Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 24, 2022 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2022 Halo konsolda FPS kontrollerinde devrimsel gibiydi diye hatırlıyorum ama yanlış hatırlıyor da olabilirim. Özellikle multiplayer olarak çok fark yaratmıştı bu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2022 bütün xbox'ın kontağını halo çevirdi, ms'in ilk system seller'ıydı. öyle kesintisiz arabaya binilen, biri sürerken öbürü arkadan aracın silahından ateş edilen shooter filan konsepti yoktu. pc için heyecanla beklenirken ms satın alıp exclusive yapınca bayağı sövmüştüm. taş yerinde ağır, ben 5 yıl sonra filan vista'ya çıkardıklarında bile o öncü özellikleri geçmişte kalmıştı, şimdi oynayıp bugünün kıstaslarıyla beklentiye girmek yanlış. bungie oyunlarda ilk mouselook kullanmış şirket, ms alana kadar bayağı öncülerdi her yaptıkları oyunda. sonra halo basma fabrikasına çevirdi ms. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2022 arabasiydi, arkadan ates etmesiydi falan bunlar counter-strike jeepathon'da vardi. milyonlar oynamistir. kontrollere gelince oyun tarafinda bir sey yok. analog sticki kim ilk yaptiysa ona yazar. o da xbox degil. xbox yeni bir seyken, halo yeni bir oyunken deneme firsati bulunca bu kadar oyun var kim bunu niye oynasin diye dusunmustum. cevabi halo'ya mahkum kalmak. adeta ogrenilmis caresizlik. halo ile buyuduler. bu kadar basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2022 co-op'unu yere göğe sığdıramıyordu insanlar bildiğim kadarıyla. bi de aynı anda 2 silah + melee taşıyabiliyordun sanırım. o zamana kadarki 1'den 10'a kadar her tuşta bi silah olan oyunlardan sonra encounter'larda düşünmeye itiyor deniyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2022 (düzenlendi) jeepathon’daki şeye araç demek biraz güç. ayrıca “aracın silahından ateş etme” başka, “arkadan ateş etme” başka şeyler. bf1942’ye kadar pc’de gerçek anlamda araç & yayan hibrid savaşılan oyun yoktu hatırladığım mp için. o da halo’dan sonraki yıl. Ocak 25, 2022 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 25, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2022 İlk çıktığı yıllarda Harbiye Askeri Müzesi'nin oralarda bi oyun fuarı yapılmıştı bilmem hatırlayan var mı, gidip denemiştim orda. Ve o dönemki fpslerle kıyaslayarak ne kadar sıradan bi oyun lan millet neyini hypelıyor diye şaşırmıştım. Hayatında half life görmemiş, görse de beceremeyecek konsolcu bebelere hitap ediyordu işte, üstteki vidyodan da belli faillanamayacak level design, zar zar damage yiyip hiç bi etkisini görememe falan tam bi console shitto. Yere göğe sığmayan tüm özellikleri için bkz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2022 (düzenlendi) 38 dakika önce, axedice dedi ki: İlk çıktığı yıllarda Harbiye Askeri Müzesi'nin oralarda bi oyun fuarı yapılmıştı bilmem hatırlayan var mı of evet, level dergisinden okuyup heveslenip gitmistim, araba similasyonunu hatirliyorum, direksyonlu vitesli fln guzel bi sistem kurmuslardi, ufacik bi `fuar` di, cok bi aksyon yoktu ama o zamanlar oyuna dair boyle bisi yapilmasi bile cok buyuk heycan yaratmisti 15-20 yil gecti belki, o fuara dair hatırası olan herkesin dizi beli sırtında agrı vardir, römatizma başlangici fln vardir. boomer anısı çunku Ocak 25, 2022 DoGMeaT tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2022 (düzenlendi) intel gamex'ti sanırım müzenin ordaki fuar alanında, ama daha sonra değil miydi o? 2007 olması lazım hatta ben görevli olarak çalışmıştım level dergisinde oynasana.com da moderatördüm diye çağırmışlardı, gerçek manada para kazandığım ilk iş deneyimim olmuştu hasdsf Ocak 25, 2022 Liebe tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ocak 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2022 @sam aynı yıllardan c&c renegade vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 25, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2022 Renegade sanırım lan partilerde en eğlendiğimiz oyunlardan biri falandı ya, ışın kılıçı düellosuna roketatar sıkmaktan sonra ikinci sırada olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2022 şu çemberden çok net microsoft yarıp geçiyor ya. vay be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2022 embracer grup neymiş ya altındaki şeylerin çoğunu ilk kez görüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 30, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2022 eski haliyle koch media, thq nordic vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serkanay Mesaj tarihi: Ocak 31, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2022 12 saat önce, Silphatos dedi ki: embracer grup neymiş ya altındaki şeylerin çoğunu ilk kez görüyorum Kesin kara para aklıyor bunlar. Bu kadar çok şirket olupta bilinen oyunlarının neredeyse olmaması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 31, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2022 o kadar publisher logosunu yan yana gorup iki uc tanesini bile cikaramayinca orada insan biraz da kendini sorgulamali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 31, 2022 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2022 THQ ile Koch birleşip bunu kurdu işte. Ya da biri birini satın alıp yeniden yapılanmaya gitmişti, hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 31, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2022 thq battı sanırım ya, öyle satıldı gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 31, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2022 6 saat önce, serkanay dedi ki: Kesin kara para aklıyor bunlar. Bu kadar çok şirket olupta bilinen oyunlarının neredeyse olmaması yok ya o kadar değil new world, coffee stain, saber, 3drealms, deep silver, volition, gearbox, piranha bytes, thq nordic, aspyr, flying wild hog bunlar sadece benim bile bildiğim, oyunlarını oynadığım şeyler, zoomlayınca görebildim asd ama yine de bunları direkt pastadan çıkarıp diğer 6'sına bölseler olurmuş, hacim olarak pastanın en genişi ama değer olarak %5'i ya alır ya almaz herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 31, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2022 embracer group'tan evet tonla oyun sayılabilir ve zaten bütün şirketlerin de pc için yapma zorunluluğu yok, bir sürü mobile çalışan şirket de olabilir. ubisoft'un şehir adlı stüdyolarından daha çok saymak mümkün hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Ocak 31, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2022 Ben şeyi anlamadım, Activision Blizzard, Activision, ve Blizzard'ın 3 farklı logo olması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 31, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2022 pc dünyasında kartlar yeniden dağıtılıyor resmen bu sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 31, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2022 sony demişken god of war'ı oynayın oynamadıysanız. son zamanların en iyi pc portu. zaten oyun da goty idi. mis gibi kaçırmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 31, 2022 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2022 Activision Blizzard vs Bungie. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 31, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2022 ms'ten kendini geri alıp da birkaç yıl sonra kendini bu sefer sony'e satmak... harbi bungie neydi ne oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar