Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Evime gelen tum postalari kapinin onunde buluyordum, postaci birakip gidiyordu oyle. Dagitim ve toplama merkezine gittim, teslim belgelerini inceledim, hepsinde bana ait olmayan bir imza vardi. Postaci yerime imza atip kapinin onune de postayi atip gidiyormus. Dilekce yazdim, Cankaya dagitim merkezinin mudurune cikip verdim. Aksam postaci geldi, adam ozurler diliyor, yeni evlendim diyor, agliyor... Simdi arayip dilekceyi atin gitsin dersem bir sey olmayacak. Ne yapsam? Mudurun dedigine gore bu postaci daha once de sikayet almis hep. Bir de su anki evime 3 hafta once tasindim, bu surede 3 posta aldim yurtdusundan kayitli. En son Animal Crossing'i kisi bu evde oturmuyor diye kapiyi bile calmadan geri yollayinca postaci bende ipler koptu, gidip mudurle konustum iste. Animal Crossing'i de bulup verdiler, taa Ingiltere'ye donecekmis gitmesem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 süründür pezevengi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 son bir şans ver bakalım, tekrar yaparsa basarsın dilekçeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Acıma, PTT de suçlu çalışan sayısını arttırsın. Eğitim versin çalışanlarına hayvan gibi eğitsin ona görede maaş versin. Sene sonu çıkıp şu kadar kar yaptık demekle olmuyor bu işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarumar Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 sakın geri çekme dilekçeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 bingildak said: son bir şans ver bakalım, tekrar yaparsa basarsın dilekçeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 normalde son bir şans daha ver derdim ama madem sürekli şikayet alan bir adam dilekçeyi geri çekme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 tamam bak işlemi bekletiyorum ama bi falsonu görürsem kesin gidicisin ona göre de köpeğin olsun, sen evde yokken çiçeklerini sulasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 "Daha önceden de şikayet almış" demeselerdi belki çek diyebilirdim, ama şu anda adamın gayet "kime yedirirsem" diye herkese denediği gözüküyor. Yarın öbür gün sana yapmasa da başkasına bunu yapmayı sürdürecek, geri çekme derim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 acıma adama. önemli bir şey bekliyor olabilirdin. sahtecilikten hapse atmaları lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati919 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 sürünsün it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Rewendor said: "Daha önceden de şikayet almış" demeselerdi belki çek diyebilirdim, ama şu anda adamın gayet "kime yedirirsem" diye herkese denediği gözüküyor. Yarın öbür gün sana yapmasa da başkasına bunu yapmayı sürdürecek, geri çekme derim ben. +1 Evliliğini o düşünecek ayrıca sen ya da ben değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 bu ülke ahbap-cavuş ilişkisine dayalı yürür bunu göz önünde bulundurunca 3 şık geliyor aklıma [b]1) herşey güzele bağladı[/b] sen o postacının dilekçesini geri çekersen bir daha o adrese gelen her posta en büyük özenle iletilecektir sana ,"aboo o adam,aman ugrasılmaz bunla gidim verim " fln dicektir postacı kardeş sonuc : senin işin görülcek profit 2: postacı manyak cıktı belki postacı harbi manyak psikopat bi adam cıkacak , işinden olmasa bile "ula o ibişin postası , du çöpe atayım benden bilmesinler" fln der ama o zaman zaten yandın cunku adam harbi adresinde bekler sivil olarak alır postanı cope atar o akdar pislikse 3:postacı atıldı ama arkadaşları sana uyuz oldu "abi bu adres hilmiyi işten attıran tipin adresi , kanırt kutuyu bas üstüne" en mantıklısı bir sanki , zaten vicdanlı adamlarız hepimiz , herkezin işinin hakkını veremedği, konsantre olamadıgı donemler olmustur , ver bi şans daha nolcak , en kötü bikaç postan daha kaybolcak , adamın kaybedeceği cok daha onemli şeyler olabilir , kimsenin vebalini alma üstüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 işini doğru yapmayan adam. o maaşı hak bile etmiyo neyini affetcen. milletin bi tarafı cıkarken calısırken bu yan gelip yatsın sonra affet benı diye aglasın. olayda adamın hatası yok ki affetsin. adam direk evine posta getirmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Suc isleyen cezasini cekecek. Gözünün yasina bakma. Digerlerine ibret olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Acidim adama, aradim adamlari. Olmaz dedi mudur, isleyeceklermis. Yeter artik bu adamin yaptiklari filan dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 tüm bunlar aldığın atari kasedini kapı önüne koydular diye di mi? öyleymiş.. e haklısın tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 GERGE said: Acidim adama, aradim adamlari. Olmaz dedi mudur, isleyeceklermis. Yeter artik bu adamin yaptiklari filan dedi. süper, hem vicdan rahat hem adam cezasını çekecek. win-win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 GERGE said: Acidim adama, aradim adamlari. Olmaz dedi mudur, isleyeceklermis. Yeter artik bu adamin yaptiklari filan dedi. sen good, adamlar lawful davranmış. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 İşte birleştirince lawful good olmuyor sam. Hep burdan kaybediyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 niye acıyorsun ki? hem ilk kez de değilmiş gelen şikayet, belli sorumsuz bi tip olduğu. beter olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2013 imamizer said: tüm bunlar aldığın atari kasedini kapı önüne koydular diye di mi? GERGE said: Dagitim ve toplama merkezine gittim, teslim belgelerini inceledim, hepsinde bana ait olmayan bir imza vardi. En son Animal Crossing'i kisi bu evde oturmuyor diye kapiyi bile calmadan geri yollayinca postaci taa Ingiltere'ye donecekmis gitmesem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar