Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PC Gaming #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:

Plants vs. Zombies Creator Was Reportedly Fired by EA for Protesting Pay-to-Win and Microtransactions

http://mp1st.com/news/plants-vs-zombies-creator-fired-by-ea-for-refusing-pay-to-win-system

adamlarda beleş oyun dağıtıp, steam'den önce refund getirip hafiften boktan rep'i düzeltmeye başlamıştı.
Mesaj tarihi:
Reddit de vardi fransa da falan da konu olmus gambling mevzusu. Regulation gelmesi gerekiyor deniyor hep. EA nin acgozlulugu nasıl bir backfire yapti yanliz ya hahaha. Bu olay mobil oyunlara kadar uzanirsa senlik olur.
Mesaj tarihi:
csgo yüzünden başlamıştı aslında ilk böyle iş olur mu sesleri ki haklılar çünkü orda alım satım da yapıyorsun real money ile.
Mesaj tarihi:
Ahahah işte arkadaşlar aramızda deno gibi hainler olduğu sürece lootbox da dayarlar fiyat da arttırırlar.

Bu şerefsizler ilerde indilerin dağıtımını da engellemeye çalışır, deno da gider alkış tutar ohhh biraz daha starwars yandan yandan starwars indie starwars mu olurmuş diye. Ea/ubi/actiblob şer üçgeninin (bethestardla birlikte 4leyecekler mi yeni elder scrollsla göreceğiz) dışında kalmanın yetmeyeceği günler gelmez umarım.

Ha gelirse de suçluları belli, bu şirketlerin oyunlarını alan bunlara karşı yaptırımlara katılmayan içimizdeki irlandalıların çarşaf çarşaf isimlerini döküp mücadele etmemiz gerekiyor.
Mesaj tarihi:
axedice said:

Ahahah işte arkadaşlar aramızda deno gibi hainler olduğu sürece lootbox da dayarlar fiyat da arttırırlar.

Bu şerefsizler ilerde indilerin dağıtımını da engellemeye çalışır, deno da gider alkış tutar ohhh biraz daha starwars yandan yandan starwars indie starwars mu olurmuş diye. Ea/ubi/actiblob şer üçgeninin (bethestardla birlikte 4leyecekler mi yeni elder scrollsla göreceğiz) dışında kalmanın yetmeyeceği günler gelmez umarım.

Ha gelirse de suçluları belli, bu şirketlerin oyunlarını alan bunlara karşı yaptırımlara katılmayan içimizdeki irlandalıların çarşaf çarşaf isimlerini döküp mücadele etmemiz gerekiyor.

yazık ya bu adam bu yaşta orta yaş bunalımına girdi. alzheimer da başlayacak gibi yakında. yakınlarına haber ver de kapıyı falan kilitlesinler, dışarı çıkıp kaybolma sonra. daha başka oyunlar gelecek ilerde, onlar için de sidik yarıştırmak için malzeme bulman lazım.

he burak he, EA'e hızlı para transferi tamamladım maaş yattı mı oraya gönderiyorum. he he öyle he. irlanda'lılar hain'ler he he.
Mesaj tarihi:
rica ediyorum benim arkamda olmayın zaten bu şekilde bir promote şekli varsa kafanızda. belirli bir grubu var zaten herkesin şu forum'da beraber oyun oynadığı, en fazla onlara ben alıyorum diyorum ki sonradan nerde lan bu adam denmesin diye.
Mesaj tarihi:
-Deno- said:

rica ediyorum benim arkamda olmayın zaten bu şekilde bir promote şekli varsa kafanızda. belirli bir grubu var zaten herkesin şu forum'da beraber oyun oynadığı, en fazla onlara ben alıyorum diyorum ki sonradan nerde lan bu adam denmesin diye.

ben senin arkandayım kardşeim
;)
  • Yeni Oluştur...