Darksun § 02 Şub 2021, 18:27 ..çtığımın EA'sı... https://store.steampowered.com/app/1328670/Mass_Effect_Legendary_Edition/ 420TL çekmiş. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
GERGE § 02 Şub 2021, 18:51 Almayı planlıyordum, vazgeçtim. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
eregorn § 02 Şub 2021, 19:19 remastered gibi gözükmüyor. çıksın bi bakarız malum sitelerden Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Oce4n § 02 Şub 2021, 21:31 hiç oynamayan birisi için mantıklı olabilir de. hani çok da eski grafikleri yoktu sanki birinci oyunun bile... Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
kizillelma § 07 Şub 2021, 15:48 Lannnn.. Five years later, Warner Bros gets its Middle-Earth: Shadow of Mordor Nemesis system patent https://www.eurogamer.net/articles/2021-02-06-five-years-later-warner-bros-gets-its-middle-earth-shadow-of-mordor-nemesis-system-patent 🙄 Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
grinny § 07 Şub 2021, 17:40 AC'den çaktıkları mekaniklerin parasını da versinler, bu ne saçmalık ya. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Cokomantis § 07 Şub 2021, 18:34 bunun patentini alalı baya olmuştu diye biliyordum. belki başvurduklarında ya da bilmemne aşamasını geçtiklerinde filan görmüşümdür, bilemedim. wb kadar aşağılık publisher az, ea'le aktibizon'la yarışır. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
GERGE § 11 Şub 2021, 16:27 Temmuz'da aldığım bilgisayarın ekran kartı şu anda Temmuz'da aldığım bilgisayardan daha pahalı neredeyse. Oha yani. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Sam § 11 Şub 2021, 16:31 evet ben de bayağı saçmasapan rakamlar görüyorum, iyi ki değiştirmişim ekran kartını. mantıken 3xxx serisini beklemek lazımmış gibi görünüyor ama fiyatı da 3 katı olunca uygulamada öyle değil fiyat/performansı. 😛 Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
mokoko § 11 Şub 2021, 18:40 valla ben daha 2 ay önce aldığım 3080 için bile iyiki almışım diyebiliyorum. şimdi almaya kalksam 2 3k daha fazla verirdim tabi stok bulabilirsen şu anda. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
GERGE § 11 Şub 2021, 18:50 2 saat önce, Sam dedi ki: evet ben de bayağı saçmasapan rakamlar görüyorum, iyi ki değiştirmişim ekran kartını. mantıken 3xxx serisini beklemek lazımmış gibi görünüyor ama fiyatı da 3 katı olunca uygulamada öyle değil fiyat/performansı. 😛 Yeni serileri bekle diyordun bana da 😃 Gerçi ben konsoldan vazgeçtikten sonra Dolar uçar diye acele ettim. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Sam § 11 Şub 2021, 19:07 valla işte normal sektörü amerika’daymışız gibi analiz ediyoruz mecburen ama burası bambaşka bir durumda. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
knox § 16 Şub 2021, 20:45 ordan diablo harici başka bir oyunlarının çıkma ihtimali var mı? Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Cokomantis § 16 Şub 2021, 23:21 twitter da youtube gibi anketli şeyleri öne çıkarıyordur filan vardır bir olayı, algoritma farm'lamak için koymuşlardır. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Saeros § 16 Şub 2021, 23:34 diablo immortal tabii ki Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Silphatos § 17 Şub 2021, 07:14 telefonunuz yok mu ben eşşeğim Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Darksun § 26 Şub 2021, 10:35 https://www.epicgames.com/store/en-US/p/kena-bridge-of-spirits 69TL ye açılmış Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
kizillelma § 27 Şub 2021, 03:40 Beginning today players in Turkey will see prices in their local currencies Origin Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Silphatos § 27 Şub 2021, 06:56 iyi güzel de euro fiyatı direkt tlye kurdan çevirip girmiş herifler ne iş yaradı asd neyse hem steam hem de xbox gamepass de EA play varken originden oyun almam zaten ömür boyu Şubat 27 Silphatos tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Darksun § 27 Şub 2021, 12:25 steam fiyatları ile aynı olmuş , EA genelde kazık olduğundan yüksek görünüyor tabi ama bu işimize gelir her türlü normal euro kurundan daha ucuza geliyor. Ha steam varken gidip origin den almam gerçi 😛 . EA play i originden almak daha mantıklı oluyor bu durumda sanırım. EA play pro da TL te dönmüş ama 119,00 TL/month or 899,00 TL/year :D. Şubat 27 Darksun tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
sylvanas § 08 Mar 2021, 15:47 Discord teroru ve fasizmi ne zaman bitecek acaba. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Cokomantis § 08 Mar 2021, 19:45 diskordun ne terörü ne faşizmi var yahu? edit: forumu öldürmesini mi diyosun? Mart 8 Cokomantis tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş