Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bugün Ne Seyrettiniz?

GERGE

Öne çıkan mesajlar

Saeros said:

Red said:

filmi beğendim mi beğenmedim mi anlayamadım. keanu reeves o kadar poker facedi ki film boyunca beni de öyle yaptı sdfs. hani oynaması gereken karakter mi öyleydi yoksa adam hakkaten mutsuz ve bitmiş mi nedir anlamadım ahah. baya donuktu adam.

ben de bugün izledim
beğendiğim yerleri var beğenmediğim yerleri var

mesela
niye fantastiğe girmişler anlamadım. filmin ana konusu gayet dönem politikası üzerine, fantastiğe girelim fantastikli sevenler de gelsin izlesin diye düşünmüşler bence, zaten film konusundaki en büyük hayalkırıklığı muhtemelen o yüzden. filmin başındaki demon yerine kocaman bi kaplan falan bişey koy, cadı yerine de assassin koy, NOLCAK yani? daha bile güzel olurdu hatta.
ha filmi izlerken tek bir savunma geldi aklıma, o da filmin yüzyıllar öncesinde geçen bir hikayeden uyarlanmış olması. yani gerçek bir hikayenin masal haline getirilmesiyle fantastik öğeler konulmuş olabilir içine, ama filmde bu daha iyi uygulamaya geçirilebilirdi.

neyse fantastikliyi geçtim, zaten filmin daha büyük bi sorunu var
film boyunca konuşan ve anadili japonca olmayan tek kişi var, o da ronin'in köle olarak satıldığı gemide konuşan dövmeli dallama. onun dışında herkes, ronin dahil olmak üzere, japonya'da doğmuş ve büyümüş. e abi niye ingilizce konuşturuyosun o zaman sen bu insanlara, yazık değil mi? mis gibi japonca konuşsunlar işte yamuk yumuk ingilizce konuşucaklarına. keanu abiye de öğretiverirdiniz nolcak yani, zaten adam 11 kere falan konuşuyo film boyunca. eski japonya'da geçen japonların olduğu bi filmi bi zahmet japonca izleyiversin amerikalılar da, kulakları kanamaz amk

keanu reeves'in oyunculuğu bence karaktere yakışmış, ama karakter filme yakışmış mı onu düşündüm ben. yani bize sürekli protagonist olarak kahraman olarak sunulan bir karakter var ortada ve bi bok yapmıyor abi. sıkıldım şimdi tek tek ne yaptı ne yapmadı irdeleyip yazamicam ama bi bok yapmıyor lan işte. filmden onu çıkartınca film yine aynı film olarak kalıyor. zoraki olarak filme konulmuş "aslında çok yiğit adammışsın" sahnelerinden de kurtulmuş oluyoruz böylece, OHH

filmde keanu, aşk hikayesi, engrish ve fantastik öğeler olmasa çok daha güzel olurmuş harbi. Keanu harbi bide toplasan 100 kelime söylemedi. Direk Oshi üstünden yardırsalardı ne güzel olurdu.

konuda çok güzel potansiyel vardı halbuki de, gereksiz fantastik film olmuş harbi.

Bi teker teker guardları halletme sahnesi hoşuma gitti ama oda samuraylıktan çok ninjalık olmuş sdf

edit: bide harbi keanu film boyunca suratında posterdeki ifade ile takıldı sdf. Tek sahnede bi sırıttıydı o kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

abi nasıl çöp bir filmdir şu ya.. ultra lame yapmacık gözüken bir aşk hikayesi, karakterler birbirinden kötü. kai zaten çok gereksiz bir karakter. esir düşüp, kızı unutuyor falan lol. fantastik ögelerin hepsini atsalar az entrika birşey, saeros'un örnekleri gibi mantıklı şeyleri koyuverseler belki birşeyler farklı olabilirmiş. bir işe yaramayan magical swordlar için quest'e çıkma falan meh. ama kafa farklı işte, batı posterine bile kocaman filmde sadece 5 sn görünen o her yeri dövmeli adamı koymuşlar. gören filmin antagonisti falan sanacak. birde japonlara ingilizce konuşturmuyorlar mı mayıh lourdu falan çıldırıyorum. öğretin keanuya zaten filmde 40 cümle falan kurmuştur. mıy mıy adamın yüz kasları ona göre evrilmiş zaten. kötü de oyuncu ya kaybolsun artık öff. tom cruise circlejerk the last samurai bile 10 numara film kalır şunun yanında.

4/10 o da Hiroyuki Sanada'ı sevdiğimden
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...