Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 8, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2024 +demon's souls pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 8, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2024 (düzenlendi) sonunda ispatlanmış, reddit e kaynak vermişler sözlükte ama oturup da aramadım ekledim Mart 8, 2024 Grego tarafından düzenlendi 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Mart 8, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2024 CM döneminden beri oynamış bir oyuncu olarak Rahatlıkla bu yaklaşımın oyunu ruhunu anlamaktan ve cahilce olduğunu söyleyebilirim. Zamanında IGN de FM incelemesi yapan zavallı ABD linin yaklaşımından farksın ( O inceleme bir gümde kaldırıldı ve yapam işten atılmıştı) .. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Mart 8, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2024 Grego, 08.03.2024 10:40 tarihinde dedi ki: sonunda ispatlanmış, reddit e kaynak vermişler sözlükte ama oturup da aramadım ekledim fake. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 8, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2024 (düzenlendi) simcity 3k ve birtakim eski ea oyunlari gelmis steame, indirimde hepsi. Command & Conquer - The Ultimate Collection C&C Generals, SimCity 3000 Unlimited, Populous, Populous 2: Trials of the Olympic Gods, Populous: The Beginning, Dungeon Keeper Gold, Dungeon Keeper 2, Sid Meier’s Alpha Centauri Planetary Pack, The Saboteur Mart 8, 2024 Norak tarafından düzenlendi 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 8, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2024 Simcity 3k unlimited hem de. Aldim direkt, way better than cİTiES sKyLİenS 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 10, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2024 kizillelma, 8.03.2024 14:26 tarihinde dedi ki: CM döneminden beri oynamış bir oyuncu olarak Rahatlıkla bu yaklaşımın oyunu ruhunu anlamaktan ve cahilce olduğunu söyleyebilirim. Zamanında IGN de FM incelemesi yapan zavallı ABD linin yaklaşımından farksın ( O inceleme bir gümde kaldırıldı ve yapam işten atılmıştı) .. cm döneminden beri oynamayan biri yoktur burada heralde. ne kadar doğru ne kadar kanıtlanmış bilmiyorum da ben benzer sebeplerden 2014 te bıraktım. yapılan hiçbir şeyin oyuna etkisi yok, zar atıp duruyor oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Mart 10, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2024 CM orijinal kutulu olarak Kuzey İrlanda’da ki adını unuttuğum şirketten alıyordum. Çok heyecanlı oluyordu. PTT den paket geldiği günü bayram gibi kutluyordum.… Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Mart 11, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2024 Grego, 10.03.2024 23:32 tarihinde dedi ki: cm döneminden beri oynamayan biri yoktur burada heralde. ne kadar doğru ne kadar kanıtlanmış bilmiyorum da ben benzer sebeplerden 2014 te bıraktım. yapılan hiçbir şeyin oyuna etkisi yok, zar atıp duruyor oyun. CMdeyken (1990larda) bi sefer editör kullandıydım, 2-3 oyuncumu full yapmıştım İtalyan liginde, sonra gelsin kupalar hobaaa asdsafdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 11, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2024 sendit. com sanırım lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 11, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2024 Senditten cok oyun aldiydim ben de.. bi de eski oyunlari satan bir uk sitesi vardi, soldout gibi bi sey onu daa iyi kullandiydim pre steam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 11, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2024 anca postayla bize o gönderiyordu başka türlü zor buluyorduk. Hele indirimli falan . Blackrose ile SWG gümrük maceramız meşhur mesela. Bana Funcom imzalı Anarchy Online yollamıştı duruyor hala o da zamanında gelen sayılı orjinallerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 14, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2024 Norak, 08.03.2024 17:56 tarihinde dedi ki: simcity 3k ve birtakim eski ea oyunlari gelmis steame, indirimde hepsi. Command & Conquer - The Ultimate Collection C&C Generals, SimCity 3000 Unlimited, Populous, Populous 2: Trials of the Olympic Gods, Populous: The Beginning, Dungeon Keeper Gold, Dungeon Keeper 2, Sid Meier’s Alpha Centauri Planetary Pack, The Saboteur güzel şeyler gelmiş aldım. SimCity 4 varmış zaten, 3000 de almış oldum. Theme Hospital da gelse şahane olurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 14, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2024 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 14, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2024 Sweeney'i çok samimi bulmuyorum. Sergiledikleri hareketler ve Çinli yatırımcıları red flag benim için. Ama %30 kesme konusunda haklı buluyorum. Sürdürülebilirlik konusunda matematiği bir görmek gerekiyor (developer ve steam açısından) ama Steam'in fazla para aldığını düşünüyorum ben de. Diğer yandan bu maili kim piyasaya sürüyor? Nasıl bizlere haber olarak geliyor? Yani çok fazla bilinmeyen var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 14, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2024 iki gerçek var bu konuda: 1- HERKES %30 alıyor epic hariç. bütün konsollar, bütün mobil cihazlar. 2- steam HERKESten daha iyi hizmet veriyor, dünyanın en iyi dijital storefront'u. diğer bütün herkes %30'u düşürdüğü zaman steam'den de beklenebilir. gidip sadece steam'i hedeflemek sadece işgüzarlık. tim sweeney zaten bu maksimum bencilce hareketleri yüzünden zerre sempati toplayamıyor. gider nft oyunları destekler steam reddetti diye filan. egs'teki review, forum olmaması, o süper dandik opencritic'in bile kapatılabilmesi filan. ₺ ile devam etmesi dışında bize yarayan hiçbirşey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 14, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2024 valla bu konuda öncü yine steam olur. Evet %30 fazla, ama mesela ben diğer platformların da %30 aldığını bilmiyodum. Belli mi olur, bir bakmışsın, SteaMobile diye bir mobil store çıkmış, Google Play'in de Apple Store'un da pabucunu dama atmış, bi de üstüne ücretleri %20-25'e çekmiş. Şişko yapar mı yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mart 14, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2024 çok satan oyunlarda kademe yapıyor . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 15, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2024 (düzenlendi) boşverin ya, scott lynch hak ettiği cevabı vermiş zaten =DDDDD Mart 15, 2024 Cokomantis tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 15, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2024 (düzenlendi) egs acildigindan beri 1 kere bile kar etmedi store olarak 5+ senedir sifir. fortnite cart curt paralari olmasa simdiye coktan kapanmisti. Bu emailler dava dosyalarindan cikmis eski. Mart 15, 2024 Norak tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 15, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2024 Bu esnada Steam ise çalışan başına en çok kazanan firma. https://www.pcgamer.com/gaming-industry/in-2018-a-group-of-valve-staff-tried-to-figure-out-just-how-efficient-they-were-beingand-found-they-were-making-more-money-per-head-than-apple-facebook-and-nearly-every-tech-giant-out-there/ 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 15, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2024 Şu an aynı indirimler iki tarafta da var. Steam'de 90₺ olan oyun, Epic'te 8₺. Kar etmemesi şaşırtmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mart 15, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2024 Steam %30 aliyor ama hizmet te veriyor. En ufak oyun icin bile forum, workshop, community hub, steam cloud, currator list i var. Google Play ve App Store da anca yorumlara bakabiliyorsun. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 15, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2024 hayatinda eli isi bile yapmamis hicbir uretim yetenegi olmayan insanlarin yuzde 30u savunmasini anlarim. bencede makul oran 30 sizden cikmiyor zaten ureticiden cikiyor. ha bu arada lootboxlara filan da karisinizidir siz. microtransactionlara filan da, ama ortamlardan caktirmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 15, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2024 son kullanıcıya yansıtılmayan herhangi bir gider olduğunu sanmıyorum abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar