madcow Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2018 ne oynasam bilemedim. sunder slayer ile rahatca 95 yaparım heralde ama baska bisey mi oynasam event diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 yeni lig https://www.pathofexile.com/incursion https://www.youtube.com/watch?v=QWXgJ19t4zU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 Güzel gibi. Bestiaryden sorna herşey güzel gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 Yuvarlak portal çok güzelmiş ayrıca kıysam mı paraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 Poet's Pen buildleri dengesiz değil mi? Gayet uygun maliyetlere tüm içerik tamamlanabiliyor sanki. Nerf gelmez ise bu ligde de Pen build yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 Eski setlerden beğendiklerim var ama çok pahalı geliyor bana. güzel supporter pack çıkarsa bu sezon onu alırım diyordum ama beğenmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2018 En çok arc buffını merak ediyorum ne kadar damage buff aldı eğer yeterli buff aldıysa arc akarım. Sezonda gayet güzel görünüyor bu arada. Ayrıca şu puritylerin vaal versionlarına gelen "Enemies Lightning/Cold/Fire Resistance is Ignored by Hits" olayı efsuni olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YGT Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2018 Path of Exile oynayan, Turkce konusabilen ((:P)) oyuncular icin soyle bir discord kanali actim: https://discord.gg/Us4J9Yp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taru Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2018 Bestiary uniqueleri ve crafting çok iyiydi ya onları core'a koyabilselerdi keşke bi şekilde. Capture olayı bok gibiydi ama kabul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2018 gereksizdi ya genel olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2018 Orb of Horizon craftı iyiydi onu orbu koysunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2018 Atlasın ortasında %83 şansla bir üst lvl map düşer diyor, chestlere kadar açıyorum üst level map çıkmıyor, her mapa alchemy koyuyorum, 5 mapte bir tane üst leveli düşüyor, map birleştirmekten iflahım sıkıldı, neyi yanlış yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2018 O bonus düşen mapi bir üst rolletiyor. Yani %100 şansın varsa ve sen t10 yapıyorsan mapler 11 düşecek demek değil, düşecek olan 5'ler 6 olarak, 6'lar 7 olarak düşecek demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2018 Ben çok yanlış anlamışım o zaman (facepalm) evet.. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2018 düşen maplerin leveli o an yaptığın maple de alakalı.beyaz moblardan map levelinden daha yüksek düşmez mesela %100 ihtimal de olsa. magic moblardan +1 bosstan +2 ye kadar düşebilir. örn t10 map e girdin boss kestin t12 ye kadar map düşebilir.işte aşağıya doğru sınır olmadığı için t2 de düşebilir.sadece t1 düşmez çünkü %100 ihtimalle 1 lvl üste çeviriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2018 Merhaba, Site üzerinden pack satın almaya çalışıyorum ama resimdeki hatayı veriyor. Daha önce almıştım şimdi alamıyorum. Aynı sorun ile karşılaşan var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2018 700+ Payment methodsa tıklayıp popülerlerde bankan varsa onu seç görünmüyorsa en altta daha fazla ödeme yöntemi göster tarzında bir link var ona tıklayıp search ekranına bankanı yazıp/seçip öyle dene birde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2018 Dediğin gibi yaptım. Garanti bankasını buldum ödeme dedim Gpay yönlendirmesi yaptı. Gpay de sanırım kredi kartından değil banka hesabından çalışıyor. Sonuç olarak banka hesabından değil kredi kartından ödeme yapabileceğim bir yöntem bulamadım. Ayrıca 20 USD = 98.66 TL olarak çevriliyor neden acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Oyunun hisselerinin %80 i Tencent firmasına satıldı. Her ne kadar Chris Wilson PR yapıp, biz halen bağımsızız. Tencent bize karışmayacak falan diyor olsada bu pek gerçeği yansıtmıyor. Tencent firmasının bu güne kadar çoğunluk hissesini elinde bulundurduğu firmaların oyunlarına yaptıkları baya ihtilaflı. Okumak isteyen olursa Redditteki shitstorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Bu rüya sonsuza kadar devam edemezdi, normaldir adam satacak elbette, ben betasını falan hatırlıyorum da yoktan var etti şöyle bir oyunu hem de NZ faktörüyle, çalıştıracak programcı bulamıyordu vs, iyidir iyi zengin olsun chrisim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Birşey farkedeceğini sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 en fazla mobil poe yaparlar skhgdslg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Böyle bir oyunun içine etmeseler bari. İnsanlar arpg gördü.. Diğer türlü diablo 3 ü oyun zannedecektik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 haha rip poe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2018 4.0 ile belli olur ne olacağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar