Norak Mesaj tarihi: Aralık 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2021 143'e inmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Aralık 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Aralık 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2021 28 dakika önce, eregorn dedi ki: valve'nin suggest ettiği fiyat 57tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 1, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2021 ₺143 görünüyor bende ama hala Early Access diyor. Ne kadar Early Access önce onu öğrenmem lazım almadan önce. Edit: Dünya'nın en ucuzu TL fiyatı şu anda. Aldım gitti. Edit 2: Hayatımda oynama amacıyla aldığım ikinci EA oldu, birinci BG3. Hadi hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2021 12 ay demisler EA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2021 https://store.steampowered.com/app/1659420/UNCHARTED_Legacy_of_Thieves_Collection/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2021 hmm leakde 5 oyun diyordu, kalani 2. bir collection mi yapacaklar acep, boyle ortadan girmek garip olmus biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2021 biraz daha pahalı yapsalarmış az vurmuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Aralık 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2021 basarım torrenti bakarım keyfime asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2021 Elden ring in fiyatı şişti steamde 300 --> 500 https://store.steampowered.com/app/1245620/ELDEN_RING/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2021 Ouch. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2021 neyse biz zaten hep 50 euroluk oyun alıyorduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2021 elden ring alamadiiik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2021 iyi ki 300'ken almışım'cılar doluşur buraya az sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2021 xbox da 240dan 300 e çıkmış konsolunuz varsa gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2021 (düzenlendi) abi tatil donemi oncesi bile bir blockbuster cikmadi 2021de, baya olu gecti. Gotyler indimtrak, millet haliyle saldiricak elden ringe tuh alaydik keske. Sittin senede indirime girmez, girsede yuzde 10 filan girer 2 sene sonra, bide online olaylari icin korsanida alinmaz. Neyse ulke perisan allahtan uzulcek daha buyuk dertler var sdljf Aralık 7, 2021 reampage tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2021 neyse oyun çıkana kadar bizim para bi okadar daha değersizleşir zaten. 500lük oyunu 300lük gibi alırız şubat'ta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Aralık 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2021 On 30.11.2021 at 22:38, GERGE dedi ki: Wartales çıkıyor asıl yarın. Epeydir en merakla beklediğim oyun: https://store.steampowered.com/app/1527950/Wartales/ Oyun nasıl çıktı? beğenmişsindir umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2021 (düzenlendi) THE GAME AWARDS 2021: Official Livestream Today, 7:30p ET / 4:30p PT / 12:30a GMT https://www.youtube.com/watch?v=OS4m2O3V93o .. https://www.thegameawards.com/nominees Aralık 9, 2021 kizillelma tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2021 awards daki oyunların çoğu çöp. oscar gibi parayla girdiler kesin. mesela deathloop leş bir oyun, listelerde bile olmaması gerekirken en fazla categoryde o var. benim liste: GOTY: PSYCHONAUTS2 Best Game Direction: IT TAKES TWO Best Narrative: MARVEL’S GUARDIANS OF THE GALAXY Best Art Direction: PSYCHONAUTS2 Best Score and Music: CYBERPUNK 2077 Best Audio Design: RESIDENT EVIL VILLAGE Best Performance: GIANCARLO ESPOSITO AS ANTON CASTILLO FAR CRY 6 Games for Impact: fikrim yok Best Ongoing: FINAL FANTASY XIV ONLINE Best Indie: LOOP HERO Best Mobile Game: GENSHIN IMPACT Best Community Support: FINAL FANTASY XIV ONLINE Innovation in Accessibility: FORZA HORIZON 5 Best VR / AR: fikrim yok Best Action Game: CHIVALRY II Best Action / Adventure: RESIDENT EVIL VILLAGE Best Role Playing: TALES OF ARISE Best Fighting: NICKELODEON ALL-STAR BRAWL Best Family: IT TAKES TWO Best Sim / Strategy: AGE OF EMPIRES IV Best Sports / Racing: FORZA HORIZON 5 Best Multiplayer: VALHEIM Content Creator of the Year: twiç izleyen insanım bunlar kim zerrre fikrim yok Best Debut Indie: VALHEIM Most Anticipated Game: GOD OF WAR RAGNARÖK (ama elden ring çıkacak kesin) Best Esports Game: seçeneklerin hepsi kötü gerçi VALORANT Best Esports Athlete: s1mple Best Esports Team: TEAM SPIRIT Best Esports Coach: fikrim yok Best Esports Event: PGL MAJOR STOCKHOLM 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2021 (düzenlendi) deathloop o kadar kötü mü yav, arkanein daha dandik oyun yaptığını görmedim arx fatalisten beri ama bunu oynamadım daha Aralık 9, 2021 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2021 o kadar kötü değil de, ben beğenmedim. enemy ai biraz bayık, story de öyle aman aman dedirtmedi. veya ben dishonored/prey gibi oyunlardan sonra çok güzel bir şey bekledim ama bulamadım. bir oyun AAA ise daha fazla beklenti içinde oluyorum doğal olarak, onu bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2021 GOTY: Pathfinder:WotR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2021 game awards güzel başladı, artık oscar yerine bunu izlerim. sting bile var daha ne olsun. persona arena ultimax steam’e geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar