Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Flappy Bird'ü Tanıtmak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
-Deno- said:

50'yi geçemedim henüz. 60 70 kere oynadım heralde.

bu tarz sinir ve uyuz eden oyunlar, özellikle de başkalarının da oynadığını bildiğiniz zaman (misal candy crush) daha çok oynamaya teşvik ediyor sizi bence.

basit ve mantıklı bir konsept. vine videolarında falan da baya fenomen haline gelmiş bir oyun.

bu mantık dolu mesajın için bizzat tebrik ediyorum. senden sahalarda, oyunlarda, sağda solda görmek istediğimiz türden davranışlar bunlar. ayrıca 50 ne lan öeh.
Mesaj tarihi:
Desqpio said:

-Deno- said:

50'yi geçemedim henüz. 60 70 kere oynadım heralde.

bu tarz sinir ve uyuz eden oyunlar, özellikle de başkalarının da oynadığını bildiğiniz zaman (misal candy crush) daha çok oynamaya teşvik ediyor sizi bence.

basit ve mantıklı bir konsept. vine videolarında falan da baya fenomen haline gelmiş bir oyun.

bu mantık dolu mesajın için bizzat tebrik ediyorum. senden sahalarda, oyunlarda, sağda solda görmek istediğimiz türden davranışlar bunlar. ayrıca 50 ne lan öeh.

marmaray'da yaptım hehe.

ayrıca ikinci paragraftaki ifadem yanlış olmuş. başkalarının da oynadığını bilmenizden çok, kendi arkadaşlarınızın da oynadığını ve skorlarını görmek olacaktı orası.
Mesaj tarihi:
Adamlar sitesine visitor yolendirmek icin video yapmis.
Gayet guzel bir video. Eglenceli, bize has. Benzerleri varsa da kendi capinda orjinal bisey olmus. Bundan sonra taklitcileri cikar.
Emege saygi gidip bir tiklayi verin sitelerine.
Mesaj tarihi:
hunty said:

Gayet guzel bir video. Eglenceli, bize has. Benzerleri varsa da kendi capinda orjinal bisey olmus. Bundan sonra taklitcileri cikar.
sitenin sahibi geldi.
Mesaj tarihi:
hunty said:

asdfa
Mesaj tarihi:
hunty said:

ahahahhahahahah
Mesaj tarihi:
Adam 50k kazanıyormuş günde reklamlardan. Vietnamlıymış ve insanlar sokaktaki herhangi bi adamdan devlet görevlisine kadar bir çok kişiden şantaja maruz kalabileceğinden bahsediyorlar. Bilemedim.
Mesaj tarihi:
Saeros said:

lol hayatımda gördüğüm en gerizekalı oyun galiba
neyse ki bu tür oyunlar oynayacak kadar mutsuz değilim

niye lan güzel ben oynadım 26 yaptım gayet de mutluyum hayatımdan B)-
  • Yeni Oluştur...