ad3m Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 CuteButPsycho said: Bildiginiz bir leveling guide var mı ? Engineering Eternity videolarını gördüm ama ben daha çok word dosyası gibi birşey lazım. Yan tarafta açık duracak maplerin neresine gidip ne yapılmasını gösterecek gibi birşey arıyorum. Zamanında reddit'te bu tarz bir post görmüştüm ama şimdi bulamadım. https://www.pathofexile.com/forum/view-thread/1147951 Leveling this build kısmında adam herşeyi anlatmış önemli kısımları worde at açık kalsın köşende bir yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Herhalde deadeye başlayıp Fb/molten gidicem atlası açınca windrippera geçerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 crit oro's flicker J U G G ile başlayacağım. unlinked oro + tabula eziyet çekip flicker ile seizure geçirerek kasarım artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 CuteButPsycho said: Bildiginiz bir leveling guide var mı ? Engineering Eternity videolarını gördüm ama ben daha çok word dosyası gibi birşey lazım. Yan tarafta açık duracak maplerin neresine gidip ne yapılmasını gösterecek gibi birşey arıyorum. Zamanında reddit'te bu tarz bir post görmüştüm ama şimdi bulamadım.tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taru Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 hardcoreda arc'la self-cast olmayan bişey açıcam ama ne seçsem bilemedim. trap, mine, totem 3ü de çok viable oldu bu patch. en yüksek damage totemde sanırım ama defanstan da en çok ödünü onda vermek gerekiyor. nese düşüniyim daha haftaya başlayabilcem zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Atlas stratejisine karar veremedim ben hala ya, bir ligte hepsini açtım, diğer ligte manipüle edip hep aynı mapleri dönüyorduk vs. Şu andaki meta nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2018 Nasıl bir hype varsa direk patladı serverlar karakteri bile açamadan lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 Undisclosed said: Oyunun hisselerinin %80 i Tencent firmasına satıldı. Her ne kadar Chris Wilson PR yapıp, biz halen bağımsızız. Tencent bize karışmayacak falan diyor olsada bu pek gerçeği yansıtmıyor. Tencent firmasının bu güne kadar çoğunluk hissesini elinde bulundurduğu firmaların oyunlarına yaptıkları baya ihtilaflı. Okumak isteyen olursa Redditteki shitstorm bugun ogrendim ben de. umarim bok olmaz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 madcow said: CuteButPsycho said: Bildiginiz bir leveling guide var mı ? Engineering Eternity videolarını gördüm ama ben daha çok word dosyası gibi birşey lazım. Yan tarafta açık duracak maplerin neresine gidip ne yapılmasını gösterecek gibi birşey arıyorum. Zamanında reddit'te bu tarz bir post görmüştüm ama şimdi bulamadım.tık Madcow tam aradığım buydu işte, saolasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Rica ederim. Ben de tekrar tekrar redditte aramak zorunda kalıyodum hem bookmarklamıs oldum hem de hic gormeyenler icin de iyi olmustur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2018 Bu sezon da baya iyi olmuş ya. 6 oy oynamayıp dönünce bildigin noob kalıyorsun devamlı hayvan gibi içerik getiriyor adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2018 Guild patladı beyler girip sonra atmış demeyin bizde değil artık çıktık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2018 niye patladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2018 Yiğitin(chaz) arkadaşınındı guildi ver diye tutturdu bende verdim adını değiştirip herkesi atmış, bende çıktım ardından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2018 shuduısdhas nası ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2018 guild forum disi satilmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 Biz duruyoz abi, bi senle cheazi atmış heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 Beni de atmıs. Yeni guild acan olursa ses etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 Abi adam axedice ile kırk kere kavga etti axe guildde ahah Yavaş yavaş atacak heralde herkesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 Ahahahah bi dk bi dk bu benim allah mallah muhabbeti açıp sabah akşam trollediğim eleman mı? ASDİFHLŞDİSK beni niye atmamış lan acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 Aynen o. Asker muhabbeti de yapmıştınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 Bizi atmadı la bi girdik guildde 8-10 kişi kalmış bende çıktım. adı da sİlVeR gibi lamer bişi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2018 Açında bi guild o zaman girelim. Stash çok önemli değil zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 35 lvl boxdan automaton herald çıktı naysü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2018 öyle önünüze gelene verirseniz böyle olur işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar