razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 sdsf iyimiş benim vet ark var gönderdim ona senlik lockpick diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Okay so I restarted my run after discovering how dogshit the guard AI is. You can literally run around a house then go inside and they never bother go check. Afterwards, they either casually walk back to their designated guard spot or just respawn/get teleported if they happen to chase you off too far. Now, with that in mind one might be inclined to a life of crime. At least a little to get a head start at the beginning right? Why not? The fucking village gets razed down and everyone slaugthered anyway. Nobody will ever live to remember my face or tell the tale anyway right? So I spend about 3-5 hours ass assassinating every guard in Skalitz up until the point where the bounty icon disappeared and villagers would stop yelling for guards and start running for their lives. I then proceeded to knock every villager on his or her respective ass, jack their house and trunk keys and loot (or at least most of - some chests/doors don't have keys and there were no lockpicks anywhere) all their shit. I even murdered that asswipe Zbechek or whatever the fuck his polak name is piece of shit I've lived this life before I know what you'll do. At the end of it, I store all the valuable shit (we're talking ~100g per weight point here) in that chest in my room since it seems to survive the raid and make off with enough armor to almost 1v1 that magyar horse fucker that chases you around after your ma & pa get culturally skewered right in front of your eyes. Fast forward a day And the return trip to "bury my parents" was merely a side job. If nobody bothered to loot that one chest in my house i'd be golden. Slim expectations seeing how literally every other house has been emptied and burnt down but hey - at least I'd have about 2k worth of guard's gear on me at the start which I ran off with while nobody suspected a thing. I finally make it back pondering about who'll be there to stop me from getting the one spade left in town and surprise - it's the same piece of shit I killed earlier back from the dead. I whip his ass good and he starts running and proceeds to get stuck in a fence and I get like 10 total Strength, Warfare and Unarmed levels and shrug it off. Make it back to the linden tree, dig the graves, grab all the shit I could carry cause apparently my house was the only one not looted. I even found a locked chest that had a book in it in the other room. I get my ass beat by the gorilla wrestler mace man, wake up in Rattay - life's good. I just made the heist. Nothing to worry about any more - or that's what I thought. Apparently the traders that I knocked out and then killed for their expensive pansy clothes are now back from the dead as well and they remember being choked and murdered - there's also a few other villagers but nobody cares. Whoops my bad no bad feelings okay. Everything was fine for the first day - they were upset and their prices were retarded but hey touka koukan or whatever the fuck right? All my shit was no longer considered stolen for whatever reason so I could sell it off to anyone - the problem was that every trader in Rattay fucking hated me and would make jews proud of their offers. Adapt, improvise, persevere - with that in mind I figured I'd just go to a different town and sell it there - surely the traders aren't the same in every town. I walk a bit north to that one shitty village near the water Ladziggydiggy or whatever the fuck, sell my shit, fast travel back. Do this a couple of times and suddenly I have 3k polak shekels and fat gear. "Well what a great start" I said to myself, time to continue on with the story - except not. The traders I killed, villagers too - they remember it. They remember everything. They remembered being puckered down and penetrated like little bitches and suddenly I have a bounty in Rattay. Enough to land me 13 days of jail time. An odd coincidence, but oh well I can just continue on while avoiding the guards right? Nah way too many I just bumrush to Sir Raddish's room which triggers a cutscene and continue on my journey to get trained by the guard captain. Except the guard captain is still a guard and he chases your ass down to the great ravines and shits on me even in all that guard's gear all while being immune to stealth knock outs/assassinates. Moral of the story? The sins of your past catch up to you? Nah, shit devs. Why would you add daggers to the loot pool if you don't want anyone to be killed in the tutorial? Surely you'd think some retard would read the stealth skill tree and notice there's a hold button down for instakill anyone with infinite retries considering the guard's dogshit for brains AI. And here I am - 5 hours of a meticulous and ingeniously crafted plan down the drain. Guess my asshole's gonna go ahead and take the jail time. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Oyun beklediğimden baya baya iyi çıktı. 500.000 satışa da ulaşmışlar. Muhtemelen bu gazla feedbackleri alıp patchlere girişmişlerdir bile. Ekran kartlarına bu oyunu kapsayan driverlar da gelmeye başladı. Performans sorunu yaşayanlar için iyi olacaktır. 89TL bence gayet uygun bir fiyat bu oyun için ve hakediyorda. Nice boş oyunlara 100+ liralar bayıldık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 oyunun başka bir artısı -gerçi konun ilk sayfalarında konuşuldu- deneysel veya artık kabul görmeyen şeyleri denemeleri, + bohemya zencileri sansürlemeleri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Olmayan birşeyi sansürleyemezsin abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Option: Allow other races; ekleyip eklenen tüm karakterleri şekildeki gibi koyarım saçma sapan sansür biçimleriyle. Sırf inat olsun diye. İskandinav tanrısını siyahi yapmalarından beri acayip uyuzum bu kafalara... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 maya, aztek, inka falan bunlarda dünyanın geri kalanından büyük ölçüde geri kalmışlardı teknolojik gelişim olarak ama bazı alanlarda oldukça gelişmiş ve farklı tekniklere sahiplerdi ama bu "siyahiler" tamamen farklı bir boyut... hayır, bir bilgisayar oyununa kendini daha yakın hissetmek babında, oyunla daha iyi etkileşime girmek için "bizden" bir karakter olarak, ana karakteri seçebilseydik falan gibi bir istekle adamların kapısını çalabilir veya bir kampanya başlata bilirdin eğer çok büyük bir eksiklik olduğunu düşünüyorsan ama "niye yok diye" adama saldırmak ne demek? üstelik argüman olarak tarihi gerçeklik olduğunu iddia etmeler falan ve bütün bunların iskandinav tanrılarının bile zenci olarak tasvir edildiği bir dönemde yaşanması? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 boşverin abi developer twitter'da dövdü zaten herkesi. rahat olun, oyununuza bakın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 İlk benchmarklarına göre 6/6 ve 4/8 işlemciler büyük , 6/12 işlemcilerse az miktarda bottleneck yaratıyor 2K ve altı çözünürlüklerde, en üst seviye ekran kartlarıyla(yazım yanlışı yok). 8700k gene saat hızıyla tepede. 2/4, 4/4 işlemciler baya acılarda 8/16 işlemciler 4-4.2 aralığında 4.7'deki 8700k'ya yaklaşıyor. Guru3D benchmarkları 1070'le 27 fps yazmış biri de çok şaşırtmadı sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 i5 6600 aldıktan 3 ay sonra ryzen çıktı, hay şansıma. 5 yıldır yerinde sayan cpularının yeni neslini ucu ucuna kaçırdım resmen. neyse artık, 40fps filan alabilirsem o da yeter. download ortasında pauselayınca disk yetmedi dedi diye baştan başlamak zorunda kaldım, bitsin de bakayım nasılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 1-2 patch çıkmadan oyuna girmeyi düşünmüyorum şu an. Optimizasyonu çözsünler ciddi buglar dışındakiler sorun değil oynarız her türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Az oynadım kapadım, yemek yerken de res atayım alete dedim ses yapıyordu vuuuu, şimdi win açılışında kitleniyor sürekli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Korsancılarda oynadım bir 3 5 saat. Çok bir sorun görmedim. Oyun da sarınca aldım gitti. Helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 fiyat iyi ama genelde top3 olurduk (ucuzlukta), 6. sıraya koymuş çek panpalar bizi. o da iyidir allah razı olsun bi de polaklara özellikle geçirmişler sanki, bögeler arası en pahalı polonya olan başka oyun yoktur steamde huauhehuae https://steamdb.info/app/379430/ hey maşallah Polish Zloty 214,99zł ₺243,06 +173.11% ₺243,06 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaoslord Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2018 Feamer said: maya, aztek, inka falan bunlarda dünyanın geri kalanından büyük ölçüde geri kalmışlardı teknolojik gelişim olarak ama bazı alanlarda oldukça gelişmiş ve farklı tekniklere sahiplerdi ama bu "siyahiler" tamamen farklı bir boyut... hayır, bir bilgisayar oyununa kendini daha yakın hissetmek babında, oyunla daha iyi etkileşime girmek için "bizden" bir karakter olarak, ana karakteri seçebilseydik falan gibi bir istekle adamların kapısını çalabilir veya bir kampanya başlata bilirdin eğer çok büyük bir eksiklik olduğunu düşünüyorsan ama "niye yok diye" adama saldırmak ne demek? üstelik argüman olarak tarihi gerçeklik olduğunu iddia etmeler falan ve bütün bunların iskandinav tanrılarının bile zenci olarak tasvir edildiği bir dönemde yaşanması? https://www.youtube.com/watch?v=9svw5ZNmJYE 5:00 >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Yeteneksizmiyim ben yau? Oyunu 15 saat oynadıktan sonra 1v2, 1v3 hatta kasarsam 1v4 alabileceğimi hissettiğim bir noktada, ben bu ilk questeki beni takip eden Kıpçak'ı neden kesemiyorum. Kesen var mı? Hade anladım perfect blockum daha yok, staminam düşük ama evelallah 5-6 li komboları bloklayabiliyorum. Hiç mi olduren yok içinizde bu adamı, yoksa ölümsüz mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 spoiler vermeyeydin iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 ölümsüz olan bi kaç kişi var onlara da dalamıyosun zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Kusura bakmayın gerçekten, Oyunun 20 dk sında ki bir hadisenin spoiler olabileceği gerçekten aklıma gelmedi ama haklısınız :(... Editleyemedim mesajı silebilirsiniz mağdur olmasın kimse. Tekrardan üzgünüm.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Mustafa Alfred sen misin oglum, senin yuzunden birbirimizi yiyoruz yukarida Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfred Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Mustafa güzel isim de :D malesef değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Alfred said: Kusura bakmayın gerçekten, Oyunun 20 dk sında ki bir hadisenin spoiler olabileceği gerçekten aklıma gelmedi ama haklısınız :(... Editleyemedim mesajı silebilirsiniz mağdur olmasın kimse. Tekrardan üzgünüm.... O adamdan kaçacaksın. Genel olarak oyunda ardı ardına durmadan yüz kombo çakabilen birkaç eleman var. Onlarla dövüşmemen için. En kötü dalınca can barı düşüyor mu diye bak. Düşmüyorsa uzak dur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 tam benlik oyun yapmışlar ya, tarihi rpg sıfır fantezili oh nihayet. 15$ fazlasıyla değdi çok beklesek de. ama zor oyun, şu saviour schnapps bol çıkıyordur umarım yoksa savesiz olacak gibi değil combat filan. Alfred said: Kesen var mı? Hade anladım perfect blockum daha yok, staminam düşük ama evelallah 5-6 li komboları bloklayabiliyorum. Hiç mi olduren yok içinizde bu adamı, yoksa ölümsüz mü? denedim 15dk filan ama yok yani, herhalde ölümsüz. tepede "run!" yazıyor zaten. her halükarda tonla adam geliyor zaten aşağıda, o yüzden ölseydi de kaçmak lazım. yalnız oyun inanılmaz ağır, high yaptım da oynanır 30-40fps'ye filan geldi ortalama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 bohemyalılar "niğbolu'da ne dayak yedik ama" dedikçe "oha niğbolu dedi lan ehe ehe" oldum sarıkaya karikatürü gibi, sigismund'u bu oyunda da bozguna uğratayım bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2018 larian reis <3 https://www.imgfortweet.com/1518805852.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar