Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GTA V PC Master Race version

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Griswold said:

Q6600 var bende işlemci, direkt minimum sdfg.
Ama ekran kartı gts 450? Low çalıştırsa yeter illa makine alıcam zaten de, katiyen çalıştırmazsa ne alayım kart? Ulan anakart eski bir de ne alıcam hiç bilmiyorum ki. Daha birkaç ay sıfırdan pc toplamam muhtemelen.

:(
Mesaj tarihi:
3.4mhz i7-4700MQ işlemci, GT 755M 2gb çarpı 2 (sli), 16gb ddr3 ram'le yetebilir miyim? çok anlamıyorum da "eh medium-high oynarsın" denen ekran kartları nvidia gt760-770 hede'den başlıyor sanırım.

yetemeyeceksem hiç hype'lanıp basmıyım parayı.
Mesaj tarihi:
Revangelis said:

dl yapmama olayı bende de olmuştu
dl yaptığı klasörün içince 1kblık bi dosya vardı sildim düzeldi sdf umarım bi sakatlık olmaz şimdi 40gbda

abi allah razı olsun sşldfö
Mesaj tarihi:
Oyunu PC icin almanin konsola nazarak bi artisi var mi ? PS3 var evde, arkadasin PS3 icin olan GTA 5'ini araklasam da para vermesem nasi olur ? adfs
Mesaj tarihi:
di said:

Oyunu PC icin almanin konsola nazarak bi artisi var mi ? PS3 var evde, arkadasin PS3 icin olan GTA 5'ini araklasam da para vermesem nasi olur ? adfs

major farklılıklar;
fps modu yok, heists yok, 1080p desteği yok, grafikler gta iv le neredeyse aynı.
ps3 de bitirdim, pc versiyonuna gün sayıyorum.
300tl olsa 400 verirdim o derece
Mesaj tarihi:
heist'ler var online'da ps3'de. ayrıca gta 4 ile 5 arasında en ufak bir benzerlik yok grafik açısından ps3'de. 4 bildiğin çamur gibiydi önünü göremiyordun.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...