Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Abi, yani başlığa ne yazacağımı bulamadım direkt haber başlığını biraz kopyaladım da; https://pbs.twimg.com/media/BgEBeY8CAAAzDVg.jpg http://www.yuksekovahaber.com/haber/kucuk-serkan-tedavi-icin-yardim-eli-bekliyor-122348.htm Allah günah yazmasında bu çocuğun tek kurtuluşu ölüm olur. Boşuna yaşamasına gerek yok. Çok kötü lan, resmen bakamıyorum. Hani filmlerden vs. alışığız ama bu çok farklı, allah anneye babaya sabır versin... Hani haber içeriği de aslında temel olarak "dövlöt bözö bökmöh" temalı söylemlerle dolu ve direkt oraya gidiyor ama insan yüreği, mağdur çocuk olunca işte acıyor. Sistematik olarak eğitimsiz bırakılmanın, cahil bırakılmanın acısını bu çocuklar çekmemeli. Yardım etmek isteyenler ya da haberi yaymak isteyenler vs. olursa haber metninde var gerçi ama; said: AİLEYE YARDIM ETMEK İSTEYENLER HESAP BİLGİLERİ: IBAN: TR95000100 1902 63791287 5001 (HASAN AKBAŞ - Ziraat Bankası Yüksekova Şubesi) IBAN: TR24 0001 2009 3830 0001 0220 80 HESAP NO: 0383 01022080 (HALK BANKASI - HASAN AKBAŞ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 nefesim daraldı. kelimeler kifayetsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 anani babani korktum lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Abi twitterdan paylaşmış biri de kapatamadım lan çok kötü ya.Okuyamadım ayrıntıları neymiş hastalığı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 sobadan yangın çıkmış, hastalık değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 devlet hastanesindeki doktor doktor değil mi? doktorlardan yardım isteyeceklerine neden para bağışı isteniyor ben o kısmı anlamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 be adam 5 çocuk yapmışsın el kadar çocuğu evde tek bırakıp gitmişsiniz of ya devlet hastanesi yüz nakli yapıyor mu? edit; 9 nüfus demiş gerçi, anne baba eş kendisi, 5 çocuk oluyor o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 ürkünç bakamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Resim baya kötü, bu ne lan diyip açmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 vay a... koyim yani yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Ben attım bir miktar para, gücünüz varsa siz de atın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 SSK ne işe yarıyor, bırakıcam vergi vermeyi bu ne ya. İnek gibi sağıyor devlet SGK olayına sonra "...babasının hastane masraflarını ödeyemediği için tekrar Yüksekova’ya getirildi.". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 bende kampanya başlattım bakalım umarım faydası olur. paylaşırsanız über sevinirim. http://www.change.org/tr/kampanyalar/k%C3%BC%C3%A7%C3%BCk-serkan-akba%C5%9F-tedavi-i%C3%A7in-yard%C4%B1m-eli-bekliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Akraba evliliği sandım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Ana haber bültenine düşmedi mi ? Yayın geçildiyse anında bir iş adamı çıkıp el atıyor böyle durumlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 off çok fena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 elleri kesilmiş gözleri kör olmuş. görüntüsünü saymasak bile hayatı boyunca devamlı sağlık problemleri yaşayacak.kızacaksınız belki ama hastaneye kaldırıldığında doktorlar kurtarmasaymış daha iyiymiş bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Ötenazi bazen gerekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 türkiyede hala soba açık bırakılıp bebek evde yanlız başına bırakılıyorsa kusura bakmayın fazla üzüleymiyorum. Kaderci değilim, biraz akıllı olmak lazım. bu ne hala ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Ailenin cehaletinin bedelini el kadar çocuk çekiyor, yoksa haklısın. En azından biraz da olsa hayatı boyunca yaşayacağı çilenin şiddetini azaltabilmek adına yardım ettim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 içim fena oldu, sırf çocuk için keşke böyle sağlam zengin olsaydım valla ameliyat falan ettirirdim. Bu arada bu tarz durumlar eskiden medyada çok yankılanmaz mıydı ya? Buraya açılmasa haberim bile yoktu benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 bu adam 1-2 seneye bir daha çocuk yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 hep diyorum çocuk yapmak sınava tabii olmalı. her insanı üretmeyeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 http://www.change.org/tr/kampanyalar/k%C3%BC%C3%A7%C3%BCk-serkan-akba%C5%9F-tedavi-i%C3%A7in-yard%C4%B1m-eli-bekliyor abi şu linki sosyal medya hesabınızda paylaşmayı ihmal etmeyin lütfen bide imzayın pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2014 neutrino said: Ötenazi bazen gerekli. Ötenazi değil, ötanazi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar