Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PC Gaming #2


axedice

Öne çıkan mesajlar

Ben bir yanlış göremiyorum, herkes uyduruk oyun bolluğundan şikayetçiydi.
Her bir oyun için, yapmcılar 100 dolar ödeyecek. Üstelik bu 100 dolar, Valve'ın oyun satışlarından aldığı gelire mahsup edilecek. Yani sen 10 dolarlık bir oyun koyacaksan steam store'a bunun 25 tane bile satacağını düşünmüyorsan bir zahmet o oyunu koyma.

Bana kalırsa paralı modlardan geri adım atması bir hataydı. İyi kötü başlayıp kervan yolda düzülür mantığı güdülmeliydi. Mod yapanlara bir gelir kapısı koymak bu işe zaman harcayan sayısının katlanmasına yol açacak, neticede biz faydalanacağız.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Gaben buyuk ihtimal Steam e artik app store mantigiyla bakiyor. Hem de ben ekmegime bakarim, bir yandan da curatorlara ekmek kapisi acarim(oradan da tirtiklarim biraz) diye dusunuyordur. Sorsan niye boyle yapiyorsun diye, "Free market, everybody is equal" geyigi yapar.

Onemli olan store sayfasinda sacma sapan suggestionlarin olmamasi. Ama Steam in algoritmasi cok zayif, iki tane keyword le cotank diye karsina 10 review li indie oyunlari diziyor. Yoksa 10bin oyun olmus yada 100bin oyun olmus steam de cok ta fifi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

en dandik full negatif reviewli oyun bile en az bikac 100 tane satiyor artik 1 ayda, cikan herseyi alan tipler var, o 100 dolar isi patlar bence net.

yukarda grafigini koydumdu iste nasil artiyor eklenen oyunlar yillar icinde, bu indie isi icin ayri bir platform acacaklardi en bastan steamden ayri ministeam, steamerella, steamcik falan artik neyse.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

eldar said:
Mod yapanlara bir gelir kapısı koymak bu işe zaman harcayan sayısının katlanmasına yol açacak, neticede biz faydalanacağız.


zamaninda bu tartismayi cok yaptik. geri acmayalim, nolursunuz.

Ozet: skyrim de (ve diger TES oyunlarinda) gaben in parali mod furyasinda parali olmaya kalkisan modlarin cogu free modlarin resourcelarina dependant. bugun en sevdiginiz, manyak is yapan modlarin bunu yapabilmesinin sebebi kendilerinden once 1-2 sene boyunca temelleri olusturan modlari yapan adamlarin ya da ek toollari (skse, fnis, tool, boss, ordinator, nmm, mod organizer, xpmp vb vb) dizayn eden insanlarin emekleri ve bunlari baskalari kullansin diye acmalari. o parali modlarin en kalitelerinin sahipleri bile tek basina bugunku modlarinin yaptigi isin tamamini yapan bir mod yapamaz. hadi cok yetenekli ciktilar, yapsalar bile bir framework olmayacagi icin her mod farkli iskelet, animasyon vs kullanacak, 2 modu yanyana calistiramazdiniz.

bu nedenle birbirinden izole mod silo lar olusacakti, resource share etmeyen. ortalik texture dizayn, item mod ve player housing moddan baska bir sey icermeyecekti. iyi bir gidisati yoktu isin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Son açıkladıkları seri baya talihsiz ya.
1000$'lık 10c/20t işlemci almadan 48 PCI-E lane unlock'lıyamıyorsun, daha ucuza aldıkların hep 16, 24 PCI-E lane'e sahip falan

6/12 işlemcinin fiyatı 390$ falan ki anakartta kullanamadığı RAM, PCI-E ve SATA slotlar olacak ve o anakartın fiyatı da 300$ falan olacak. Baya komikler.

Ha bir de thermal paste'la bağlı IHS'ler işlemcilere, gene lehim yapmadıkları için saçma sapan ısınacaklar delidlenmediklerinde.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kizillelma said:

Neden bu kadar ucuz ?

Hellblade: Senua's Sacrifice

http://store.steampowered.com/app/414340/Hellblade_Senuas_Sacrifice/

Aralın haberi olmadan aldım :)


ohaaa senaryo konusuna gel,

said:
... Set in the Viking age, a broken Celtic warrior embarks on a haunting vision quest into Viking Hell to fight for the soul of her dead lover.


pek tarzım değil ama basıyorum bende siparişi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Sözde bethesda leakleri. Başta fallout dünyasının geleceğinde sandbox sci-fi starfield diye bi oyun olacak diyince aa tam bethesdalık saçmalıklar dedirtti ama sonra yok 2023 hedefleri yok 2030lar bilmemne şüpheyle yaklaşıyor herkes.

http://i.imgur.com/684QAFD.png

Devamı : http://imgur.com/gallery/BjawT

Bu arada tüm beth oyunlarının aynı evrende geçmesi, timeline ın fallout > starfield > elderscrolls şeklinde olması falan asdasadasd hani o kadar aptal ki badhesdadan tabii ki beklerim
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...