inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 https://www.facebook.com/photo.php?v=409355365870864 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 yan tutuyorum telefonu oynarken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 -Deno- said: 50'yi geçemedim henüz. 60 70 kere oynadım heralde. bu tarz sinir ve uyuz eden oyunlar, özellikle de başkalarının da oynadığını bildiğiniz zaman (misal candy crush) daha çok oynamaya teşvik ediyor sizi bence. basit ve mantıklı bir konsept. vine videolarında falan da baya fenomen haline gelmiş bir oyun. bu mantık dolu mesajın için bizzat tebrik ediyorum. senden sahalarda, oyunlarda, sağda solda görmek istediğimiz türden davranışlar bunlar. ayrıca 50 ne lan öeh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 dbyi mi hacklemişler napmışlarsa 1milyon puan yapan var globalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Desqpio said: -Deno- said: 50'yi geçemedim henüz. 60 70 kere oynadım heralde. bu tarz sinir ve uyuz eden oyunlar, özellikle de başkalarının da oynadığını bildiğiniz zaman (misal candy crush) daha çok oynamaya teşvik ediyor sizi bence. basit ve mantıklı bir konsept. vine videolarında falan da baya fenomen haline gelmiş bir oyun. bu mantık dolu mesajın için bizzat tebrik ediyorum. senden sahalarda, oyunlarda, sağda solda görmek istediğimiz türden davranışlar bunlar. ayrıca 50 ne lan öeh. marmaray'da yaptım hehe. ayrıca ikinci paragraftaki ifadem yanlış olmuş. başkalarının da oynadığını bilmenizden çok, kendi arkadaşlarınızın da oynadığını ve skorlarını görmek olacaktı orası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 bu arada eleman oyunu kaldırıyormuş store'lardan. http://www.dailydot.com/gaming/flappy-bird-creator-remove-app-store/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Adamlar sitesine visitor yolendirmek icin video yapmis. Gayet guzel bir video. Eglenceli, bize has. Benzerleri varsa da kendi capinda orjinal bisey olmus. Bundan sonra taklitcileri cikar. Emege saygi gidip bir tiklayi verin sitelerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 50 yıl geriye gitti oyunculuk, sank yu sitiv cabs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 124 u gecemedim. biraktim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 adam kazanacağını kazandı asdfds millet ağır küfrediyor herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 aynen kezbana bağalamış sadece. bari oyunu komple satıp çıksaydın enayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 bi muhabbet var buyuk ihtimalle avukat cart curt felan marionun aynısı muhabbeti olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2014 gameplayden dava acılmazda, assetlerden patlamıstır işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lazerbulbul Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 hunty said: Adamlar sitesine visitor yolendirmek icin video yapmis. Gayet guzel bir video. Eglenceli, bize has. Benzerleri varsa da kendi capinda orjinal bisey olmus. Bundan sonra taklitcileri cikar. Emege saygi gidip bir tiklayi verin sitelerine.sitenin sahibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 dün play storedea gezdim biraz tonla cakması cıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 hunty said: Adamlar sitesine visitor yolendirmek icin video yapmis. Gayet guzel bir video. Eglenceli, bize has. Benzerleri varsa da kendi capinda orjinal bisey olmus. Bundan sonra taklitcileri cikar. Emege saygi gidip bir tiklayi verin sitelerine. asdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Desqpio said: bu arada eleman oyunu kaldırıyormuş store'lardan. http://www.dailydot.com/gaming/flappy-bird-creator-remove-app-store/ Şu hareket direkt reklam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2014 bu aptal kuştan nefret ettiyseniz http://squishybird.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Litminov said: Şu hareket direkt reklam.. gerçekten kaldırdı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 lol hayatımda gördüğüm en gerizekalı oyun galiba neyse ki bu tür oyunlar oynayacak kadar mutsuz değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 hunty said: Adamlar sitesine visitor yolendirmek icin video yapmis. Gayet guzel bir video. Eglenceli, bize has. Benzerleri varsa da kendi capinda orjinal bisey olmus. Bundan sonra taklitcileri cikar. Emege saygi gidip bir tiklayi verin sitelerine. ahahahhahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Adam 50k kazanıyormuş günde reklamlardan. Vietnamlıymış ve insanlar sokaktaki herhangi bi adamdan devlet görevlisine kadar bir çok kişiden şantaja maruz kalabileceğinden bahsediyorlar. Bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/aM1zAmX_700b.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 nie şantaj yapcaklar anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2014 Saeros said: lol hayatımda gördüğüm en gerizekalı oyun galiba neyse ki bu tür oyunlar oynayacak kadar mutsuz değilim niye lan güzel ben oynadım 26 yaptım gayet de mutluyum hayatımdan B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar