kizillelma Mesaj tarihi: Ocak 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2022 Steam has broken its own concurrent user record once again 28,230,853 https://www.youtube.com/watch?v=3IS8J4ex6Uc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2022 (düzenlendi) valla az bile sayılır aslında, pc için steam oyun deyince olmazsa olmaz oldu bayağıdır. nice rekorlara, gaben-sama. Ocak 9, 2022 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ocak 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2022 " We are currently reviewing our partnership with Activision Blizzard, given concerns about the progress being made to address continuing allegations regarding workplace culture, especially the treatment of female colleagues and creating a diverse and inclusive environment. While we complete the review, we will pause the release of a Lego Overwatch 2 product which was due to go on sale on February 1, 2022. " Lego spokesperson - Oh olsun Kapattıkları gün bayram günüdür Her yıl kutlanır .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Ocak 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2022 1050 ti var hafıza miktarını unuttum. Çalıştırırsa ne güzel olur. Pc 30 fps'ye ayarlı zaten onda çalışsa yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2022 1080ti ile 1050ti arasında herhalde bi 4 kat fark vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2022 bende 11GB vram ile kingpin edition var. OC yapsan biraz daha coşar ama bu haliyle de 5 yıldır zirvede gidiyor oyun veya uygulamalarda, aşırı memnunum. üzerine bi rtx tech geldi ama hala gerek duymuyorum. en zararda 20xx serisi alanlar oldu, 1 sene sonra patladılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2022 10 saat önce, razzRaziel dedi ki: asdfgfd çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Ocak 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2022 Beyond good and evil 2 ne oldu acaba. Star citizen gibi torunluk bi title daha gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ocak 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2022 (düzenlendi) Microsoft “ Activision Blizzard ı satın almak için anlaştı “ 70 milyar dolar olduğu söyleniyor Kaynak WSJ - Umarın gerçekleşir Böylece Blizzard ın oyun dünyasına zulmü sona erer Ocak 18, 2022 kizillelma tarafından düzenlendi Ek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ocak 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2022 kendi konusunu hak ediyor bence haber. AMA NEDEN YANİ NEDEN??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ocak 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2022 Microsoft to acquire Activision Blizzard to bring the joy and community of gaming to everyone, across every device https://news.microsoft.com/features/microsoft-to-acquire-activision-blizzard-to-bring-the-joy-and-community-of-gaming-to-everyone-across-every-device/ .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ocak 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2022 Nakit aliyormus Hisse basina 95 dolar. Kotick CEO olarak kalacak. Alim icin 2023 mali yil hedefleniyor. Activision Blizzard hisseleri ara verilmeden once piyasa oncesinde %37 artmis, yuh. MS %2 dusmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ocak 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2022 " Until this transaction closes, Activision Blizzard and Microsoft Gaming will continue to operate independently, Once the deal is complete, the Activision Blizzard business will report to me as CEO. " Xbox boss Phil Spencer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ocak 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2022 2 saat önce, zaidral dedi ki: Nakit aliyormus Hisse basina 95 dolar. Kotick CEO olarak kalacak. Alim icin 2023 mali yil hedefleniyor. Activision Blizzard hisseleri ara verilmeden once piyasa oncesinde %37 artmis, yuh. MS %2 dusmus. pek bi anlamı yok o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ocak 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2022 İşte dlss çıktığından beri bunu ne zaman yapacaklar diyordum, nihayet yapmışlar. Büyük olay cidden, dlss ile beraber kullanılabilmesi de muazzam bir avantaj. Az miktarda performansdan ödün verilebilen oyunlarda hatırı sayılır bir kalite artışı olacak. Gerçi dlss’in daha çok yaygınlaşabilmesi önemli, onun olmadığı yerlerde fsr ile beraber kullanılırsa nasıl olur acaba, onu da test ederlerumarım. Çok sevindim ama gösterilen sonuca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2022 Halo'yu PC'ye ilk çıktığında oynamıştım biraz ama sarmamıştı bırakmıştım. Yenilenmiş grafiklerle oynayayım dedim de, ohoo ne uyduruk oyunmuş bu Halo... COOP olması iyi, yoksa tek başıma bitiremezdim herhalde. Ben açıkçası bu oyunun 20 senedir "THE FPS GAME OF ALL TIME, ALL TIME!" şeklinde piyasada öne sürülmesini anlamış değilim. Wolfenstein 3D, DOOM, DOOM II, Quake, Quake II, Quake III, Unreal, Unreal Tournament, Duke Nukem 3D, Blood, Blood II, Kingpin, Deus Ex, System Shock, System Shock II gibi oyunları çöpe atıp da sadece bu oyunu öve öve göklere çıkartacak kadar ne var bu oyunda diye düşünerek oynadım ama sonuç sadece içi boş. Her bölümde aynı düşmanlar, silah dengelerinin kötülüğü, arka arkaya aynı bölüm tasarımının tekrarlandığı bölümler, kendisini tekrarlayan tekrarlayan tekrarlayan tekrarlayan tekrarlayan tekrarlayan oyun yapısı ve en sonunda da oyunun sonundan taaa en başına kadar gerisin geri gitmek... Bir de bu oyuna tüm oyun dergileri ve incelemecileri 100/100 vermiş işin komiği. Oyun sektörünün "satın alınmışlığı" taaa 2001'den kalmaymış demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2022 ya da 2001 için iyi bi oyundu? ben oynamadım bilmiyorum da, o kadar da kötü olamaz herhalde sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2022 2001'den önce oynadığım FPS'lerin çoğu Halo'ya bin basar. burada tepki çekecek o dediklerim farkındayım da, sonuç olarak bu kadar tırt bir oyunun hala günümüzde bu kadar övülmesine tepkiliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ocak 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2022 katılıyorum. saydıklarından sonra da unreal tournament 3 ile bu tarzda finali yaptım ben sonra o tatları bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ocak 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2022 (düzenlendi) 35 dakika önce, Bone dedi ki: 2001'den önce oynadığım FPS'lerin çoğu Halo'ya bin basar. burada tepki çekecek o dediklerim farkındayım da, sonuç olarak bu kadar tırt bir oyunun hala günümüzde bu kadar övülmesine tepkiliyim Halo1 bana FPS mide bulantısı ve baş ağrısı yapmıştı, ama çok sevmiştim o zamanlarda Halflife2 ve Fallout3te yaptı gerçi asdf Ocak 23, 2022 Shadow tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Ocak 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2022 big bang theory çok sağlam reklamını çeviriyodu halo'nun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2022 Halo Amerika için , Türkiyenin wiçırı gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2022 hatırladığım kadarıyla konsolda düzgün fps yoktu. diğerlerine göre sıyrıldığı için halo tuttu. Daha çok konsolcular yere göğe sığdıramıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar