pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 2010 lara kadar kutulu alıyordum. Şimdi switch hariç almıyorum. 2005 yılında aldığım wow kutusu [orç versiyon] hala saklı duruyor. Kitapçığı falan var baya ciddi oturup yazmışlar mini cep kitabı gibi. Geçen açıp baktım iyi nostalji oluyor. Sonrasında tbc ve Wotlk almışım kutulu onlarda 20 sayfalı dandik fasikül çıkmış mesela. Meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 -Deno- said: En büyük pişmanlığım SWTOR CE benim ya. Star Wars fanlığımın da Bioware'in de canı cehenneme dostum. oyun geçmişimdeki en büyük öngörümdür herhalde swg oynayıp sw hastası olup da swtor'a ucundan olsa bile bulaşmamış olmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2019 Cokomantis said: hiç collector's edition'ım olmadı. ilk hangi oyuna kısmet olucak bakalım. gerçi laurelin mi biri yazmıştı bizim gümrükçüler makasla giriyormuş kutuya falan diye (facepalm) eskiden standart kutuya bile giriyolardı. yurtdışından kendin getirmedikçe garantisi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 https://www.youtube.com/watch?v=bUyLXxc44mc oynamasını bilen birine vereymişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tampere Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 cringe yaşamak isterseniz facebookta efsane Playstation 4 Türkiye grubu var >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 GoW ne efsaneymiş ama Give me God of War'da ne çılgın bir zorluk derecesiymiş arkadaş. Horizon'dan beter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 bu praystayson niye crossplay'e izin vermiyo ya, bi reddit başlığı falan yok mu sony'nin saçma argümanlarını tek tek çökerten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2019 Bayadır hitman oynayasim vardı iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2019 Yeni konu açmayim dedim. buraya yazıyorum. Oturduğumuz yerde elektrik kesintisi sıklıkla yaşanıyor. PS4'e zarar vermemesi için 10-15dk güçde tutabilecek güç kaynağı ne alınabilir? çok da sulu olmamalı tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 Ne kadar sık bilmem ama eski evimizde günde min 1 max 3-4kez kesilmişti. Akım korumalı priz vardı belkin hiç bir şey olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 oturduğumuz yerde jenaratör var. elektrik gidiyor sonra jenaratör devreye giriyor sonra elektrik gelince jenaratör devreden çıkıyor kafasıyla makine ister istemez 10-15 dk içinde 3 defa açılıp kapanıyor. derdim o arada makine kapanmasın, ben elle kapatim. zarar görmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 eregorn said: Yeni konu açmayim dedim. buraya yazıyorum. Oturduğumuz yerde elektrik kesintisi sıklıkla yaşanıyor. PS4'e zarar vermemesi için 10-15dk güçde tutabilecek güç kaynağı ne alınabilir? çok da sulu olmamalı tabi tuncmatik lite Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2019 bu mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Mart 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2019 Ps plus bu ay conan exiles veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2019 PS5 Devkit diyolla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2019 Yine bende olan oyunları veriyorlar vay arkadaş. Şu kumandaya ekran koyacaklarına elgato stream zımbırtısı gibi tuşlar koysa arkasında ekran olsa biz png ile editleyebilsek gerek yayın yaparken iş görse gerek oyunlarda daha custom bir tuş takımı sunmasını sağlasa bence daha iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Mart 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2019 tam ps4ü satışa çıkarmışken zamanlaması kötü oldu. ama satılana kadar oynarım herhalde. olur da ps4 üzerinde bir pati toplaşması olursa haberleşelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mart 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2019 Bahar indirimi başladı, Mayıs başına kadar devam edecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Nisan 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2019 neler var göze çarpan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2019 (düzenlendi) AC Odyssey: 160 TL - PC'de oynayacağım için ilgilenmiyorum, Spider-Man: 180 TL - release'de oynadım bitirdim, DLC'leri de temizledim, A Way Out: 84 TL Shadow of the Tomb Raider: 180 TL - PC'de oynayacağım için ilgilenmiyorum, Bloodborne GOTY Edition: 85 TL - Alıcam, oynamamıştım, Spyro + Crash Remastered: 220 TL - Kesin alıcam, ikisi de PS1'de en çok oynadığım oyunlardı, Detroit: 135 TL - Alıcam, Last of Us Remastered: 64 TL - O kadar iyi bir oyun ki PS 5'de de remastered yapsalar alırım, bitirmiştim zaten ama Remastered bu fiyata alınır, GOW, RDR2 falan girmemiş indirime. GOW'u yeni bitirdim zaten, RDR2 de bu fiyata almam. Horizon, Uncharted 4 gibi oyunlar gene uygun fiyatlarda 65 - 85 arası oynamamışlar varsa. Nisan 4, 2019 -Deno- tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2019 On 28.03.2019 at 06:22, Xenus dedi ki: PS5 Devkit diyolla Normal controller böyle değildir heralde, tip baya çirkin gözüküyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Nisan 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2019 biraz baktımda horizon'ı sakın bundle olarak almayın daha pahalıya geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2019 https://www.hepsiburada.com/sony-ps4-horizon-zero-dawn-complete-edition-p-HBV00000BZJ41?magaza=ALB Teknoloji Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2019 En son Spider-Man'ı black friday ayağına CD'li aldım, ben aldıktan 1 hafta sonra aldığımın 2/3'üne düştü indirimle. Daha CD'li oyun zor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar