LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 Rest in peace... https://twitter.com/GennaBain/status/999785407087808512 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 Tam bunu yazmaya gelmiştim... Rip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2018 Çok üzüldüm lan. Hani herkes kendisi dahil herkes bunun geldiğini biliyordu ama.. Ne biliyim ya.. Kaliteli insanlar niye hep erken gidenler oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2018 pef... benim son okuduğum update çünkü oldukça kötümserdi. up'lanınca dedim artık heralde gitti. öyleymiş maalesef. adam düzgün eleştirmeyi öğretti bi sürü kişiye. gaming community'e katkısı sonsuz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2018 http://i0.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/385/569/36d.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2018 oyun dünyasının sayılı kalan düzgün oyun incelemecilerinden biriydi. yaşıt olması da ayrıca sevmeme neden olmuştu. üzüldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2018 of çok yazık çok, üzüldüm şimdi. hala steamde bazı oyunlara bakarken onun yorumunu görüyordum, gördükçe aklıma geliyordu nasıldır diye. en düzgün eleştirmenlerden biriydi gördüğüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2018 gg'den beri açmamıştım kotaku'yu da şu haber atlına ne yazılmış diye bakayım dedim, köpek gibi kudurmuşlar. ne ciğeri beş para etmez insanlar var cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2018 Allah rahmet eylesin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2018 Rip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2018 Wtf is cancer rip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2018 üzüldüm ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2018 rip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2018 Bu haberle gune kotu basladim Kanser illetinden ceken herkese allah kolayliklar versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2018 Rip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2018 R.I.P. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2018 uzucu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2018 uzay zaman karissin. yalniz yorumlara bakarken gordum ve cidden bu nasil bi ironiymis bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2018 https://twitter.com/totalbiscuit/status/329757137330896896?lang=en Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2018 Sam said: gg'den beri açmamıştım kotaku'yu da şu haber atlına ne yazılmış diye bakayım dedim, köpek gibi kudurmuşlar. ne ciğeri beş para etmez insanlar var cidden. +1. Hakkaten kopek gibi kudurmus bazilari. Allah rahmet eylesin. Bazilarina tuketici odakli davranislari fena batmisti. Halen indie almadan once bakarim TB nin review i var mi diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2018 Üzüldüm ya. Toprağı bol olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2018 RIP Puskevit :( Shitakuya bakiyim dedim, uzun zaman sonra gordugum en iyi haberle ust uste denk gelmis, patricia hernandezi sutlamislar, en azindan arada iyi bisilerde oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2018 Laurelin said: patricia hernandezi sutlamislar adeta make a wish'ten dilemiş bizim için, sağol püskevit. (tu) vörje geçiyormuş meh, orayı blacklist'te tutmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2018 Demis zaten pop culture, lifestyle, cinsellik vs yazcam diye. Yakisir, veda yazisinda yazdigi kotakuda ise alinma olayi bile puskevitin zamaninda ne akdar hakli oldugunu gosteriyor lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2018 ulan koskoca püskevit gitti be resmen üzüldüm lan göte göt diyen delikanlı bi adamdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar