Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sequo


Sequo

Öne çıkan mesajlar

Sequo,

10 senelik üyeler arasından ayrılıp, nedense forumun en çok konuşulan adamları arasına girdi hatta #1 oldu herhalde.

Peki bu nasıl oldu? Tek sebebi Para. Haterleri para için nefret etti ondan, loverleri belki para için belkide gerçekten tanıyabildiği için sevdi onu.

Gerçek hayatta tanıştıkları insanları saymıyorum bile anlamışlardır zaten neyin ne olduğunu.

Gelelim şimdi gerçeklere. Araba ve para fotosu koyarak 2 yıl daha kendim üzerinde döndürebilirim bu forumu. Biz çok kaliteliyiz, şöyleyiz böyleyiz diyen, hatta koyun olarak nitelendirdiği 1 çuval kömür için vatanı sattınız diye kızdıkları insanlardan beter oldular.

100 tl için karakterini satan adam da gördüm. Sırf o 100 tl yi alamadı diye karakterini satan adamda gördüm burada.

Bu sözlerim değerli kardeşim Noyzura için değildir öncelikle o konuya açıklık getireyim. Söylediğim (köpek beslemek harici) tüm şeyleri sadece noyanın yapacağını bildiğim için söyledim. Başkası yapamazdı zaten ve bu adamın o paraya ihtiyacı vardı. Dümdüz dümbük gibi arayım al kardeşim sana para lazım olur demek bence yanlış bir olay ama uğraştığı için kazandığını bilmesi böyle bir yükün altından mutlaka hafifletecektir onu hiç yoktan bana borçlu değil bunu bilsin yeter.

Cebimdeki veya hesabımdaki para şöyle türkiyenin hararetli olduğu Gezi parkı olarak nitelendirdiğimiz zamanda bile tüm forum üyelerini çekebildi.

Herşeyi unuttular. Geldiler sequonun parası, sequonun arabası, sequonun ayılığı olarak 2 gündür aralıksız devam etti ve hala ediyor.

Bakın cok ciddi diyorum para resmi atmaya sonsuza kadar devam edebilirim bu insanlarda sonsuza kadar sadece bu olaya kilitlenmeye devam edeceklerdir.

Bunları ben aslında eylül gibi yazmayı düşünüyordum ama erkene almak istedim. Çünkü bazı kişilere söylemiş bulundum. Kulaktan kulağa gideceğine benim yazımla herkesin okuması çok daha ideal oldu.

Gezi parkı olaylarında gördük, insanlara çok kızdık hatta bir çuval kömüre oy verdiniz totoşlar dedik.

30 tl için mitinglere katılıyorsunuz diye toşak geçtik. Ama sequonun cebindeki para nasıl bir hater ve lover popülasyonu oluşturup forumu ele geçirdi hep birlikte görüyoruz.

Binbir türlü felsefik açıklama yapıldı. Bin bir türlü haterım özel mesaj yolu ile iş istedi. Vs, vs..

Para bu imanı olmayan birşey. Ne ülkeler savaşa girdi bu lanet şey için.

Ben parayı sevmem arkadaşlar. Yardıma muhtaça dağıtırım reelde beni tanımış adam bunu çok iyi bilir.

Yardım gereken herkesin elimden geldiğince arkasından koşarım. Ben para kazanmışsam şanslıyım demektir buna inanırım. Sen kazanamamışsan aptal değilsin belki fırsatın çıkmamıştır. Neden senle yada onla paylaşmayım.

Neyse çok uzun uzun yazmak istemiyorum elimdede baya arşiv var aslında paranın karakter olarak yaptırdıkları konusunda.

Ne çok haterim lover oldu, ne çok lover'ım hater olduğunu gördük.

Ne için; PARA, PARA, PARA...

Başından beri beni tanıdığı için seven ve asıl beni insanlara anlatmak isteyen değerli dostlarıma teşekkürü borç bilirim.

Daha aslında yazmak istediğim çok şey var ama insanları gerçekten kırmak istemiyorum.

Para değildir saygının temeli, insan olmaktır. Başın derde girdiğinde arkandan kim koşuyorsa sana yetişmek için işte odur dostun.

Sevgiler.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

haklısın. zenginin parası fakirin çenesini yorar her zaman.

ama asarım keserim demeseydin muhtemelen uzamazdı bu. mesela sen de tayyibe karşı tavır almış birisin ama o hareketin aynı onun yapacağı tarzdan bir şeydi. paramla döverim seni muhabbetlerine gerçekten gerek var mıydı?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...