Mithat Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Adını Feriha Koydum- Path of Mithat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 spectral throw buildi varmı güzel, uygun bütçeli ve end game viable ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Ben cyclone raidera bakarken şunu görmüştüm http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/1791398/page/1 Lyco hariç obligatory bişi görünmüyor, o kadar pahalı olmasa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=-5BtuKGYU_g videoda ne olduğu hakkında hiçbir fikrim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Wand animate ediyor ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 STARTER build ne öneririrsiniz? öyle birşey olmalıki endgame de bile rahat etmeliyim diyelim. mathilin buildine laf sokmuşsunuz, bi dünya para harcadı buildi adam edemedi demişsiniz. Düzgün bir rehberli lig starter build (endgame oynayabilen) işime gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 flameblast totem baya hızlı ben prolar kadar hızlı oynayamasam da iki toteme geçtikten sonra akıyo baydım ama ben tier 3 maplere geldim, başka bir şeye çevirebilir miyim ki bunu var mı zizaranın buildi oynayan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 abi flameblastla önce güzel currency yapın, ondan sonra pahalı ve eğlenceli bir builde geçersiniz. ha devam ederseniz endgame de görürsünüz flameblastla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Claiborne said: flameblast totem baya hızlı ben prolar kadar hızlı oynayamasam da iki toteme geçtikten sonra akıyo baydım ama ben tier 3 maplere geldim, başka bir şeye çevirebilir miyim ki bunu var mı zizaranın buildi oynayan vaal sparka çevrilebiliyor o ama ileride yaparsın o işi pahalıya patlar çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 vaal spark çogu mapte oynayamıyor noob friendly değil tavsiye etmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 pahalıya patlar, ya da yeterli currency kasmaktan kasıt nedir 10-15 chaos var daha exalted görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 yeterli currency 20ex civarı. ben daha 2-3 exalted'a shaper, uber aztiri kesen görmedim. varsada lig ortasında sonunda falandır, fiyatlar düştükten sonradır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 O zaman sen hiç berserker cwc firestorm poison oynamamışsın kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Hidden potential + mavi itemlarla kesiyorsun alayını. 2x consuming dark inen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 ya tek istisna o zaten. consuming dark da 8c'a düşmüş ya. cwc berserker mı yapsam acaba bilemedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 ancient reliquary düştü heyecanlandım, içinden çıkanı 1 alt a koymuşlar, alc bile etmiyor emenike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 abi relic uniqlere normal hali 1 alc bile olsa saçma sapan fiyat veriyorlar. o yüzden satma ucuza. 1chaosluk staffa 20c falan verdiler bana da vermedim kuşkulandım da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 µh said: Bu arada Atlas sisteminde bir değişiklik var mı yoksa gene haritaları bilerek açmadan mı takılacağız? https://www.youtube.com/watch?v=vTMcLP9aQrA&t=118s ben buna göre yapıcam atlasımı o zaman, önde kalsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stormraiden Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Path of exile fall of oriath çıkış tarihi belli mi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 3 ay sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 nisan-mayıs beta haziran release olarak düşünüyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Bu arada SSF'de überlabın trialleri tamamlayana kadar sezon biter sanırım lan bu ne ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 yarım saattir build bakıyorum budur dediğim bir şey bulamadım yok mu şöyle eğlenceli interaktif bir şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Casual oynayacaksan en güçlü build 25. kere söylüyorum berserker cwc firestorm Yok çok pis currency farmlarım diyorsan howa st/bf st çok daha zevkli bf daha güçlü ama ikisi de end game farmlar sıkıntısız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 olm iş yapar dedin diye DEPREMCİ yapıyorum, end game farmlar di mi bu da ya? şu an hala chaos görünce "aaaa ne kadar da güzel bir currency" ayarındayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar