Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 densiz'in postu okuyup oynamaktan vazgeçen var mı benden başka ehueh flex konusunda yardımcı olanlara teşekkürler ayrıca.
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 flex değil la plex asdfgas densizin postu oyunu hiç iyi tanıtmamış bu arada. şuna bi bak oynmak isteyip istemediğine karr vermek için What you need to know before playing eve online - for new players
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Black-ice said: densiz'in postu okuyup oynamaktan vazgeçen var mı benden başka ehueh flex konusunda yardımcı olanlara teşekkürler ayrıca. eve online oynarken, uo ya yeni başladığınız acemilik dönemlerini hatırlayacaksınız. Sırf onları yaşamak için bile 3 ay oynanır :D. Tabi o oyunun olayı öğrendikten sonra zevk vermesi. İlk başlarda anlamsız, sıkıcı bayık bile gelebiliyor fakat daha sonradan sarıyor. İyi bir oyun olmasa, yıllardır oynamaya devam etmez insanlar =). Değer mi? = KESİNLİKLE... yeterki öğrenme isteği ve biraz sabır olsun. amacım oyunu tanıtmak değilki :P. Tanıtımdan ziyade, başlasam mı/başmamasam mı diye düşünenlere alternatif bir yol göstermekti (15$ öde, 3 aylık hesabın skill planı ile kasılsın. Özeti bu.) kalın kalın yazalım yanlışlık olmasın :P
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 abi ben oynadım bi 10 gün falan. çok da seviyodum oynarken böyle kafam güzel oynuyodum bi de uzayda gezerken izliyodum falan ahah. sonra baktım öğrenilecek çok şey var zor geldi bıraktım. ne bileyim.
totemic Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 eve lobisi başlığı ele geçirmiş, mürit topluyor.
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Zaten buradan mmo oyuncusu zor toplanır. Millet o kadar konuşacak daha sonra gidip cs:go, apb, dota gibi şeyler oynanacak :D. Birde merak ediyorum (kendi konusunu gereksiz yukarı çıkartmayım buradan şeedeyim) Apb ye vakit harcamaya değer mi? Beleş kodlar kullanmıştım, 1 aylık premium + bi kaç şeyim oldu. Oyunda "reputation" gibi birşey kasılıyormuş. Premium da %90 bonusu varmış. Premiumu değerlendirip, ara sıra girsem mi? değmeyecek birşey ise bulaşmayayım =)
Ren Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 imam knight oynayacağım demiş kimse dalga geçmemiş ya. pelerin alırsan agalar ile pelerinli foto gönder imam.
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 densiz; Gta5 pc ye gelene kadar apb oynanır hiç şüphen olmasın.
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 bakalım takıldım biraz daha :P. Gold yaptı. Şu silah işine karar veremedim bir türlü ne alsam diye.. kendime güvenirim :P. Fakat sniper alıyorum, tabancaya geçmesi 3-4sn sürüyor. Daha hızlı sıkan ama 3 vuruşta öldüreni alıyorum, millet köşe başı shotgun yapıyor + zaten 2.5 sn de öldürebiliyorum yerinde duran adamı. 2.5 sn de haliyle adam uzuyor. burstler iyi hoş ama ara sıra basılı tutmak gerekiyor. Assault riffle ve lightmachine leri denemedim. Ne istediğime karar versem, netden silah bakıp o vendorun standingi kasayım diyorum ama kararı veremedimki:P. Denemem lazım sanki :D
Suark Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 eve zor bi oyun veya öğrenmesi zor bişi deil. oyun olm bu, sadece zaman ayırman gerekio hevesliysen oloda oda. ama o efora deymez onu yapana kadar git bi programlama dili falan öğren
Ren Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 şu başlıktan sonra mmo deneyeceğim diye en az 20gb kota götürdüm ya. elde ne var. sıfır. gdsfs. birinde akıcılık yok. birinde content yok. biri f2p dengesizliğine sahip. birinin konusu sarmıyor. http://t.qkme.me/3sbf20.jpg
Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 gw2, eve, uwo. Bu üç tanesi özellikle tercihim, bunlar oynanırsa çağırın hemen geleyim
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 gw2 oynayın abi adamlar yırtınıyor marketing için. çoğunuz da aldınız oyunu, oyunda güzel yani. susun ve oynayın işte. guild kurun pvp yapalım, fractral yapalım. naza çekmeyin.
reampage Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 abi waryorum var geleyim, thief açtım kasamadım ya elemantal mi kassam, oynayasım var gayet eğlenceli aslında oyun. gandaradayım
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 ben yüklüyorum.eski olduğum serverda başlarım, adını hatırlamıyorum.ola ki bi toplaşma olursa migrate falan ederim.
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 40% indirimde almayanlar için gw2.
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Ren said: imam knight oynayacağım demiş kimse dalga geçmemiş ya. pelerin alırsan agalar ile pelerinli foto gönder imam. pelerin değil kanat var oyunda. kanat alınca foto koycam.
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 abicim kendinizi kandirmayin , oynanacak mmo yok su anda , zorlamayin yani :) sota yi bekleyin 2014 sonu.
Netcafe Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 gw2 level 13 fln bi thief vardı, doğru düzgün sadece spvp yaptım. Şimdi napıcaz kimler başlıyor biri bi lead alsında toplasın ahaliyi skypeta fln fişman
Mithat Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Eve Online başlamayı düşünüyorum ciddi ciddi , yardım edicek olan varsa şu başlangıç trıvırıları için öm atsın.
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 İslam Wars oynuyoduk bi ara o noldu?
loop Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2013 Eve e gelin, renter bi corp kurun, hep beraber mutlu mesut takılalım...
Öne çıkan mesajlar