Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Path of Exile #3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
En çok arc buffını merak ediyorum ne kadar damage buff aldı eğer yeterli buff aldıysa arc akarım. Sezonda gayet güzel görünüyor bu arada.

Ayrıca şu puritylerin vaal versionlarına gelen "Enemies Lightning/Cold/Fire Resistance is Ignored by Hits" olayı efsuni olmuş.
Mesaj tarihi:

Atlasın ortasında %83 şansla bir üst lvl map düşer diyor, chestlere kadar açıyorum üst level map çıkmıyor, her mapa alchemy koyuyorum, 5 mapte bir tane üst leveli düşüyor, map birleştirmekten iflahım sıkıldı, neyi yanlış yapıyorum.
Mesaj tarihi:
O bonus düşen mapi bir üst rolletiyor. Yani %100 şansın varsa ve sen t10 yapıyorsan mapler 11 düşecek demek değil, düşecek olan 5'ler 6 olarak, 6'lar 7 olarak düşecek demek.
Mesaj tarihi:
düşen maplerin leveli o an yaptığın maple de alakalı.beyaz moblardan map levelinden daha yüksek düşmez mesela %100 ihtimal de olsa. magic moblardan +1 bosstan +2 ye kadar düşebilir. örn t10 map e girdin boss kestin t12 ye kadar map düşebilir.işte aşağıya doğru sınır olmadığı için t2 de düşebilir.sadece t1 düşmez çünkü %100 ihtimalle 1 lvl üste çeviriyor.
Mesaj tarihi:
700+ Payment methodsa tıklayıp popülerlerde bankan varsa onu seç görünmüyorsa en altta daha fazla ödeme yöntemi göster tarzında bir link var ona tıklayıp search ekranına bankanı yazıp/seçip öyle dene birde.
Mesaj tarihi:
Dediğin gibi yaptım. Garanti bankasını buldum ödeme dedim Gpay yönlendirmesi yaptı. Gpay de sanırım kredi kartından değil banka hesabından çalışıyor. Sonuç olarak banka hesabından değil kredi kartından ödeme yapabileceğim bir yöntem bulamadım.

Ayrıca 20 USD = 98.66 TL olarak çevriliyor neden acaba?
Mesaj tarihi:
Bu rüya sonsuza kadar devam edemezdi, normaldir adam satacak elbette, ben betasını falan hatırlıyorum da yoktan var etti şöyle bir oyunu hem de NZ faktörüyle, çalıştıracak programcı bulamıyordu vs, iyidir iyi zengin olsun chrisim :)
  • Yeni Oluştur...