Revenge Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Öyle değil mi milord Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 revenge "bond filminde istanbulu kötü gösteriyorlar" dediğinden beri küstüm ben. hala aynı fikirde misin %46lık seçim sonuçlarıyla sfsds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 göstermiyorlar mı milord ? resmen fişlenmişim arkadaş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Saeros said: Red said: filmi beğendim mi beğenmedim mi anlayamadım. keanu reeves o kadar poker facedi ki film boyunca beni de öyle yaptı sdfs. hani oynaması gereken karakter mi öyleydi yoksa adam hakkaten mutsuz ve bitmiş mi nedir anlamadım ahah. baya donuktu adam. ben de bugün izledim beğendiğim yerleri var beğenmediğim yerleri var mesela niye fantastiğe girmişler anlamadım. filmin ana konusu gayet dönem politikası üzerine, fantastiğe girelim fantastikli sevenler de gelsin izlesin diye düşünmüşler bence, zaten film konusundaki en büyük hayalkırıklığı muhtemelen o yüzden. filmin başındaki demon yerine kocaman bi kaplan falan bişey koy, cadı yerine de assassin koy, NOLCAK yani? daha bile güzel olurdu hatta. ha filmi izlerken tek bir savunma geldi aklıma, o da filmin yüzyıllar öncesinde geçen bir hikayeden uyarlanmış olması. yani gerçek bir hikayenin masal haline getirilmesiyle fantastik öğeler konulmuş olabilir içine, ama filmde bu daha iyi uygulamaya geçirilebilirdi. neyse fantastikliyi geçtim, zaten filmin daha büyük bi sorunu var film boyunca konuşan ve anadili japonca olmayan tek kişi var, o da ronin'in köle olarak satıldığı gemide konuşan dövmeli dallama. onun dışında herkes, ronin dahil olmak üzere, japonya'da doğmuş ve büyümüş. e abi niye ingilizce konuşturuyosun o zaman sen bu insanlara, yazık değil mi? mis gibi japonca konuşsunlar işte yamuk yumuk ingilizce konuşucaklarına. keanu abiye de öğretiverirdiniz nolcak yani, zaten adam 11 kere falan konuşuyo film boyunca. eski japonya'da geçen japonların olduğu bi filmi bi zahmet japonca izleyiversin amerikalılar da, kulakları kanamaz amk keanu reeves'in oyunculuğu bence karaktere yakışmış, ama karakter filme yakışmış mı onu düşündüm ben. yani bize sürekli protagonist olarak kahraman olarak sunulan bir karakter var ortada ve bi bok yapmıyor abi. sıkıldım şimdi tek tek ne yaptı ne yapmadı irdeleyip yazamicam ama bi bok yapmıyor lan işte. filmden onu çıkartınca film yine aynı film olarak kalıyor. zoraki olarak filme konulmuş "aslında çok yiğit adammışsın" sahnelerinden de kurtulmuş oluyoruz böylece, OHH filmde keanu, aşk hikayesi, engrish ve fantastik öğeler olmasa çok daha güzel olurmuş harbi. Keanu harbi bide toplasan 100 kelime söylemedi. Direk Oshi üstünden yardırsalardı ne güzel olurdu. konuda çok güzel potansiyel vardı halbuki de, gereksiz fantastik film olmuş harbi. Bi teker teker guardları halletme sahnesi hoşuma gitti ama oda samuraylıktan çok ninjalık olmuş sdf edit: bide harbi keanu film boyunca suratında posterdeki ifade ile takıldı sdf. Tek sahnede bi sırıttıydı o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 abi nasıl çöp bir filmdir şu ya.. ultra lame yapmacık gözüken bir aşk hikayesi, karakterler birbirinden kötü. kai zaten çok gereksiz bir karakter. esir düşüp, kızı unutuyor falan lol. fantastik ögelerin hepsini atsalar az entrika birşey, saeros'un örnekleri gibi mantıklı şeyleri koyuverseler belki birşeyler farklı olabilirmiş. bir işe yaramayan magical swordlar için quest'e çıkma falan meh. ama kafa farklı işte, batı posterine bile kocaman filmde sadece 5 sn görünen o her yeri dövmeli adamı koymuşlar. gören filmin antagonisti falan sanacak. birde japonlara ingilizce konuşturmuyorlar mı mayıh lourdu falan çıldırıyorum. öğretin keanuya zaten filmde 40 cümle falan kurmuştur. mıy mıy adamın yüz kasları ona göre evrilmiş zaten. kötü de oyuncu ya kaybolsun artık öff. tom cruise circlejerk the last samurai bile 10 numara film kalır şunun yanında. 4/10 o da Hiroyuki Sanada'ı sevdiğimden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 http://img2.timeinc.net/ew/i/2013/10/10/Charlotte-Gainsbourg-Nymphomaniac.jpg filmin bazı yerleri güldürdü,bazı yerleri darladı 2 bölümüde izledim sonuda tahmin ettiğim gibi bitti dfgdfg ama abi,o ilik gibi genç kız gidip 3 sene sonrası diyo,leş gibi karı geldiya orda üzüldüm biraz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 the last samurai zaten iyi film lan 47 ronin ile karşılaştırıp ''bile'' demek ayıp. soundtrackı yeter sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Leon nasıldır hocam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 3 veririm leona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 leona 5 veririm oda arabada 5 evde 15 olması yüzünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 7,5/10 edit: kapağı değiştirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 bu kapak direk spoiler değil mi bilmeyene :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Sanem Çelik amerikan ajanı mıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMTY3MDk5MDc3OV5BMl5BanBnXkFtZTcwNzAyNTg0Ng@@._V1_SX640_SY720_.jpg şu yoklukta gideri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 biyografi sevenlere, 7.5/10. bol mme içeriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Imogen (Innogen) beloved child demekmiş keltçede çok dikkat çekici iddialı bir isim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 http://tr.wikipedia.org/wiki/Imogen_Heap grup var içinde imogen geçen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 http://www.geeky-gadgets.com/wp-content/uploads/2013/12/The-Machine-Movie.jpg baya enteresandı güzel vakit geçirtti 6-7 arası bir şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 bu sayfiksin mi bu kardes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Seele said: bu sayfiksin mi bu kardes. yes, öyle vakit geçirmelik gideri var scifi sevenler için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 yıllardır izleyeceğim diye salladığım filmlerden birini izledim en sonunda. http://dontspoilme.files.wordpress.com/2010/09/k-pax-movie-kevin-spacey.jpg kötü değil ama gayet overrated bir film. sanıyorum ilk çıktığında 17 li yaşlarda izlemeyince böyle oldu. 6,5/10 veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 topiği açtım. overrated kelimesini gördüm. posta bakmadan imamizer olduğunu anladım. canım sıkıldı. ayağa kalktım. sigara içmediğim için camdna atladım. http://i.imgur.com/eLlPmEL.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 imamizer beğenmediyse iyidir goldbaren beğendiyse kötüdür çok arada kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar