-Nae Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Age of empires yada red alert tadında oyun arıyorum son yıllarda hiç mi çıkmadı bu oyunların devamı niteliğinde oyunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Türe cok hakim degilim ama ilk aklima gelen SC2 oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 çıkmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 generals, tiberium wars Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 abi son yıllar derken 1-2 yılı kastetmiştim :) sc2yi tükettim zaten daha rts bişi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 net üzerinden multi afe of oynayabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 sc2 den başka yok elimize şu aralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 inanılmaz bir RTS sıkıntısı var. en büyük sorun EA'in oyun yapmaması veya boktan yapması. adamların elinde 4 tane kral IP var: - Red Alert, dandik oyun yaptılar - C&C, dandik oyun(lar) yaptılar - Generals, oyun yok - Dune, oyun yok bu adamlara küfür etmeye nereden başlasam bilmiyorum. nasıl dune oyunu olmaz. nasıl... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 tryst var çok dandik bir dene hoşuna gitmeyeceği kesin ama bonus olarak türe olan sevgini söndürebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2014 age of mitoloji ne iyiydi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 geçenlerde aynı topağı ben de açmıştım. malesef oyun yok bildiğin yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 rise of nationals yardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 her gün çılgın mito atıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 red 4 projesi falan yok mu ya. Sırf cinematic leri için oynuyorum o ayrı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 arcane said: inanılmaz bir RTS sıkıntısı var. en büyük sorun EA'in oyun yapmaması veya boktan yapması. adamların elinde 4 tane kral IP var: - Red Alert, dandik oyun yaptılar - C&C, dandik oyun(lar) yaptılar - Generals, oyun yok - Dune, oyun yok bu adamlara küfür etmeye nereden başlasam bilmiyorum. nasıl dune oyunu olmaz. nasıl... http://media.tumblr.com/tumblr_lqgioyYnyX1qe94v1.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 bitek sc2 var işte. ea'danda emperor battle for dune'un yarısı bişi cıkarsa öpüp başımızın üstüne koyarız zaten. age of online'ının potansiyeli baya yüksekti ama bi türlü düzgün yönetemediler oyunu. en son gaspowered gamese kakaladılar onlarda bi garipleştirip bıraktı. aynı motorla normal oyun cıkarsalar hiçbişeyi dğeiştirmeden normal nromal para verip oynasak etsek cok satar aslında ama işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 battle for middle earth serisi var, hatta witch king expansionu falan var. ama ciddi sıkıntı var evet. Yani illa süper competetive bişiler olmasına gerek yok, rts olsun yeyter. bisürüde setting var yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 company of heroes'un ilki bayaa bayaa iyi bir rts'ydi. Dawn of war da idare eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Dune 1 isterim ben onu yapsınlar yine muaddib olalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 coh12 tales of valor oncesi bugları cözülmüş güzel bir rts haline gelmişti 6 yıl falan ugrasla. sona batırdılar. coh2 genel olarak iyi ama klasik rts tanımına uyan oyunalr dğeil bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 coh2'yi oynamadım ama bence coh, ageof ve red alert seven biri için iyi bir tercih olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 COH yazıcaktım ama bir anda aklıma Red Alert 2 anılarım gelince, utandım yazamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 ~ valla ben nerede red alert aftermath online oynanır diye bakmaya başladım şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2014 empire at war hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar