razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 aile olayında şunu merak ediyorum, diğerlerinin dinledikleri müzikler senin profili etkiliyor mu? haftalık keşiflerini falan?
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 diğerleri görecek mi diye korkmadan rahat rahat azer bülbül dinleyebilyo muyuz?
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Tidal 20tl. Temel özelliği işte flac stream etmezi. Eskiden takılma filan okuyordu ama artık sağlam sistemleri de.
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 razzRaziel said: aile olayında şunu merak ediyorum, diğerlerinin dinledikleri müzikler senin profili etkiliyor mu? haftalık keşiflerini falan? valla biz birbirimizden bihaberiz, hic bisey gelmiyo akisa. gunduzleri greatest hits, yalniz kalinca da cansever dinleyebiliyorum tesekkurler spotify
Valvyn Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Aile paketine zam yapmış namıssızlar 20₺ olmuş emenike
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 flac lazım değil bana o kadar ekstrem çıkmıyorum, zaten 1000tl'lik bi kulaklığım da yok sdf. haftalık keşif, mood'lara göre playlistler ve tavsiyeler bulabilmek, eve geldiğin gibi mobilde çalan şarkının pc'de direkt kaldığı yerden devam etmesi, 2010'dan beri oluşturduğum playlistler (yaa yaa, zamanında fransa proxyleriyle aylık aktif etme işkencelerini, fransızca reklamları boşa çekmedik) vs var. bu saatten sonra değiştirmem, ki zaten adamların politikalarını ve müşteriye yaklaşımlarını da seviyorum. hesapta para mı yok, ordan ufacık uyarıyor bak sevgili razzraziel ödemeni alamadık bi bak istersen diye ama premium'u 2-3 hafta daha devam ettiriyor. kapattığını görmedim yani. nese aile hesabında diğerlerinin dinledikleri haftalık keşifleri etkiler mi onu söyleyin bana, efsane parçalar keşfediyorum oradan ve belli bi seviyenin altında parça çıkmıyor mesela. tamam belli bi havuzdan çekiyor başkalarına da ortak parçalar çıkartıyordur ama bildiğin dinlemeyeceğim hiç bi şarkı çıkmadı daha orada. ıyy bune diyip kapatmadım yani. onu etkilerse aileye geçmem
Promenader Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 µh said: http://www.winamp.com/ bunun eski hafif versiyonlarından birini yükleyeyim dedim ama o kadar eski yüklemişim ki playliste sürükle bırak yapamıyorum.
µh Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 bende şuan 2010 exesi yüklü sorunsuz çalışıyor ya. 98'den beri aralıksız olarak kullanıyorum, daha müzik dinlemek için başka bir program kullanmışlığım yok.
arcane Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 fiyat kampanyalar hizmet falan super de su clienti bir adam edemediler. local file management hala patato. albumlere dahil liste, tag falan hicbir sey yapamiyorsun. siralama opsiyonlari bile yetersiz. buton tipiyle discover vesaire layoutla ugrasacaklarina keske usability kassalar biraz. bir baska sikinti da albumleri kaldirip tekrar eklediklerinde o albumu hic kaydetmemis gibi oluyor. bazi sanatcilarda bu cok sik yasaniyor niye bilmiyorum.
Bone Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Promenader said: µh said: http://www.winamp.com/ bunun eski hafif versiyonlarından birini yükleyeyim dedim ama o kadar eski yüklemişim ki playliste sürükle bırak yapamıyorum. ne kadar eski yükledin ki? 2.666 yüklesen her şeyi destekliyor olması lazımdı.
Promenader Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 2.95 yüklemişim. gogulladım şimdi uac yüzünden sıkıntı çıkarıyormuş ondandı herhalde.
Bone Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 hmm olabilir. gerçi Winamp 5 2003'te çıkmış. onla karıştırıyor da olabilirim.
totemic Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 beni ailesine ortak alacak var mı? gündüz jazz geceleri güllü dinliyorum arada simge, gülşen falan açarım.
arcane Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 said: 1 Şubat'tan itibaren yeni üyeler için Premium fiyatı aylık 13,99 TL'ye yükseliyor. eskiler icin de mayis'da devreye giriyor.
stormeagle Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Koca patiden bir aile grubu kuramadık ya
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Aile hesabinda 1 reis accountu oluyor sdfd , 4 farkli accounta invite gonderebiliyor.uye ekleme cikarma odeme islemlerini reis yapiyor. Hicbir accountun playlisti cartu curtu birbirine karismiyor.
Llama Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 arcane said: eskiler icin de mayis'da devreye giriyor. mayıstan sonra bırakırım üyeliği 13 çok ya
totemic Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 peregrin alacaktı beni ailesine kaldı öyle..
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2017 Spotify yerine itunestan dinlediklerimi alırım. Daha gesaplı sanki
Khiran Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2017 abi aile hesabının bu kadar ucuz olduğunu daha yeni öğrendim. yeni halinde 6 kişi 21 tl ödüyor kişi başı 3.5 tl. öyle her ay 3 - 5 tlyle uğraşmak yerine yıllık ödemeli yapılır aslında. var mı aile hesabına girişmek isteyen?
Promenader Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 yeni konu açmayayım, alakalı sayılır. patidaşların spotify harici rak dinlediği bi' radyo var mı?
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 VOX'dan dinliyorum ben radyo genelde. Epey kaliteli radyo icin. Bu isini gorur ama: http://100-hard-rock.playtheradio.com
Öne çıkan mesajlar