileceğini sanmıyorum satışlarının. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Yok bence WoW'dan daha kaliteli,daha fazla yenilik sunan bir oyun.WoW'u uzun süre oynayıp aynı şeyleri tekrarlayıp sıkılan PvE oyuncuları için birebir. Wildstarı WoW'un çuvalına atıpta o kadar ağır bir hakarette bulunamam, tüyü bitmemiş yetimlerin hakkı vardır Wildstar'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 yeni ui üzerinde çalışıyolarmış http://www.wildstar-online.com/media/uploads/images/article-images/HUD_labeled.jpg http://www.wildstar-online.com/uk/news/wildstar_ui_20_preview_less_is_more.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 cok daha derli toplu olmus boyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 ya herşeyi wow la karşılaştırmayalım bence artık. ben merak ediyorum açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 oh be super olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 temiz olmus ui. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 zipzip said: yeni ui üzerinde çalışıyolarmış http://www.wildstar-online.com/media/uploads/images/article-images/HUD_labeled.jpg http://www.wildstar-online.com/uk/news/wildstar_ui_20_preview_less_is_more.php baya iyi duruyor şu haliyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 release etselerde görsek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Key kazandım ama siteleri çökük meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 sunucularda sorun falan mı var? formattan sonra yeniden indiriyim dedim de her seferinde 4mb bişey indirdikten sonra failed oluyor. yönetici olarak çalıştırmak gerekiyormuş, hallettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lightNdark Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Mina said: tüyü bitmemiş yetimlerin hakkı vardır Wildstar'da. tüyü bitmemiş derken? Adölesan öncesinimi yoksa ne biliyim epeyce bir süre uykuda kalan hipofiz bezlerine bağlı geç adölesan durumunu yaşayanlarımı kastediyorsun? tüy mü diktik asdfdssfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 ne zaman çıkıyodu bu? lolde goldda kaldım çıkamıyorum sinir krizi geçirmeden wildstara başlayayım bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 arkadaşlar bu TRAŞ'a kaç hafta ömür biçiyosunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 3 faz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 beni kendine aşık ettiremedi bu oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 3 FAZA tamam diyosunuz yani.. iyi hadi madem kolay gelsin size arkadaşlar.. HAYIRLI TRAŞLAR.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Harbiden yavaş lvl alınıyormuş. İlk dungeon lvl kaçta açılıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2014 15 te ilk adventure 20 de ilk dungeon dı sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 evet, leveling oyuna alıştıkca hızlanıyor ama 2014 kriterlerine göre kesinlikle çok yavaş. 2006 wow gibin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Bir de zorluğundan dolayıda yavaş ilerliyor sanırım. Öyle pata küte dalamıyorum moblara hep bir temkinli ilerlemem gerekiyor. Yoksa dümdüz ediyorlar beni. Gerçi şikayet ettiğimden değil. Uzun zamandan sonra lvl kasarken grup kurma ihtiyacı hissettim, online oyun oynamanın bir anlamı oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 cok uzunz amandir closed beta dayim , level lamak harbi uzun suryor. kolay da degil oyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar