axedice Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Sorieno said: Beyler yeterli talep görmedikçe topal cowgirl'ü açıklamayacağım. Bu gspot dostu pozisyondan partnerinizi mahrum etmeyin. Teşekkürler. Saygılarımla. Selam, Konuyla ilgili googleda araştırma yaptım, bulabildiğim sonuçlar bunlardır: http://s3.amazonaws.com/rapgenius/the-butterfly-sexual-position-the-cowgirl-position1.jpg http://www.chicagonow.com/katalin-fitness-health-driven/files/2011/08/sex-position2.jpg http://www.gmufourthestate.com/content/Spring08/images/sex_position3.jpg http://4.bp.blogspot.com/-Ob2G-sHDm1o/UEW7MXn4jsI/AAAAAAAAAag/Ha7Y9Pfp2ak/s1600/1346744980307.jpg Konuyu netleştirebilirseniz sevinirim. Saygılar, axedice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 ben şişkoyum ya böyle jimnastikvari sekiz pozisyonları bana uymuyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diaboliq Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 vay be , basurdan nerelere geldik. basur kousundan ziyade şu geldiğimiz nokta beni mutlu etti ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Behinders. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 eskiden irc döneminde(17-18 sene falan oluyor) en çok üyesi bulunan gruplardan birisi #analsex grubu idi. o geldi aklıma nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 senin ne işin var oralarda çeto utanmıyon mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 olm o zaman paticik ortalaması yaşındaydım. edit: bir de irc'de hatırlarsanız sohbet odalarını tıklamadan içerideki kişi sayısını görebiliyordunuz. girmenize de gerek yoktu yani içeriye. içeriye derken sohbet odasını kastediyorum he. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 kuddisi biz yine şakalaşıyoruz, şimdi sana yakıştı mı analsex kanallarına üye olup, takip ediyorsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 bıngıldağından anlama mevzuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 bingildak en üst mertebe abi nereden anlayayım başka. OLAY ŞİMDİ YİNE BASURA DÖNECEK BAK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 :) en şanssız en üst mertebedir bıngıldak. Beyne o kadar yakın ama hiçbir bilgi akış fonksiyonu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 herseyi okudum, son mesaja geldigimde basurum 3 kati daha buyumus haldeydi. Tesekkurler paticik.com. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Merhaba arkadaşlar, Dışarıdaydım, yanıt yazamadım. Ama yazdıklarınızı takip etme fırsatım oldu. Hatta toplu taşımadayken yanıma oturan ve sanırım arkacı auramı aldığı için bacaklarını sürterek kendince gelgel mesajları veren liseli kıza da mümkün mertebe okutmaya çalıştım yazdıklarınızı. Okuduğunu sanıyorum. Konuya açıklık getirmek isterim. G Spot dediğimiz, arka duvarda yer alan bir gland olduğu için penisin yapısı gereği temas etmek zordur. Dolayısıyla bunun için bazı farklı pozisyonlar devise etmek gerekmektedir. Bu arayış içinde yaptığım çalışmalar esnasında bulduğum TOPAL COWGIRL pozisyonu özellikle sağa veya sola eğimli arkadaşlarımız için çok önemli fırsatlar sunmaktadır. Normal cowgirl'de, partnerimiz bacaklarını belimizin iki yanına koymaktadır. Dolayısıyla kontakt noktası, angaje lokasyonu vajina kanalının içidir. Bu bizim istediğimiz etkiyi, vurguyu yapmıyor. Biz direkt olarak nokta atışı yapmak istiyoruz, vurduğumuz yerden ses getirmek istiyoruz. Hedefimiz bu olduğu için, partnerimizin bacaklarından biri yine belimizin yanındayken (eğer kendi eğimimiz sağ yöndeyse) sol bacağını ya da (eğimimiz sol yöndeyse) sağ bacağını bizim bacaklarımızın arasına atmak suretiyle a) Friksiyonu arttırıyor b) Kontakt noktası direkt olarak g spot oluyor. İşbu şekilde maksimum performansı sağlayabilirsiniz arkadaşlar. Teşekkürler İyi forumlar Hayırlı akşamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 benim eğimsiz ya, tüm sorun ordaymış demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 lan bi bacağını dışarı birini araya koyup penisi nasıl içine alacak, gözümün önüne gelmiyo bi türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 O da arkacı yeteneği. Ama siz de öğrenebilirsiniz. Arkasına almayacak bu arada, sadece diyagonal durmuş olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 yav kızın vajinası adamın bacağına gelmiyo mu öyle olunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 görsel bulun bana ya da ingilizcesini söyleyin, limping cowgirl diye bi pzoisyon yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Nigger_of_the_sand said: yav kızın vajinası adamın bacağına gelmiyo mu öyle olunca az önce denedik partnerimin vajinası enseme değdi. bi açıklama lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 şunsuz yemek yemiyorum lan ben nerdeyse http://img228.imageshack.us/img228/4387/43acibibertursusu.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 neden acaba? ALLAHIN İŞİ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Liebe said: zaten götümün parmaklanması falan aklıma geldikçe sıkıntı basıyor suaheua ulan ya hoşuma giderse ya gizli homoysam uahesuahu her posttan sonra beynimde bu soru yankılanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Nigger_of_the_sand said: görsel bulun bana ya da ingilizcesini söyleyin, limping cowgirl diye bi pzoisyon yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Ön tarafı evet, bacağına geliyor. Zaten o şekilde klitoral kontakt da oluşuyor. Bunları da düşündük bu pozisyonu şekillendirirken. Ama entry pointe giriş biraz zor olabilir, hak veriyorum. Deneyin. Daha fazla yenilin. Daha iyi yenilin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HakkiYendi Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2013 başlığa sağlam edit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar