Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2020 Eee, biz de access satmak için oyunların fiyatlarını şişirdiler diyoduk, sırf gıcıklığına şişirmişler demek ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2020 mass effect trilogy remaster gelecek diyorlar ne zamandır. Mass Effect 3 için bekle biraz daha remasterını oynarsın sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2020 31 inde geliyormuş EA play https://store.steampowered.com/subscriptions/ea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2020 kaç gayme? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2020 Steamdb artik Steam'in tavsiye edilen fiyatini da gosteriyor ki ne kadar kazik yedigimizi gorelim, AAA oyunlar icin onerilen fiyat 92tl: misal, https://steamdb.info/sub/401585/ yada, https://steamdb.info/sub/367653/ hmm, https://steamdb.info/sub/76737/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2020 90 lira da saçmalık yalnız 60 dolarlık oyun için şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2020 arjantina fiyatına bakınca hiç de bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2020 para birimi 10 kati ediyosa yapcak bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2020 Alım gücü de önemli değil mi fiyat belirlerken? Hadi doları 7 aldık çarptık, üzerine vergi koyduk falandan daha karmaşık olması gerekiyor gibi geliyor bana. Özellikle dijital ürünlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2020 44 dakika önce, Cokomantis dedi ki: 90 lira da saçmalık yalnız 60 dolarlık oyun için şimdi dolar 1,5 tl olsa saçmalık mı olacaktı anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2020 92 liradan cyberpunk almak güzel olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2020 1 saat önce, eregorn dedi ki: Alım gücü de önemli değil mi fiyat belirlerken? Hadi doları 7 aldık çarptık, üzerine vergi koyduk falandan daha karmaşık olması gerekiyor gibi geliyor bana. Özellikle dijital ürünlerde. saçma geliyor bana local pricing. vardır tabi satıcının kafasında bi sürümden kazanma fiyat performans endeksi tabi. ama dışardan bakınca benim sattığım ürün sabit, birine 3 kuruşa satıyorum, birine 13. (işimize geliyor tabi, orası ayrı) 48 dakika önce, Black-ice dedi ki: dolar 1,5 tl olsa saçmalık mı olacaktı anlamadım dolar 1.5 lira olsa saçmalık olmayacaktı 60 dolarlık oyunun 90 lira olması. bakıyoruz dolar 1.5 lira mı? değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2020 (düzenlendi) çoğu publisher o valve suggestedı kullandığı için zaten arjantinden sonra en ucuz 2. regionız katalogun %90'ında, bazıları böyle kendi editliyor yapacak bir şey yok. eskiden orta sıralarda olurduk, rus hindu çin falan çeyrek fiyatımız olurdu, fakirleşmek böyle bir şeymiş demek lokal pricing bana da çok saçma geliyor mesela euda vs olsam her oyunu alırken bakardm sonra bu farkı görünce almazdım kazıklanıyorum diye asd. ama satıcının kafada yatan fakirlere hiç satamamaktansa 3-5 bir şey alalım düşüncesi herhalde, digital şeyin zaten lojistiği depolaması bilmemnesi de yok kaçtan satarsan sat Ağustos 21, 2020 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2020 (düzenlendi) 13 dakika önce, Cokomantis dedi ki: dolar 1.5 lira olsa saçmalık olmayacaktı 60 dolarlık oyunun 90 lira olması. bakıyoruz dolar 1.5 lira mı? değil. tamam işte olm hayattan kazık yememiş halimizi gösteriyor işte site zaten amacı o Ağustos 21, 2020 Black-ice tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2020 xeşqe her şeyi valve suggestedtan alabilseydik, arabalara uygulasalar süper olurdu %200 vergi de kabul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2020 https://devolverdigital.com/propaganda/our-actions-against-scammers-and-an-apology gray marketta arjantin keyi satıyorlarmış. olan alanlara ve arjantin'in local pricing'ine olmus dsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2020 Witcher 3 çıktığında dolar yamulmuyorsam 3TL idi. Witcher 3 piyasa fiyatı yine yamulmuyorsam 60TL idi. 60Dolarlık oyun 60TL olabiliyorken neden şimdiki oyunlar 400TL olarak piyasaya çıkıyor onu anlamıyorum. Tamam tekrardan 60TL olması mantıksız olabilir ama 400TL'de biraz yüksek sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2020 27 dakika önce, Xenus dedi ki: https://devolverdigital.com/propaganda/our-actions-against-scammers-and-an-apology gray marketta arjantin keyi satıyorlarmış. olan alanlara ve arjantin'in local pricing'ine olmus dsdf kendi sitende regional pricing kasarsan öyle olur tabii, bas herkese 20 dolar ne uğraşıyon ashahah https://steamdb.info/app/1097150/ steamde de arjantini elemişiz bu sayede, ŞAMPİYONNNNNnnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2020 tek tek bakmadım ama 400 olanlar aral'ın oyunlarıdır büyük ihtimalle. steam yerel distribütörün koyduğu fiyatın altına satamıyor yasalar gereği. a firmasının 2015'te çıkmış aaa oyunu 20 dolardan satılırken şimdi niye 35 dolar denebilir. (ama bence gene de cyberkek için güzel fiyat lel) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2020 Gönül isterki fiyatlar hep 100TL altı olsun. %90 indirimli AAA oyunların indirimi bi işe yarasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2020 alım gücü denen birşey var zaten, nintendo gibi kafanda hayali bir değer biçip ille onu istersen insanlar ya korsanlar ya da almaz gayet basit. onun yerine st gaben bulmuş işte çözümü, satamamak yerine ucuza satmak her zaman daha iyi. bir oyun on dolarsa bile bunu on milyon kişiye satsan tamam zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2020 kardeş bizde sürüm ile hallediyor işte , 3 kişi bir araya gelip anca 60 doları çıkarıyoruz huahe. Öteki türlü doğru dürüst kimse almıyor işte. Bize oyun kesinlikle 200ü aşmamalı. 150 ideali. 400 lira gördüğüm oyuna genelde ignoru basıyorum. Bundle düşene kadar oynamasamda olur dert değil . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2020 yeni nesilde 69.99$ gelecek daha dur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2020 11 saat önce, eregorn dedi ki: Witcher 3 çıktığında dolar yamulmuyorsam 3TL idi. Witcher 3 piyasa fiyatı yine yamulmuyorsam 60TL idi. 60Dolarlık oyun 60TL olabiliyorken neden şimdiki oyunlar 400TL olarak piyasaya çıkıyor onu anlamıyorum. Tamam tekrardan 60TL olması mantıksız olabilir ama 400TL'de biraz yüksek sanki akrabaları toplayın döviz büfesine ters ters bakın düzelir........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2020 Tek bir büfeyi düzeltsek bile fark yaratamayız. Bence sende yap. Topla çevrendekiler, git yakın bir büfeye. Döviz olmasına gerek yok. Ters ters bak büfe sahibine. Belki bir şeyler düzelir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar