Promenader Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 çünkü orta dünyada zenci yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 nigger nigger in to the middle ıyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 zenci kardeşlerimin tolkien ile tatsız alışverişleri olmuş herhalde düşünce dünyasına hiç yaklaştırmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 vazgeçtim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2017 Canım çekti ya eve gidince yükliyim şunu bi tur heves alıyım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2017 http://www.youtube.com/watch?v=xl4bkIGgiyc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Epey güzel şeyler eklemişler ya, koşar bu oyun da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 ne güzel insanın canını çektiriyor da bir yerden sonra çok fazla tekrara düşmeye mahkum 3-5 main story hariç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2017 valal oyle demıyor anlatan her fortress unique hikaye barındırıcak felan çok iddialı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 bayagi bile olsa baya oynatiyor hack&slash kafasi iyi oluyor boyle oyunlar cok fazla kasmadan bam gum oynamaca iste. ilki de gayet iyi idi bu daha da iyi olacak belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 tolkien diyince hala lotro'dan güzel oyun gelmiyor aklıma. lego serisi de keyifliydi. patide dile getirsem dayak yerim ama open world'ümsü olmadığı sürece bi middle earth oyunu oynamak abes geliyor. kendi yan hikayelerimizi yazıp oynamıştık lotro'da bol bol rp'li. gidebileceğin görebileceğin bi sürü seamless mekan falan. böyle olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 ben openworld konusunda aşırı katılıyorum. Middle Earth gibi bir evren duruyor önünde, openworld oyununu yapmıyorsun. lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 middle-earth bence görsel herhangi bir şeye uyarlaması zor bi dünya ya. hani zor derken kötü olmaz da iyi yapması zor. ya da ben yetemedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 her fortress unique hikaye olayi yalan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Xenocide said: ben openworld konusunda aşırı katılıyorum. Middle Earth gibi bir evren duruyor önünde, openworld oyununu yapmıyorsun. lel. Middle earth openworld single oyunu olmaz abi. Yapıldığı an ağır Lotr fanlarını tatmin etmesi imkansız, hangi zaman dilimini alacak, konsept ne olacak vs malzemenin çok fazla olması iyi bişey gibi olsa da eğlence dünyasına onu yansıtmak çok zor. Lotro var işte orta dünya fanları takılıyor orada ki gayet de zengin ve düzgün bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 nienna said: tolkien diyince hala lotro'dan güzel oyun gelmiyor aklıma. lego serisi de keyifliydi. patide dile getirsem dayak yerim ama open world'ümsü olmadığı sürece bi middle earth oyunu oynamak abes geliyor. kendi yan hikayelerimizi yazıp oynamıştık lotro'da bol bol rp'li. gidebileceğin görebileceğin bi sürü seamless mekan falan. böyle olur. The Return of the King muazzamdı, günümüz oyun teknolojisi + işte bu dinamiklerle benzeri çıksa güzel olmaz mı? Bu arada LEGO ne yaparsa gideri var. LEGO övüp dayak yeniyorsa, birlikte yiyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 progamer said: http://www.youtube.com/watch?v=xl4bkIGgiyc böle hafif bi olmamışlık hafif bi hamlık var ama çözemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 ps2'de oynadığım return of the king hala en iyi lotr oyunu benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 o cidden çok iyiydi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 two towers daha iyiydi ya bence. return'de hobbitle 42 hit combo falan çekiyorduk gıcık olmuştum. bi de hikayede dünyanın öbür ucunda olan karakteri seçebiliyorduk bölümü bi kez geçince. ha seçemesek de "neyin tatavası abi bırak takılalım" der, yine uyuz olurdum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 return of the king'in o 3 koldan istedigini secebildigin senaryo agaci ve ps2'de coop olayi bile keyifti ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 yeni nemesis sistemi: https://www.youtube.com/watch?v=uk197PKSQu4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2017 gameplay saati onemli. bir kez oynayip takaslamalik 'konsol' oyunu bu. sandalyede tepesinde kim niye oynasin (*no offense) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=cVM5g4MFnzs warner bros gene sıçmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2017 monetization :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar