Pascha Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 en ucuz nerde şu an ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Rockstar'dan dl yapmıyor 8gb ta kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 dl yapmama olayı bende de olmuştu dl yaptığı klasörün içince 1kblık bi dosya vardı sildim düzeldi sdf umarım bi sakatlık olmaz şimdi 40gbda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 hangisini sildin .part ile biteni mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 sanırım evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Pascha said: en ucuz nerde şu an ? steam istemiyorsan nuuvem 30 dolar. rockstar official. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 http://i.hizliresim.com/RJdLQG.jpg anca inmiş 3 gece 2 gün falan sürdü şu iş,koyum ttnete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 benim de 3mbit e düşecek. ping yükselmezse dert değil de umarım online ın içine etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 kotaya girmesi pingi etkilemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 gta 5 konsollarda 45 milyon adet satmis, master race olarak daha cok almaliyiz! gecmeliyiz konsollari :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Griswold said: Q6600 var bende işlemci, direkt minimum sdfg. Ama ekran kartı gts 450? Low çalıştırsa yeter illa makine alıcam zaten de, katiyen çalıştırmazsa ne alayım kart? Ulan anakart eski bir de ne alıcam hiç bilmiyorum ki. Daha birkaç ay sıfırdan pc toplamam muhtemelen. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 3.4mhz i7-4700MQ işlemci, GT 755M 2gb çarpı 2 (sli), 16gb ddr3 ram'le yetebilir miyim? çok anlamıyorum da "eh medium-high oynarsın" denen ekran kartları nvidia gt760-770 hede'den başlıyor sanırım. yetemeyeceksem hiç hype'lanıp basmıyım parayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Revangelis said: dl yapmama olayı bende de olmuştu dl yaptığı klasörün içince 1kblık bi dosya vardı sildim düzeldi sdf umarım bi sakatlık olmaz şimdi 40gbda abi allah razı olsun sşldfö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Diskte ne kadar yer kaplıyor? Daha almadım ssd ye yükleyesim var da açabilir miyim yer bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 download ı 60gb şimdiden. yakında update vs derken 80gb görür hdd de. göze alarak yükleyin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 GMG'den alınanlar Steam'e ekleniyor mu? Bir de gtx765m sizce ne yapar, aşağı yukarı bi medium açar değil mi ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Oyunu PC icin almanin konsola nazarak bi artisi var mi ? PS3 var evde, arkadasin PS3 icin olan GTA 5'ini araklasam da para vermesem nasi olur ? adfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 download hızı nasıl şu an? problem var mı? Nitroyu açıp bitiriyim diyorum 3 saate? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 di said: Oyunu PC icin almanin konsola nazarak bi artisi var mi ? PS3 var evde, arkadasin PS3 icin olan GTA 5'ini araklasam da para vermesem nasi olur ? adfs major farklılıklar; fps modu yok, heists yok, 1080p desteği yok, grafikler gta iv le neredeyse aynı. ps3 de bitirdim, pc versiyonuna gün sayıyorum. 300tl olsa 400 verirdim o derece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 heist'ler var online'da ps3'de. ayrıca gta 4 ile 5 arasında en ufak bir benzerlik yok grafik açısından ps3'de. 4 bildiğin çamur gibiydi önünü göremiyordun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Ben hala indiremedim. 20GB'deyim şuan. Gece açıyorum, sabah bi bakıyorum error vermiş, retry tuşu çıkmış. Ulan kendin retry'le işte moron app. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 gta kopyalamak için pati organizasyonu şart ya =) iki kere bıraktım error vermiş. saatlerdir daha 6 gb olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 tekirdağda isteyen varsa gelsin alsın benden hah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 VPNsiz indirdirmiyor deli olacağım. DNS'leri kaldırdım, 1 kb'lik dosyayı da sildim olmuyor. VPN'de sağolsun kağnı gibi indiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2015 steamtradeste vietnamlılar steam versiyonu satıyor. 52.5$'a aldım, fee dahil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar