Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ne yapayim dersiniz?

GERGE

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Evime gelen tum postalari kapinin onunde buluyordum, postaci birakip gidiyordu oyle. Dagitim ve toplama merkezine gittim, teslim belgelerini inceledim, hepsinde bana ait olmayan bir imza vardi. Postaci yerime imza atip kapinin onune de postayi atip gidiyormus.

Dilekce yazdim, Cankaya dagitim merkezinin mudurune cikip verdim. Aksam postaci geldi, adam ozurler diliyor, yeni evlendim diyor, agliyor... Simdi arayip dilekceyi atin gitsin dersem bir sey olmayacak. Ne yapsam?

Mudurun dedigine gore bu postaci daha once de sikayet almis hep. Bir de su anki evime 3 hafta once tasindim, bu surede 3 posta aldim yurtdusundan kayitli. En son Animal Crossing'i kisi bu evde oturmuyor diye kapiyi bile calmadan geri yollayinca postaci bende ipler koptu, gidip mudurle konustum iste. Animal Crossing'i de bulup verdiler, taa Ingiltere'ye donecekmis gitmesem.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

"Daha önceden de şikayet almış" demeselerdi belki çek diyebilirdim, ama şu anda adamın gayet "kime yedirirsem" diye herkese denediği gözüküyor. Yarın öbür gün sana yapmasa da başkasına bunu yapmayı sürdürecek, geri çekme derim ben.

+1

Evliliğini o düşünecek ayrıca sen ya da ben değil.
Sosyal ağlarda paylaş

bu ülke ahbap-cavuş ilişkisine dayalı yürür

bunu göz önünde bulundurunca 3 şık geliyor aklıma

[b]1) herşey güzele bağladı[/b]
sen o postacının dilekçesini geri çekersen bir daha o adrese gelen her posta en büyük özenle iletilecektir sana ,"aboo o adam,aman ugrasılmaz bunla gidim verim " fln dicektir postacı kardeş

sonuc : senin işin görülcek profit

2: postacı manyak cıktı
belki postacı harbi manyak psikopat bi adam cıkacak , işinden olmasa bile "ula o ibişin postası , du çöpe atayım benden bilmesinler" fln der ama o zaman zaten yandın cunku adam harbi adresinde bekler sivil olarak alır postanı cope atar o akdar pislikse

3:postacı atıldı ama arkadaşları sana uyuz oldu

"abi bu adres hilmiyi işten attıran tipin adresi , kanırt kutuyu bas üstüne"

en mantıklısı bir sanki , zaten vicdanlı adamlarız hepimiz , herkezin işinin hakkını veremedği, konsantre olamadıgı donemler olmustur , ver bi şans daha nolcak , en kötü bikaç postan daha kaybolcak , adamın kaybedeceği cok daha onemli şeyler olabilir , kimsenin vebalini alma üstüne.
Sosyal ağlarda paylaş

imamizer said:

tüm bunlar aldığın atari kasedini kapı önüne koydular diye di mi?

GERGE said:

Dagitim ve toplama merkezine gittim, teslim belgelerini inceledim, hepsinde bana ait olmayan bir imza vardi.
En son Animal Crossing'i kisi bu evde oturmuyor diye kapiyi bile calmadan geri yollayinca postaci
taa Ingiltere'ye donecekmis gitmesem.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...