Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Abi Yeni Zelanda, Kanada ve Avusturalya hep kredi kartı bilgisi vermemi istiyor store değiştirmek isteyince. US accountu açarken böyle bir dert yoktu, payment method'a none diyip geçebiliyoduk. Nasıl bypass ediyoruz burayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Hallettim http://2p.com/5533426_1/How-to-Download-iPad-Edition-Hearthstone-From-New-Zealand-App-Store-by-Tracyfan.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 YESSS BI TANE DAHA LEGENDARY GELDI king crush eauhueahuea abi dalga gecer gibi ya beast deathwing simdide krush eahueahueahu millhouse ve cho da cıkarsa takım tamamlancak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Krush'in oyuna girisi cok guzel ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 offffffff yeter ya yeter ya.... ilk 7 kartın 2si unleash olan hunter nedir ya. yeter abicim. 3 mana ne zaman yapacaklar şu kartı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 1 manaydı eskiden gerçi özelliği farklıydı ama 2 oldu 3 olmaz sdfsgds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 4'ten 2 ye düşmedi mi unleash? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 öhhh ne salladın belli değil abi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Arka sayfalarda tekrar aynı muhabbet dönüyordu orda 4'ten 2 ye düştü diye okumuştum yanlış karttı okudum heralde :D. 1>4>2 olmuş galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2014 şimdi merak edip baktım. 20 gün falan 4 manaymış kart evet. benim hiç oynamadığım zamana denk gelmiş ya da bu nasıl nerf lan diyip hunteri komple sildim o ara sanırım dsfsf sana de yalancı muamelesi yaptık sorry :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 abi hunterda en sıkıntılı şey unleash combosu dışında bi opsiyonu yok beast synergy deckleri hayal edilen kadar iyi değil herşey o deckteki 2 adet vulture ve 2 adet unleashe bakıyo belki unleash bi tadımlık nerflenip hyena gibi bi kaç kart eklenebilir ne bilem çevredeki beastler kadar +1/+1 alan bi creature felan gibi yada çevredeki beastlere +1/+1 veren felan bişiler trumpın legendary cıkmas olayında her 2 mactan birinin aptal rush hunter olması cok sıkıcıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 BonePART said: YESSS BI TANE DAHA LEGENDARY GELDI king crush eauhueahuea abi dalga gecer gibi ya beast deathwing simdide krush eahueahueahu millhouse ve cho da cıkarsa takım tamamlancak Dün bana da king krush çıktı. Sanırım dust'larım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 abi legendaryleri ve goldlarıda dustlayamıyorum acıyorum anca işte bi kartın goldu cıkarsa kendini dustlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 gold tam olarak ne işe yarıyor ? ben de geçen gün ne var ne yok dust'layıp murlock deck'i tamamladım, tam oyundan soğumaya başlamıştım derken baya eğleniyorum şuan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 kaç gold un var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sloth Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 rogue deck i için hangi spellerden kaçar tane almam lazım. isimleri de yazarsa tecrübeli arkadaşlar sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 golden kart* demek istemiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 bi ise yaramiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 artık arena yapmak bile yorucu olduğu için üçer beşer booster alıyorum goldla. dün arkadaşa açtırdım. legendary diye sevinirken hogger çıktı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 sloth said: rogue deck i için hangi spellerden kaçar tane almam lazım. isimleri de yazarsa tecrübeli arkadaşlar sevinirim. miracle rogue diye aratırsan liste cıkar http://www.hearthpwn.com/decks/307-miracle-rogue-updated Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 http://en.wikipedia.org/wiki/Coupon_collector's_problem Ya... Lan 2. gruulumu açtım. Sövecem ama haa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 sloth said: rogue deck i için hangi spellerden kaçar tane almam lazım. isimleri de yazarsa tecrübeli arkadaşlar sevinirim. Şurda Kolento'nun deckleri hemen hemen güncel hepsi. Warlock ve hunter aggro dışında yeni başlayanların pek yapabileceği deckler değil ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 zaaa yeni bir lecindiri daha çıktı dsfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Gratz 400 dust cikmis Edit:dreagloth gormeden duzelttim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 death iyidir ya, oyun kurtarır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar