masa Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Hala izliyemedim. Yeni eve taşındım ttnet sağolsun süründürüyor. Arıza kaydı oluşturuyorum, ertesi gün otomatik arama geliyor sorununuz çözüldüyse 1i çözülmediyse 2yi tuşlayın diyor. 2yi tuşluyorum ve tekrardan arıza kaydı oluşturuyorlar. 3 gündür aynı şeyi yaşıyorum, paradoks gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2015 Iyi gidiyor dizi ya. Cok karanlik havasi var ilk sezona gore. Muzikler de tam uymus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 olm öle bi hale sokmuşlar ki diziyi, tüm müzikleri ambiyansları çıkarsan dizinin %50'si gidecek güzel gidiyor, çok ağır kafalar var ya yapımcıda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 2. sezon aşırı bayık pff diyordum, lafı ağzıma tıktılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 e2 game of thrones izleyenler bakmasın kitabı okumadılarsa please welcome our lord stoneheart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 s2e2 game of thrones'un yazarı da bu da abv, 2 gr dizi zevkimiz var içine ediyonuz http://www.youtube.com/watch?v=CAKRT63ngfk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 razzRaziel said: olm öle bi hale sokmuşlar ki diziyi, tüm müzikleri ambiyansları çıkarsan dizinin %50'si gidecek güzel gidiyor, çok ağır kafalar var ya yapımcıda e abi diziyi dizi yapan şeylerden bir kısmını demişsin, onlar çıkarsa haliyle %50si gider :) Hannibal gibi ağır çekimi kaldırınca 20 dk fark çıkması gibi değil durumu :) S02E02 baştaki o yakın çekim sahne ve ilk sezon finalindeki labirent sahneleri fena gerdi beni mesela. Bu yakın çekimde adamın bakışları falan bildiğin tekin değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 _Rave said: 1.bölümle alakalı soru altyazısız izlemiştimde tam anlamadım şu kısmı,motorcu polis ne diye uzaklaştırma alıyor?kadını bıraktığı içinmi tutukladığı içinmi? Doğru hatırlıyorsam adam kadının oral "rüşfetini" reddediyor. Kadın ünlü biri. Buna bok atıyor oral vs diye. Bunu da dinlendiriyorlar birazcık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Adam istesede yaptıramaz zaten kuş ötmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 bu arada motorcunun yapıp yaptırmadığını bilmiyoruz, sadece kendi sözlerini dinledik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 bayık ne kadar sıkıcı abi dizi. 1. sezonla kıyaslamamaya çalışıyorum ama klasik polisiye filmlerinden farkı ne şu ana kadar 2 bölüm izlememiz dışında lan. adamlar imdbde 5 6 puan alan film yapmak yerine dizi yapalım demişler resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 sanssizsansli said: Adam istesede yaptıramaz zaten kuş ötmüyor. bana sanki uzaklaştırma aldığı için üstündeki stresten dolayı kuşu ötmüyor gibi geldi. @kermit 2.bölüm benide çok sarmadı ama sonradan açılıcak gibi duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 black mountain bilmemne merc'üyken afganistanda vs yaşadıkalrı yüzünden büyük ihtimal, I don't wanna talk about desert gibi bi şeyler dedi. nasıl izliyosunuz olm asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 çokta güzel bir bölüm değildi ya.sonu da pek şaşırtmadı. önceden çıkan fragmanları izlemesek belki şaşırtıcı olabilirdi. şu kayıp kızda bir şekilde bağlantılı olacak sanırım. bir de dikkat ettimde bu bölümde hiç sigara yakmadılar lan.uyarı falan mı aldılar acaba.belki o elektronik sigara muhabetti ona bi göndermeydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Bugün izledim iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 dizinin atmosferi ve ilerleyişini seviyorum da sonraki bölüm spo açma colin ölmüyormuş meh. shotgunla dibinden 2 tane sıktılar da çelik yelek ayağı yapcaklar. öldürmiceksen sıkmıcaksın onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2015 atiş eden adam mal mı çelik yelenk oldugunu anlamıyor mu veya öldürmek istemiyor farklı katakulliler mi dönüyor acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 1 bölüm yetmez 2. çıksın öyle saldırırım diyordum, ki zaten 2 bölümlük intro gibi olmuş, 2. sezon oh yeah diyorum http://galeri.uludagsozluk.com/44/oh-yeah-man_128667.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2015 masa said: Hala izliyemedim. Yeni eve taşındım ttnet sağolsun süründürüyor. Arıza kaydı oluşturuyorum, ertesi gün otomatik arama geliyor sorununuz çözüldüyse 1i çözülmediyse 2yi tuşlayın diyor. 2yi tuşluyorum ve tekrardan arıza kaydı oluşturuyorlar. 3 gündür aynı şeyi yaşıyorum, paradoks gibi. ttnet kullandığın için spoiler verecektim ama acıdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Gerçek mermi değil rock salt dedikleri tuz dolu mermi ile vuruyor bence ve ölmeyecek bencede. Sadece korkutmak veya uyarma amaçlı vuruyor sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 abi adam sean bean değil yahu, net ölmemiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Matthew McConaughey ve Woody Harrelson'dan sonra çok yavan geldi yeni baş roller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Hehehe GoT sonrası herkesde bi kahraman öldürme dönemi başlamasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2015 Quel-Thul said: Anhora said: I'm just humble servant against to spoiled pati lobby. http://i.ytimg.com/vi/k_IXzU-lnLU/maxresdefault.jpg şunu yeni gördüm ya, anhora ya hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evrimcikmazi Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2015 ep2 son sahnede türk dizileri gibi olmamış ya bak ölmedim çelik yelek vardı ehehehe falan. dizi rezalet başladı 1. sezona göre böyle gitmez umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar