eldar Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Ben bir yanlış göremiyorum, herkes uyduruk oyun bolluğundan şikayetçiydi. Her bir oyun için, yapmcılar 100 dolar ödeyecek. Üstelik bu 100 dolar, Valve'ın oyun satışlarından aldığı gelire mahsup edilecek. Yani sen 10 dolarlık bir oyun koyacaksan steam store'a bunun 25 tane bile satacağını düşünmüyorsan bir zahmet o oyunu koyma. Bana kalırsa paralı modlardan geri adım atması bir hataydı. İyi kötü başlayıp kervan yolda düzülür mantığı güdülmeliydi. Mod yapanlara bir gelir kapısı koymak bu işe zaman harcayan sayısının katlanmasına yol açacak, neticede biz faydalanacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Gaben buyuk ihtimal Steam e artik app store mantigiyla bakiyor. Hem de ben ekmegime bakarim, bir yandan da curatorlara ekmek kapisi acarim(oradan da tirtiklarim biraz) diye dusunuyordur. Sorsan niye boyle yapiyorsun diye, "Free market, everybody is equal" geyigi yapar. Onemli olan store sayfasinda sacma sapan suggestionlarin olmamasi. Ama Steam in algoritmasi cok zayif, iki tane keyword le cotank diye karsina 10 review li indie oyunlari diziyor. Yoksa 10bin oyun olmus yada 100bin oyun olmus steam de cok ta fifi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 en dandik full negatif reviewli oyun bile en az bikac 100 tane satiyor artik 1 ayda, cikan herseyi alan tipler var, o 100 dolar isi patlar bence net. yukarda grafigini koydumdu iste nasil artiyor eklenen oyunlar yillar icinde, bu indie isi icin ayri bir platform acacaklardi en bastan steamden ayri ministeam, steamerella, steamcik falan artik neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Canlarını çok sıkarsa AAA filtresi koyarlar ana sayfaya. Zor veya imkansız bir olay değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 apple, google gibi kafalarına estiklerini engelleyip öldürmeye başlarsa da daha iyi olmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 greenlight iyi bir sistem degildi. bu da iyi bir sistem degil. o 100 dolar sadece valve'in sikayetci oldugu sahte oyunlari engellemeye etki eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Trollerler bunu ya. Mesela birisi oyun koyar 100 dolar basıp. Fiyatı da 0.00001 dolar yapar. Bu sayede top seller kısmında en üstte AP yo ess geybın tarzı oyunlar görebiliriz. Too easy to troll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 koca steam'in marketing takimi dusunemez tabi bunlari sdfsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 calimero said: Trollerler bunu ya. Mesela birisi oyun koyar 100 dolar basıp. Fiyatı da 0.00001 dolar yapar. Bu sayede top seller kısmında en üstte AP yo ess geybın tarzı oyunlar görebiliriz. Too easy to troll (facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 aaa filtresi değil de exclude tags yapabiliyoruz enhanced steam (chrome) eklentisiyle. visual novel, indie, survival, vr falan kafadan yapıştırıyorum ben. "bu olduğu için gerek yoh filtreye" diye değil de hani daha iyi filtrelemeler gelene kadar indirin kullanmıyorsanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 o enhanced steam baya iyiymis. haberim yoktu valla eyvallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 senko said: koca steam'in marketing takimi dusunemez tabi bunlari sdfsfsd koca steamin marketing takimi zamaninda 100 dolara potato mod sattirdi skyrim de. pek bir sey dusunduklerini sanmiyorum onlarin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 eldar said: Mod yapanlara bir gelir kapısı koymak bu işe zaman harcayan sayısının katlanmasına yol açacak, neticede biz faydalanacağız. zamaninda bu tartismayi cok yaptik. geri acmayalim, nolursunuz. Ozet: skyrim de (ve diger TES oyunlarinda) gaben in parali mod furyasinda parali olmaya kalkisan modlarin cogu free modlarin resourcelarina dependant. bugun en sevdiginiz, manyak is yapan modlarin bunu yapabilmesinin sebebi kendilerinden once 1-2 sene boyunca temelleri olusturan modlari yapan adamlarin ya da ek toollari (skse, fnis, tool, boss, ordinator, nmm, mod organizer, xpmp vb vb) dizayn eden insanlarin emekleri ve bunlari baskalari kullansin diye acmalari. o parali modlarin en kalitelerinin sahipleri bile tek basina bugunku modlarinin yaptigi isin tamamini yapan bir mod yapamaz. hadi cok yetenekli ciktilar, yapsalar bile bir framework olmayacagi icin her mod farkli iskelet, animasyon vs kullanacak, 2 modu yanyana calistiramazdiniz. bu nedenle birbirinden izole mod silo lar olusacakti, resource share etmeyen. ortalik texture dizayn, item mod ve player housing moddan baska bir sey icermeyecekti. iyi bir gidisati yoktu isin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 steam top sellers sayi ile degil revenue ile bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2017 Ya adamların canı sıkılırsa (para kaybederlerse vs.) ağır çözüm getirirler. Benim tahminim ellerinde grafik veriler var. "Biz bu oyunları store'a soktuğumuzdan beri bu tip oyunlardan gelen gelirimiz çok arttı" tarzı verilere falan sahipler. O yüzden de hiç tınlamıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Neden bu kadar ucuz ? Hellblade: Senua's Sacrifice http://store.steampowered.com/app/414340/Hellblade_Senuas_Sacrifice/ Aralın haberi olmadan aldım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Arala mail atiyim düzelttirsinler olmaz böyle. https://www.youtube.com/watch?v=3-BlHwXJsX0 Yeni trailer da eklemişler. Yarısından sonra developer konuşuyor. Ama açıklamalarından sonra endişelendiğim şey, oyun çok kısa olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 kutulu cikmicak o oyun. http://www.youtube.com/watch?v=3-BlHwXJsX0 sayfa basi oldu diye videoyu tekrardan koydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 30 dolarmış. fiyat normal yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 o gun 2 milyona yakin mustard race REEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE diye bagirip aniden sessizlige gomulmustu... https://www.youtube.com/watch?v=TWFzWRoVNnE http://i.imgur.com/dMCA91O.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2017 Son açıkladıkları seri baya talihsiz ya. 1000$'lık 10c/20t işlemci almadan 48 PCI-E lane unlock'lıyamıyorsun, daha ucuza aldıkların hep 16, 24 PCI-E lane'e sahip falan 6/12 işlemcinin fiyatı 390$ falan ki anakartta kullanamadığı RAM, PCI-E ve SATA slotlar olacak ve o anakartın fiyatı da 300$ falan olacak. Baya komikler. Ha bir de thermal paste'la bağlı IHS'ler işlemcilere, gene lehim yapmadıkları için saçma sapan ısınacaklar delidlenmediklerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 kizillelma said: Neden bu kadar ucuz ? Hellblade: Senua's Sacrifice http://store.steampowered.com/app/414340/Hellblade_Senuas_Sacrifice/ Aralın haberi olmadan aldım :) ohaaa senaryo konusuna gel, said: ... Set in the Viking age, a broken Celtic warrior embarks on a haunting vision quest into Viking Hell to fight for the soul of her dead lover. pek tarzım değil ama basıyorum bende siparişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 Laurelin said: o gun 2 milyona yakin mustard race REEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE diye bagirip aniden sessizlige gomulmustu... https://i.redd.it/bsuxw0hg8r7x.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 Sözde bethesda leakleri. Başta fallout dünyasının geleceğinde sandbox sci-fi starfield diye bi oyun olacak diyince aa tam bethesdalık saçmalıklar dedirtti ama sonra yok 2023 hedefleri yok 2030lar bilmemne şüpheyle yaklaşıyor herkes. http://i.imgur.com/684QAFD.png Devamı : http://imgur.com/gallery/BjawT Bu arada tüm beth oyunlarının aynı evrende geçmesi, timeline ın fallout > starfield > elderscrolls şeklinde olması falan asdasadasd hani o kadar aptal ki badhesdadan tabii ki beklerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2017 kizillelma said: Neden bu kadar ucuz ? Hellblade: Senua's Sacrifice http://store.steampowered.com/app/414340/Hellblade_Senuas_Sacrifice/ Aralın haberi olmadan aldım :) 49tl dimi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar