mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 * *Worth:* 1261,93€ * *Games owned:* 123 * *Games not played:* 55 * *Percentage:* 45% * *Hours spent:* 1,082.0h Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 kim daha zengin kim daha issiz kim daha cok oyuna sahip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 olm verdiğim linke millet abanmış ama rep scale'de oynama yok niye repime abanmıyorsunuz pis patiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 meh dün aptal gibi sr2 aldım, şimdi yarı fiyatına düşmüş dünden. :/ biraz da hayalkırıklığı oldu 3'ten sonra heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Abi torchlight 2 neymiş öyle ya. Hani ilk çıktığında böyle değildi de patchlene patchlene şimdi böyle herşeyin eklendiği, herşeyin düşünülmüş olduğu birşey haline mi geldi bilmiyorum ama. Oyun resmen diablo3ün olmadığı herşey. Daha act1in ilk questinde level 10'dan şu set parçasını takıyım, Shotgun/pistol/crossbowcu outlander olayım da şunu takayım, %5 chance freeze veriyor şu setle şunu kombine etsem tadından yenmez dedirtmeye başlıyor, oha. Fumble, execute, charge, frenzy gibi godly godly mekanikler. Adam gibi boss battlelar, zorluğun hp değil ai'yi arttırarak yapılması. Skillerin birbirleriyle sinerjisi ve hissettirerek scale olmaları. Randomizationın öyle göstermelik değil cidden olması mesela, 3 karakterle 0dan başladım ve hiç sıkmadı, her seferinde sanki yeni bir area'yı oynuyormuş gibiydi. Klasik hunter wizard gibi classların yerine koydukları engineer outlander vsnin hakkaten özgün ve farklı hissettirmesi falan. Pet'in siz devam ederken vendora gidip gelmesi, hide helm buttonun karakter penceresine de konmuş olması! ... daha sayarım sabaha kadar. Muhtemelen burdaki çoğu kişi bunları çoktan görmüş geçirmiştir de, pek "oyuncu" olmayan benim gibi bünyelere böyle saydırıp şu duruma getiriyor. http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2013/04/conan_thank-you.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 ilk çıktığında da öyleydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 bu saints row'u benle oynayacak var mı akşamları? manyak komedi lan oyun, ama makara yapa yapa oynıycaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 **My Steam Profile** *(from [SteamDB](http://steamdb.info/calculator/?player=76561197961356638&country=de))* * *Worth:* 594,57€ * *Games owned:* 55 * *Games not played:* 29 * *Percentage:* 53% * *Hours spent:* 616.4h Meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Tori said: Abi torchlight 2 neymiş öyle ya. Hani ilk çıktığında böyle değildi de patchlene patchlene şimdi böyle herşeyin eklendiği, herşeyin düşünülmüş olduğu birşey haline mi geldi bilmiyorum ama. Oyun resmen diablo3ün olmadığı herşey. Daha act1in ilk questinde level 10'dan şu set parçasını takıyım, Shotgun/pistol/crossbowcu outlander olayım da şunu takayım, %5 chance freeze veriyor şu setle şunu kombine etsem tadından yenmez dedirtmeye başlıyor, oha. Fumble, execute, charge, frenzy gibi godly godly mekanikler. Adam gibi boss battlelar, zorluğun hp değil ai'yi arttırarak yapılması. Skillerin birbirleriyle sinerjisi ve hissettirerek scale olmaları. Randomizationın öyle göstermelik değil cidden olması mesela, 3 karakterle 0dan başladım ve hiç sıkmadı, her seferinde sanki yeni bir area'yı oynuyormuş gibiydi. Klasik hunter wizard gibi classların yerine koydukları engineer outlander vsnin hakkaten özgün ve farklı hissettirmesi falan. Pet'in siz devam ederken vendora gidip gelmesi, hide helm buttonun karakter penceresine de konmuş olması! ... daha sayarım sabaha kadar. Muhtemelen burdaki çoğu kişi bunları çoktan görmüş geçirmiştir de, pek "oyuncu" olmayan benim gibi bünyelere böyle saydırıp şu duruma getiriyor. http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2013/04/conan_thank-you.gif Öff ne kötü adamsın yaa, artık bişi almam heralde diyodum yine elimi cebe attırdın Torchlight alacaz şimdi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Silphatos said: lel respect reis... arada ki 750 dolar fark çok fazla değil kapanır. asdf sidik yarışı vol2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 My Steam Profile (from SteamDB) [list] [*]Worth: $3978.93 [*]Games owned: 351 [*]Games not played: 243 [*]Percentage: 69% [*]Hours spent: 1,458.4h [/list] Ne yapıyoruz sidik yarışımı :) Bir Silphatos kadar olamasamda en azından hepsini parayla aldım beleşe değil :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Games not played: 243 Heresy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Günümün 10 saati şirkette geçiyor evde 2 kedi var + kız arkadaşımla yaşıyorum böyle olunca oyuna çok vakit kalmıyor o vakit içinde de anca en yakın arkadaşım ile Dota atıyorum o kadar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Ya nolur sus agzından günah damlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Bonec yok o olsaydı hepimizi döverdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Çok şükür yatacak yerim yok öyle bir planımda yoktu zaten. Edit: Bonec te o kadar var mı? Ben Silphatos'u örnek alıyordum kendime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Jim_E_Rustler said: Ya nolur sus agzından günah damlıyor. ahahahahahahahahaha çayı püskürttüm şırıfsız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 My Steam Profile (from SteamDB) [list] [*]Worth: $1621.87 [*]Games owned: 150 [*]Games not played: 74 [*]Percentage: 49% [*]Hours spent: 1,674.8h [/list] Bu arada hours spentim baya azmış son 2 haftada badge toplucam diye şişirdim 200 saat açık kalmış oyunalar(5 oyun birden açık kalınca doğal olarak 5 x şişiyo). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Abi buldum Bonec'in statları, herif ezmiş hepimizi My Steam Profile (from SteamDB) [list] [*]Worth: $7730.72 [*]Games owned: 681 [*]Games not played: 468 [*]Percentage: 69% [*]Hours spent: 3,035.0h [/list] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Left4Dead ve TF2 için sadece 1000 saat harcamış helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 nordlydian said: My Steam Profile (from SteamDB) [list] [*]Worth: $7015.63 [*]Games owned: 556 [*]Games not played: 177 [*]Percentage: 32% [*]Hours spent: 444.8h [/list] Silphatos said: My Steam Profile (from SteamDB) [list] [*]Worth: $7865.51 [*]Games owned: 795 [*]Games not played: 474 [*]Percentage: 60% [*]Hours spent: 2,805.4h [/list] Bonec ikinci anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 DLC votelatan Steam, i keel you! 2 tane dlc'ye mi kaldı komunitiys çoys ya, tey allam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Niye oylamada iki seçenek var pehh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 3 aslında da region lock oluyo bize bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 abi o bir kez bile oynanmamıs oyunlar nedir ya 400 küsür hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar