Norak Mesaj tarihi: Mart 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2019 forum kapaliyken thq aldi bunlari komple Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2019 %50 indirim gelmiş, seçim meçim ayağına kaçırmasın ilgilenen varsa :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2019 mayis sonunda goty - Royal Edition cikacak onuda sey yapin tek tek almaktan daha iyi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2019 https://www.humblebundle.com/store/kingdom-come-deliverance-deluxe hatalı fiyat girilmiş. 10 tl yumulun. 2 key var. 1 base game, 1 dlc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2019 DLC degil aslinda o, treasure map ama fiyat iyi, aldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2019 (düzenlendi) hemen emmişler keyleri. dlc için key vermiyor, bitti keyler diyor "Keys are temporarily exhausted for this product" "As soon as we receive more keys, we will add them to this page and send you an email." lol Mayıs 15, 2019 eregorn tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2019 parasini verip aldik bi kere, casitlik yapmasinlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2019 oyunu ekledim, dlc icin yeni keyler gelince sey yapicaz diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2019 yapıştırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2019 10tl bu bide yanına 27tl ye 3 ana dlc yi aldım tertemiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2019 Dear Humble Store customer, Recently, you were able to place an order for an unusually low-priced game from the Humble Store. We're very sorry, but this was actually a mistake on our end, due to an error in the transition to regional pricing for Turkey. Along with this email, you should receive a refund of your order, and the game key will also be revoked shortly. If you don't see the refund to your payment method within 72 hours, please contact our support team at https://support.humblebundle.com. We sincerely apologize that we weren't able to fulfill the discounted price for you. We're excited to be able to offer regional pricing, and apologize that this error occurred while everything got ironed out. The new pricing will mean even better deals in the future for you and the rest of the Humble community in Turkey. Thank you so much for your support! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2019 Humble Supportla kavga ediyoruz mailde lol. En son "eve gittiğimde eğer oyun kütüphanemde yoksa avukatımla görüşecem. Böyle saçma bişi olabilir mi?! Ben de satış yapıyorum ve fiyatta yanlışlık yaptığımda "kusura bakmayın, yanlış fiyat vermişiz size. Ürünü geri almamız lazım. lol" diyemem, sizde diyemezsiniz" dedim. Bu arada oyun hala steam de. Res falan da attım, hala steam de Girip oynayabiliyorum bile lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2019 ben kurdum, 2+ saat acik biraktim oyunu, hatta dusen kartlari bile sattim asd, cok kasarlarsa kurulu halini yedeklerim np, dlc keyini de eklemistim dun gelmisti o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2019 A Woman's Lot Trailer https://store.steampowered.com/app/1033890/Kingdom_Come_Deliverance__A_Womans_Lot/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2019 (düzenlendi) On 21.05.2019 at 16:20, eregorn dedi ki: Girip oynayabiliyorum bile lol abi mailda yazmis iste, hala durmuyordur su an kips steam'e login olunca alert ile birlikte silinecek. Mayıs 30, 2019 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2019 Yok abi, aldılar zaten. Arkadaş var, avukat ağzı mail hazırlıyor şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2019 abi şöyle ortaçağ oyunu yapsınlar, at olarak oynayalım fps. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2019 (düzenlendi) https://store.steampowered.com/sub/368776/ bütün dlclerle 61 lira olmuş https://store.steampowered.com/sub/368777/ oyun varsa dlc pack 33 lira Mayıs 31, 2019 Xenus tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omersem Mesaj tarihi: Haziran 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2019 büyü var mı büyü yoksa askerlik similasyonu mu bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2019 ne büyüsü abi ormanda tavşan görünce öldüremiyosun bile. av izni alman lazım. öyle bi gerçekçilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 12, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2019 royal edisyon cikmis: https://store.steampowered.com/sub/368776/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2019 Bu maymuncuğu nasıl kullanıcaz beceremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2019 internette gırla video var abi. maymuncuk dediğine göre türkçe oynuyorsun anlatıyor da yani sdf. noktanın büyük parlak sarı olduğu yerde D'ye basıp çevireceksin kilidi, o esnada da o noktayı sabit tutmaya çalışacaksın fareyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2019 4 saat önce, goldbären dedi ki: fareyle >_> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2019 Mouse’yle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar