Darksun Mesaj tarihi: Ocak 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2021 Tomb raider hiç oynamamıştım ama bu son 3 oyun bayağı güzeldi 2 sini bitirdim bir ara 3. yüde oynarım. Bunun bir şekilde üzerine katmaları lazım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ocak 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2021 (düzenlendi) Lucasfilm Games announced that it’s entering a partnership with Ubisoft to create an open-world Star Wars game. The title will be developed by Ubisoft’s Massive Entertainment https://www.wired.com/story/lucasfilm-games-star-wars-ubisoft-indiana-jones-bethesda/ “The Star Wars galaxy is an amazing source of motivation for our teams to innovate and push the boundaries of our medium. Building new worlds, characters and stories that will become lasting parts of the Star Wars lore is an incredible opportunity for us, and we are excited to have our Ubisoft Massive studio working closely with Lucasfilm Games to create an original Star Wars adventure that is different from anything that has been done before.” Yves Guillemot, cofounder and CEO of Ubisoft Ocak 13, 2021 kizillelma tarafından düzenlendi ek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2021 işte bu enteresan ama hangi rol(ler) için olur acaba. mandalorian izledikçe swtor'a gittim ama çok kötü eskidi grafikleri vaktinde de kötü olduğundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2021 lucas ve ubisoft of be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2021 1 saat önce, Sam dedi ki: ... swtor'a gittim ama çok kötü eskidi grafikleri vaktinde de kötü olduğundan. swtor ciktiginda bir cok seyi kotuydu (wow clone, unbalanced end game classes vs vs), buna mmo icin uygun olmayan grafik+fizik motoru dahil. ancak grafiklerin kendisinde bir problem yoktu. gayet guzeldiler, arka planlar iyiydi, ve stili bugun hala fena gozukmuyor. sadece texture vs abanmamislardi, cunku mmo bu, hesap makinesinde bile calissin isteyebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2021 yok işte o clone wars tarzı grafikler bayağı kötü duruyor bence, aynı yıldan çıkan ve hala güzel gözüken oyunlar var. texture filan neyse ama modeller wow gibi neredeyse. oynanıyor yani oynanmıyor değil ama ubisoft modeli bir oyun olarak düşündüm de şimdi mesela asscreed odyssey gibi ama istediğimiz rolü oynayabiliyoruz, mükemmel olur. ha yok gene jedi #23176512 oynatırlarsa gene o zaman meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 13, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2021 Valla başıma bir şey gelmeyecekse Ubisoft oyunlarını seviyorum ben. Hatta liste yapasım geldi, son zamanlarda oynayıp başyapıt diyebileceğim Ubisoft oyunları: Spoiler Scott Pilgrim vs. the World: The Game Rayman Origins Rayman Legends South Park: The Stick of Truth Child of Light Valiant Hearts: The Great War TrackMania Turbo Mario + Rabbids Kingdom Battle South Park: The Fractured But Whole Assassin's Creed Odyssey Assassin's Creed Valhalla Star Wars oyunundan güzel bir şey çıkabilir ama The Division'ı yapanların yapıyor olması biraz şüphelendiriyor. Clone Wars'da geçen squad combat filan çıkmaz inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2021 massive yapıyorsa gunplay mükemmel olur en azından, speeder filan olmayabilir ama lol. neyse biraz daha detay lazım, tamamen muğlak bilgiler henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ocak 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2021 ya open-world oyun basarlar simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2021 Everspace 2 EA olarak gelmiş, 67Tl fiyatı var sonra kazık olur mu bilemedim https://store.steampowered.com/app/1128920/EVERSPACE_2/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2021 şunları niye co op yapmazlar -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ocak 20, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2021 "We definitely have games in development that we're going to be announcing. It's fun to ship games," he said. "Alyx was great. To be back doing singleplayer games, that created a lot of momentum inside the company to do more of that." Gabe Newell https://www.pcgamer.com/gabe-newell-says-valve-has-games-in-development-that-were-going-to-be-announcing/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2021 miğfer satmak için oyun yapmayın ya başganım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2021 singleplayer diyor, şapka satmaya kasmazlar gibi ama you never know... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2021 oyun içi şapka demiyorum ya, gerçek tuğla gözlüğü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2021 On 13.01.2021 at 17:17, Sam dedi ki: işte bu enteresan ama hangi rol(ler) için olur acaba. mandalorian izledikçe swtor'a gittim ama çok kötü eskidi grafikleri vaktinde de kötü olduğundan. valla şöyle diyim, guild wars 2 kurdum ve sanki 2002'den bir oyun oynuyor gibi hissettim. swtor da kurulu ve sanki 2016'dan kalma bir oyun oynuyor gibi hissediyorum. high resolution update felan mı geldi bilmem de, zamanında fazla çizgi filmimsi diye kızdığım grafikler şimdi gözüme dayanılabilir geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ocak 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2021 Steam de var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 27, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2021 Preload ediyorum bunu şimdi. Yarın gece yarısı gelecek, hafta sonu oynarız artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2021 sırf rtx var diye denicem ama hiçte gelemem böyle korku oyunlarına. kesin başında kapatıcam oyunu safdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2021 sırf gamepass te olduğu için indirip bakıcam bende mediuma. Yoksa korku oyunlarına gelemem hiç bende aynen sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2021 (düzenlendi) vay pussy ass negrolar, bloober team'in en korkutucu olmayan oyunu diyolar korkmayın o kadar pc gamepassden preloadladım ben de bekliyom Ocak 27, 2021 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 27, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2021 Bana da öyle geliyor. En son Outlast 2 denemiş ve kapamıştım. Kalbim var benim abi, o korku filmlerinin başında söylenen hamileler, kalp hastaları filan izlemesin olayı doğru. Çarpıntı yapıyor bunlar bende. Game Pass oyunu olmasaydı hayatta almazdım. Aksiyondan çok adventure oyununa benziyor bir de, bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2021 Ben o tür oyunlarda hep beklenti ve tetikte geziyorum o yüzden çok bir etkisi olmuyor. Anca beklenmeyen ani bir şey olursa korkutuyor o da tabi ilk defasında . Korku diye sırf kan gölü dolduran oyun/filmleri sevmiyorum. Gerilim kısmının ayrı bir tarzı var , kan man bu değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2021 ahan bu piçler 2 ayrı dünya gameplay'inin direkt patentini almışlardı. herkes senin gibi yaptığı herşeyin patentini alıyo olsaydı sen de bu oyunu yapamazdın. ne bi karakter kontrol etme sistemin olurdu ne third person kameran. kızdım yine bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 1, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2021 On 10.11.2020 at 23:51, GERGE dedi ki: GOG Galaxy ne güzel şeymiş ya. Steam, Epic, GOG ve Xbox oyunları vardı, üç farklı launcher ile takılıyordum (GOG oyunlarını doğrudan siteden indirmiştim daha önce). Şimdi hepsi aynı arayüze girdi, arayüz de güzel. Playnite'den GOG Galaxy'ye geri döndüm sanırım bu arada. Steam integration güncellenmeye başlamış, düzgün çalışıyor gibi. Playnite iyiydi ama GOG Galasy ideal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar