Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2013 d3 key veya accounta satan varsa 5 tl veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Blizzard gives you Diablo III Reaper of Souls! Game Number: The game will be released on 2014/3/25 12:00 noon. A few steps to get the game serial number: Open this link in your browser: http://us.battle.net/d3/en/blog/10873782/diablo-iii-console-play-free Type in the Game Number above, and start the game. After you successfully get the serial number, you can pre-install the game file. So that on 2014/3/25 12:00 noon, when the game is released, you can start the game directly. NOTE: We suggest you to keep this email as a reference.If you have any problem with the present or Battle.net account, please contact with our customer service. Enjoy! Blizzard Entertainment böyle bir sey geldi keyi girdiğimde kabul etmiyor fake mail mi bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 linke login yaptıysan hemen orjinal blizzard sitesinden şifreni falan değiştir. fake mi değil mi söyleyemem ama baya fake koyuyor, just in case değiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2014 play demo linki o B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Facebookta biri us battle.netten gift yapın falan demiş, nasıl olacak o iş? Buradaki battle.net hesabına ekleyebilir miyiz öyle? edit: Bir de bu linkin belli bir süresi var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Bildiğim kadarıyla yapılıyor o iş. US battle.net sahibi senin için hediye olarak alıyor ve sana veriyor. Region meselesi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Uğraşan olursa verelim parasını bize de gift yollasın ordan sdf 40 50 lira fazla vermek saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 bu g2a 3 sefer paypal'i reddetti, başka bir yer var mı bu fiyata? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Aral'dan başka kutulu olarak pre-order yapabileceğimiz yer var mı Türkiye'de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 vatanda 95TLye geliyor kargo dahil. preorder ettim direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2014 nerden alıyorsunuz millet ros u ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Riske girdim aral dan aldım yine bakalım adamlar zamanında teslim edebilecekmi bu sefer ön siparişleri çıkış tarihinden 1 gün önce yollamaya başlayacağız yazmışlar ki aral dan beklenmyecek hareket :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 MrLevie said: vatanda 95TLye geliyor kargo dahil. preorder ettim direk. haftasonu %30 indirimi ile dimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 applev0dka said: MrLevie said: vatanda 95TLye geliyor kargo dahil. preorder ettim direk. haftasonu %30 indirimi ile dimi ? Aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2014 Sam said: bu g2a 3 sefer paypal'i reddetti, başka bir yer var mı bu fiyata? benimkinide red etti bu adamlar bir baska oyundada paypalimi red etmisti 2 hafta once. sanirim o fiyattan satamayinca (ya da ellerinde yoksa) red ediyormus gibi gosteriyorlar. site reklami gibi bir seymidir nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 gameholds.com'dan 36,8$'a aldım, bakalım gönderebilecekler mi 25'inde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2014 d3 ros keyleri global degil mi? play asia 40$'dan satiyor, oyle abudik gubidik sitelerden 3-4$ daha ucuz diye almayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Kanuni said: Sam said: bu g2a 3 sefer paypal'i reddetti, başka bir yer var mı bu fiyata? benimkinide red etti bu adamlar bir baska oyundada paypalimi red etmisti 2 hafta once. sanirim o fiyattan satamayinca (ya da ellerinde yoksa) red ediyormus gibi gosteriyorlar. site reklami gibi bir seymidir nedir. Paypali TR karti kullandigimda adres sorunu var demisti gecende, baska kart ile ben simdi order ettim oradan, sorun olmadi. Daha oncede irili ufakli oyun almistim. Keyshop'lar icinde eli yuzu duzgun dukkanlardan gibi..bakalim gorelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2014 fiyati 40$ yapmis g2a lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 gameholds benim paypal'ı kabul etmiyor, nedendir acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 g2a da kabul etmedi. paypal'da mı sıkıntı var acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Bana bir sitede aynısını yapmıştı banka kartında olabiliyor sorun. Benim hsbc ye bağlıydı mesela durmadan kabul etmemeye başladığı için garanti sanal kart a aldım çalıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 G2a bana sam'ede yapti aynisini.. Garip site fiyatla reklam yapiyor gibi.. Satisa gelince tras Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 allcdkey de denemiştim, paypal reddetmişti. 2 saat sonra e-posta gönderdiler, tekrar deneyin diye, çalıştı. 29€ geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2014 bende allcdkeyden aldim. birde amerikadan arandim hintli bir arkadas tarafindan, arkadan tavuk ve ciglik atan cocuk sesleri geliyordu, hafif iskillenmedim degil. bakalim gelecekmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar