Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hadi Paticek bir MMO'ya başlıyagh... (Marvel Heros a baslandi)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Black-ice said:

densiz'in postu okuyup oynamaktan vazgeçen var mı benden başka ehueh

flex konusunda yardımcı olanlara teşekkürler ayrıca.

eve online oynarken, uo ya yeni başladığınız acemilik dönemlerini hatırlayacaksınız. Sırf onları yaşamak için bile 3 ay oynanır :D.
Tabi o oyunun olayı öğrendikten sonra zevk vermesi. İlk başlarda anlamsız, sıkıcı bayık bile gelebiliyor fakat daha sonradan sarıyor. İyi bir oyun olmasa, yıllardır oynamaya devam etmez insanlar =).
Değer mi? = KESİNLİKLE... yeterki öğrenme isteği ve biraz sabır olsun.

amacım oyunu tanıtmak değilki :P. Tanıtımdan ziyade, başlasam mı/başmamasam mı diye düşünenlere alternatif bir yol göstermekti (15$ öde, 3 aylık hesabın skill planı ile kasılsın. Özeti bu.)
kalın kalın yazalım yanlışlık olmasın :P
Mesaj tarihi:
abi ben oynadım bi 10 gün falan. çok da seviyodum oynarken böyle kafam güzel oynuyodum bi de uzayda gezerken izliyodum falan ahah. sonra baktım öğrenilecek çok şey var zor geldi bıraktım. ne bileyim.
Mesaj tarihi:
Zaten buradan mmo oyuncusu zor toplanır. Millet o kadar konuşacak daha sonra gidip cs:go, apb, dota gibi şeyler oynanacak :D.

Birde merak ediyorum (kendi konusunu gereksiz yukarı çıkartmayım buradan şeedeyim)

Apb ye vakit harcamaya değer mi? Beleş kodlar kullanmıştım, 1 aylık premium + bi kaç şeyim oldu. Oyunda "reputation" gibi birşey kasılıyormuş. Premium da %90 bonusu varmış. Premiumu değerlendirip, ara sıra girsem mi? değmeyecek birşey ise bulaşmayayım =)
Mesaj tarihi:
bakalım takıldım biraz daha :P. Gold yaptı. Şu silah işine karar veremedim bir türlü ne alsam diye..
kendime güvenirim :P. Fakat sniper alıyorum, tabancaya geçmesi 3-4sn sürüyor.
Daha hızlı sıkan ama 3 vuruşta öldüreni alıyorum, millet köşe başı shotgun yapıyor + zaten 2.5 sn de öldürebiliyorum yerinde duran adamı. 2.5 sn de haliyle adam uzuyor.

burstler iyi hoş ama ara sıra basılı tutmak gerekiyor.

Assault riffle ve lightmachine leri denemedim. Ne istediğime karar versem, netden silah bakıp o vendorun standingi kasayım diyorum ama kararı veremedimki:P. Denemem lazım sanki :D
Mesaj tarihi:
eve zor bi oyun veya öğrenmesi zor bişi deil.

oyun olm bu,
sadece zaman ayırman gerekio hevesliysen oloda oda.
ama o efora deymez
onu yapana kadar git bi programlama dili falan öğren
Mesaj tarihi:
şu başlıktan sonra mmo deneyeceğim diye en az 20gb kota götürdüm ya. elde ne var. sıfır. gdsfs. birinde akıcılık yok. birinde content yok. biri f2p dengesizliğine sahip. birinin konusu sarmıyor.

http://t.qkme.me/3sbf20.jpg
  • Yeni Oluştur...